Puncte bune si puncte slabe pentru fiecare zodie. Peștii sunt foarte dedicați

Share

  • Balanțele sunt foarte echilibrate
  • Vărsătorii sunt independenți
  • Peștii sunt foarte dedicați

Berbecii sunt persoane curajoase, Gemenii sunt foarte inteligenți, iar Fecioarele sunt foarte practice.

Berbec
Berbecii sunt persoane curajoase, ceea ce reprezintă un avantaj foarte mare pentru ele, reușind mereu să înfrunte orice pericol. Din nefericire, punctul slab al lor este reprezentat de încăpățânare, ceea ce face foarte greu să se comunice cu ei.

Taur
Taurii sunt extrem de muncitori și niciodată nu se lasă până în momentul în care nu obțin ceea ce își doresc. Nativii, în schimb, au anumite prejudecăți și le este extrem de dificil să treacă peste ele.

Gemeni
Gemenii sunt foarte inteligenți și reușesc să se descurce în orice situație, luând mereu cea mai bună decizie. În schimb, nativii nu se pot hotărî nici atunci când este vorba de ceva serios.

Rac
Racii sunt persoane extrem de iubitoare și întotdeauna îi pun pe ceilalți pe primul loc și nu le pare rău că fac acest lucru. Nativii au ca punct slab sensibilitatea excesivă, care îi pune, de multe ori, în situații extrem de dureroase.

Leu
Leii sunt foarte hotărâți și niciodată nu dau înapoi, odată ce o idee le-a intrat în minte. Cu toate acestea, nativii sunt aroganți și, ori cei din jur fug de bunăvoie de ei, ori nativii sunt cei care îi îndepărtează.

Fecioară
Fecioarele sunt foarte practice și întotdeauna reușesc să ia decizii potrivite, pentru a nu pierde mult timp. În schimb, nativii se agită foarte mult uneori și se stresează chiar și în situații ce sunt ușor de gestionat.

Balanță
Balanțele sunt foarte echilibrate și niciodată nu vor fi în impas atunci când vor trebui să ia o decizie. Când vine vorba de punctele slabe, în ceea ce privește balanțele, se regăsește lenea, deoarece, din când în când, abia dacă au chef să se dea jos din pat.

Scorpion
Scorpionii sunt firi dintr-o bucată și întotdeauna vor spune adevărul și nu vor accepta minciuna în viața lor, sub nicio formă. Ca puncte slabe, se regăsește posesivitatea pe care o emană atunci când vine vorba de persoanele pe care le iubesc.

Săgetător
Săgetătorii sunt foarte optimiști, lucru ce îi face să trateze viața mult mai simplu, iar lucrurile merg foarte bine datorită acestui lucru. În schimb, nativii sunt foarte impulsivi și, fiind firi sincere, întotdeauna vor spune primul lucru ce le trece prin minte.

Capricorn
Capricornii sunt foarte perseverenți și niciodată nu se lasă până nu obțin ceea ce vor, indiferent de cât de dificil este drumul. În schimb, nativii ridică foarte multe suspiciuni, deoarece nu le place să stea la locul lor.

Vărsător
Vărsătorii sunt independenți și nu le place să depindă de ceilalți, ceea ce îi ambiționează să muncească foarte mult. În schimb, sunt destul de rebeli și nu le place să asculte de cei din jur, nici măcar când vine vorba de un simplu sfat.

Pești
Peștii sunt foarte dedicați și, odată ce au început ceva, nu se lasă până când nu vor da tot ceea ce au ei mai bun. Când vine vorba de puncte slabe, nativii sunt destul de retrași și se deschid foarte greu în fața celor din jur…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news