Homecompatibilitate zodii Sârșitul de an îi apucă pe nativii de aer pe drumuri. Zodiile care uită de familie, pentru a-și mulțumi șefii

Sârșitul de an îi apucă pe nativii de aer pe drumuri. Zodiile care uită de familie, pentru a-și mulțumi șefii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 375 views 3 minute timp de citit
Sarsitul de an ii apuca pe nativii de aer pe drumuri. Zodiile care uita de familie, pentru a-si multumi sefii
  • Taurii încep să se simtă din ce în ce mai bine
  • Leii vor avea parte de o zi liniștită
  • Balanțele vor simți că totul se dărâmă în jurul lor

Berbecii vor fi mult prea prinși de lucrurile pe care le au de rezolvat, Racii au fost promovați, iar Capricornii au venit cu o idee foarte bună la locul de muncă.

Berbec
Berbecii vor fi mult prea prinși de lucrurile pe care le au de rezolvat și vor uita de evenimentele pe care ar trebui să le petreacă în familie. Nativii vor serba mai mult din fața calculatorului, decât de la mesele festive.

Taur
Taurii încep să se simtă din ce în ce mai bine și vor avea chef de petrecere, motiv pentru care vor ieși în oraș și se vor bucura de toate persoanele pe care le vor întâlni.

Gemeni
Gemenii vor fi implicați într-un conflict spontan și își vor da seama că nu este vina lor că ceilalți nu se pot alinia la standardele pe care nativii le au atunci când vine vorba de prietenie.

Rac
Racii au fost promovați, motiv pentru care sfârșitul de an îi va prinde la birou, încercând să facă tot ceea ce nu a fost făcut în ultimele săptămâni. Nativii vor depune eforturi mult prea mari, dar ar trebui să păstreze timpul și pentru cei dragi.

Leu
Leii vor avea parte de o zi liniștită, în care vor primi toate explicațiile pe care și le doresc. Nativii vor afla ce persoane au stat în spatele anumitor eșecuri de care au avut parte și vor vedea că nu ei au fost responsabili pentru cele întâmplate.

Fecioară
Fecioarele sunt predispuse la anumite dureri de cap din cauza faptului că stresul le dă târcoale și nu reușesc să se descurce nici cum. În ultima vreme, nativii pare că au fost urmăriți de ghinion.

Balanță
Balanțele vor simți că totul se dărâmă în jurul lor, deoarece au fost lăsate să se descurce singure cu unele persoane ce parcă nu pot fi ținute în frâu. Nativii vor trebui să coordoneze o echipă de oameni care fac totul să pară și mai complicat.

Scorpion
Scorpionii simt nevoia să stea puțin timp singuri, pentru a se bucura de propria persoană și pentru a reuși să-și pună gândurile în ordine.

Săgetător
Săgetătorii vor fi mult mai curajoși și vor reuși să își depășească limitele, înțelegând cât de mult contează să depună efortul maxim în realizarea tuturor proiectelor pe care le au.

Capricorn
Capricornii au venit cu o idee foarte bună la locul de muncă și care le-a permis să se bucure de rezultate foarte bune. Tocmai din acest motiv, nativii își doresc și mai mult de la ei și nu vor avea timp să se bucure de sărbători.

Vărsător
Vărsătorii vor reuși să se debaraseze de absolut toate persoanele care nu sunt deloc așa cum nativii ar avea nevoie și nu vor mai permite nimănui să-i țină pe loc.

Pești
Peștii parcă au intrat în priză și își doresc să facă atât de multe lucruri, încât vor uita că timpul nu este de partea lor și că trebuie să se încadreze în anumite perioade…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed