Răsturnare de situație pentru zodiile încercate: Problemele se topesc sub razele speranței

Share

Dragostea va fi mai puțin impulsivă și mai puțin veselă decât de obicei, în ciuda faptului că Venus se află în semnul Gemenilor. Această planetă va fi de fapt simultan trigonală, adică în ton cu Saturn, care o vrea serioasă și constructivă. În același timp, va fi în cuadratură cu Neptun, ceea ce va duce la o lipsă de imaginație. Pe scurt, afirmații concrete și lipsite de creativitate. Cu Luna între Săgetător (dimineața) și în Capricorn (de la prânz), aș spune că zodia norocoasă va fi Fecioara, în ciuda lenei sentimentale. Semnul ghinionist va fi Berbecul.

Berbec
Reținut de tranzitul Lunii în Capricorn, s-ar putea să vă confruntați cu o opinie diferită de a dumneavoastră. Acest lucru nu înseamnă că vă veți răzgândi. Ce luptă inutilă pentru a rezista în fața unui coleg aproape inflexibil! Poate că e mai bine să nu insistăm mai mult.

Taur
Te poți răzbuna frumos pe adversarii tăi atunci când te trezești, grație trigonului lunar cu Marte. Aveți curaj de prisos. Nimic nu vă va deranja. Acest lucru vă permite să vă jucați cu focul, dar aveți grijă să nu vă ardeți!

Gemeni
Chiar dacă nu aveți chef de romantism, puțină bunătate nu strică, mai ales dacă o cerere este făcută „ca o favoare”. Problemele persistente care trebuie rezolvate vă îngrijorează. Din fericire, aveți o echipă cu care să lucrați.

Rac
Mercur te face să fii foarte treaz și știi să prinzi gândurile care nu sunt încă clare în capul tău. Dacă aș fi în locul tău, m-aș folosi de acest al șaselea simț asemănător cu cel al lui Harry Potter, dar probabil că va trebui să îl folosești cu prietenii cu probleme sentimentale.

Cu Luna în Capricornul încăpățânat, îți va fi greu să pregătești petrecerea de ziua ta., dar ce mai contează! Nu ați fost precis cu comenzile, dar un tort greșit nu va strica seara. Deci fiți în continuare optimist.

Leu
Nu vă complicați prea mult viața cu probleme care nu există și folosiți tehnologia de care dispuneți atunci când aceasta vă poate ușura situația. Nu vă limitați sfera de acțiune decât dacă un prieten vă cere acest lucru într-un mod clar și amabil.

Fecioară
Practic și realist, cu astrul nopții în Capricornul concret, evitați perifrazele sau răstălmăcirile pentru a merge direct la esența problemei. Prin contribuția dumneavoastră, veți descâlci o sfoară încâlcită pentru a aduce claritate și lumină peste tot.

Balanță
Acum, că ai recâștigat dragostea (și sexul), nu îi mai dai drumul! Îți vine să-ți deconectezi creierul și să te gândești doar la lucruri ușoare, cum ar fi să-ți asortezi geanta de plajă cu costumul de baie. Pentru toate lucrurile mai serioase primiți un e-mail, pe care oricum nu îl veți citi.

Nu strălucești prea mult și verva ta este mai degrabă plictisitoare. Dă vina pe dizarmonia lunară sau pe o mică distragere a atenției pe care nu ai vrut să o întâlnești. Nu vă judecați prea aspru, nici măcar atunci când este vorba despre voi înșivă. Iubește-te pentru ceea ce ești.

Scorpion
Dacă aveți ocazia să vă luați câteva zile libere, reîncărcați-vă bateriile cu plimbări lungi în pădure, înconjurați de liniștea naturii. Favorizat de Lună, iată care sunt principalele ingrediente ale succesului tău: concretețea și determinarea.

Săgetător
Vei experimenta momente alternative în care simțul tău practic poate eșua de mai multe ori. Totuși, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece veți putea remedia acest lucru. Dacă vă simțiți prinși în capcană, va trebui să ascultați cuadratura Lunii cu Neptun și să încercați să…. evadați.

Capricorn
Beneficiezi de o excelentă inventivitate în această perioadă, datorită vizitei Lunii în casă și a trigonului trasat cu Marte în Taur constant. Aveți toate cărțile în mână, dacă asta vă doriți, pentru a vă depăși adversarii și a câștiga.

Vărsător
Ai pus ceva deoparte pentru a investi, fie într-o călătorie frumoasă, fie într-un aparat nou. Se anunță o relație noua în viața de cuplu. Chiar dacă entuziasmul nu este reciproc la început, nu este sigur că în timp nu va apărea o bună înțelegere.

Pești
Iubirea continuă să îți fie la fel de incomprehensibilă ca și mandarina îngustă, dar nu faci nici măcar un efort pentru a interpreta expresiile faciale. Pe scurt, ești retras și ai în cap o întreagă saga fantastică, cu iubiți imaginari.
Cuadratura Lunii cu Neptun nu v-a permis să vă găsiți starea potrivită în această dimineață. Veți recupera odată cu trecerea satelitului nostru în Capricorn. Acum că ați înțeles eroarea, o puteți corecta într-o clipă și, mai ales, o puteți evita pe viitor…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news