Răsturnări de situație: Săptămâna viitoare aduce schimbări radicale pentru cinci zodii

Share

Următoarea săptămână vine cu mari schimbări pentru cinci zodii. Aceste schimbări se pot reflecta în viața de cuplu, dar și pe planul profesional. Nativii din cele cinci zodii trebuie să fie pregătiți atât pentru ce e mai rău, cât și pentru surprize, totul depinde de cum privesc ei schimbările ce vor apărea.

Berbec

Progresia puternicului Soare aduce o mulțime de schimbări pentru tine, mai ales pe planul familial. Este posibil să trebuiască să te confrunți cu o mulțime de situații incomode și emoții suprimate, apărând din nou probleme pe care le credeai rezolvate. Deși este inconfortabil, trebuie să îți amintești că va fi o experiență de învățare excelentă pentru tine, deoarece îți va afecta familia. Puternicul Soare își face drum pentru a te scoate din zona de confort și te îndeamnă să începi să iei decizii care să îți schimbe viața. În cele din urmă, acest tranzit este o perioadă de creștere emoțională și transformare pentru nativii Berbec.

Gemeni

Poziționarea actuală a Soarelui în harta ta astrală îți va cere să îți îngrijești mai bine sănătatea, în loc să te arunci în bătaia vântului. Lucrurile se pot agrava puțin în săptămâna următoare, mai ales când vine vorba de sănătatea ta fizică, dar fii sigură că nu există boli majore care să te afecteze. Investește în produse care stimulează imunitatea, urmează dieta cu atenție și asigură-te că te antrenezi în fiecare zi. Dacă nu te pregătești pentru o rutină completă de antrenament, poți începe cu întinderi simple. Sănătatea ta trebuie să fie cea mai importantă acum, orice altceva poate aștepta.

Fecioară

Poziționarea Soarelui în graficul tău explică faptul că magia pe care ai căutat-o până acum se află în tine însăți. De asemenea, înseamnă că, deși nu poți controla haosul din jurul tău, cu siguranță îți poți concentra toată energia în a te liniști. Dacă ai căutat o modalitate de a lupta împotriva gândurilor negative și a anxietății, astrele te sfătuiesc să petreci ceva timp făcând ceea ce îți place, să te alături unui curs online care te interesează sau chiar să practici meditația. Numai tu ai răspunsul la toate întrebările pe care ți le-ai adresat în ultimele câteva luni.

Săgetător

Soarele se va poziționa în casa a opta în tranzitul care urmează, așa că este posibil să trebuiască să te pregătești pentru schimbări neașteptate, mai ales în problemele celor apropiați. Este posibil să te confrunți cu emoții copleșitoare și să te simți deosebit de vulnerabilă în această perioadă. Prin urmare, ia acest lucru ca pe o perioadă de învățare despre cum să faci față emoțiilor și situațiilor epuizante. De asemenea, poate fi necesar să îți schimbi obiceiurile alimentare și să încerci să incluzi în meniu mai multe fructe și legume proaspete în dieta ta…

Pești

Pentru ultimul semn de Apă al universului zodiacal, tranzitul Soarelui va fi o perioadă de transformare intensă pe frontul de lucru. Deci, indiferent dacă ai urmărit să îți începi propria afacere sau să începi să te îndrepți către o poziție mai înaltă în aceeași linie de carieră, Soarele te va împinge în această direcție. Săptămâna aceasta necesită o determinare solidă și un cap calm. Nu intra în argumente inutile sau dezbateri aprinse, folosește mai degrabă acest timp pentru a pregăti următoarea mișcare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news