Se anunță o bucurie mare în viața a 5 zodii. Vi se mărește familia și anul 2023 va fi senzațional

Share

Anul 2023 vine cu noutăți importante pentru câteva zodii și va aduce odată cu el multe momente de fericire.
Taurii trebuie să aibă grijă la cheltuieli, Fecioarele se simt bine în pielea lor, iar Peștii iau în considerare schimbarea locului de muncă.

BERBEC
Așteaptă vești bune, urmează să fii anunțată că familia ta se va mări și te vei bucura enorm, abia vei aștepta să iți vezi nepoțelul pe care îl vei iubi nemărginit. Vei avea o perioadă excepțională alături de familia ta, poate cineva care este departe se va întoarce și iți va face o surpriză în acest sens. Prețuiește fiecare secundă cu cei pe care îi iubești cel mai mult și fii mulțumitoare pentru ceea ce ai. La muncă treci printr-o perioadă foarte dezordonată, încearcă să nu te gândești la câte ai de făcut și să te oprești din tot procesul, ci mobilizează-te să iți atingi cât mai repede obiectivele.

TAUR
Atractivitatea ta este în creștere, ai destui candidați, dar îți lipsește dorința de a începe o relație, deoarece ultimă dată, ai ieșit cu inima șifonată. Dacă ești angajată, a sosit momentul să faci un pas mai departe, să încerci să ceri o avansare sau o mărire de salariu. O perioadă bună să faci calcule financiare, trebuie să îți controlezi cheltuielile și să începi să strângi niște bani pentru viitor, fii pregătită pentru anul 2023, nu strică.

GEMENI
Să petreci mult timp singură te-ar putea demoraliza, chiar dacă acum simți că de asta ai nevoie. Eliberează-ți agenda și întâlnește-te cu un prieten, propune-i să mergeți la film sau la teatru, un plan cultural ar fi perfect pentru reîmprospătarea minții. Ești pe cale să începi un proiect care este destul de riscant, așa că ai face bine să te gândești mult asupra deciziei, dar și să te sfătuiești cu persoanele dragi, care iți vor binele și care este posibil să aibă o viziune mai obiectivă asupra problemei. Gândește bine ceea ce vrei să faci în noul an.

RAC
Și nativii zodiei rac vor primi vești cu privire la extinderea familiei, un membru apropiat te va anunța în curând că va avea un copil. În ceea ce privește viața personală, începi să te simți atrasă de un prieten și ești conștientă că este destul de riscant. Însă, dacă ești sigură de sentimentele tale, nu ar strica să faci câțiva pași pentru a vedea și intențiile lui, este posibil să iasă o adevărată poveste de dragoste. La muncă te descurci de minune și iubești colectivul în care te afli. Nu uita să petreci puțin timp cu prietenii, ai nevoie de socializare, în ultimul timp ai neglijat acest aspect.

LEU
Trebuie să rezolvi problemele de familie de care te-ai tot ferit în ultimul timp. Pleacă la drum cu mintea deschisă, stai departe de a fi tensionată și toate se vor rezolva. Relația ta este una bună și liniștită, dar petrece cât mai mult timp cu partenerul tău, amândoi aveți nevoie de asta. Echilibrează-ți puțin cheltuielile, vei avea nevoie de asta dacă vrei să tai de pe listă câteva capricii la care te gândești să le faci în anul 2023.

FECIOARĂ
Radiezi de bucurie și emani energie pozitivă prin toți porii, iar cel care se bucură cel mai mult de asta, este chiar partenerul tău, căruia i-ai lipsit puțin în ultimul timp. Bucurați-vă de starea bună în care vă aflați și faceți ceva ce nu ați mai făcut de mult timp, ceva ce făceați des la începutul relației voastre, cum ar fi o ieșire simpatică în parc. La muncă ai multă treabă, dar o vei rezolva cu siguranță, acum ocupă-te de tine, însă rezolvă toate sarcinile până în 2023, te vei simți mai liniștită.

BALANȚĂ
Superiorii iți vor propune o avansare, dar nu ești sigură că vei face față, întrucât relația ta cu colegii este destul de tensionată. Încearcă să te adaptezi puțin și preferințelor lor, lucrurile se vor schimba în bine și vei putea accepta cu ușurință avansarea, ești perfectă pentru ea. Simți că relația ta este pregătită pentru următorul pas, așa că urmează-ți instinctele, niciodată nu te inșeală. Se anunță apariția unor noi membri în familia ta.

SCORPION
Este o perioadă destul de tristă, întrucât simți un dor profund față de o persoană anume. În această situație, probabil că te va ajuta mult să ai alături o prietenă, căreia să îi spui ce te apasă. Ar fi perfecte niște activități în aer liber, ți-ar ușura mintea enorm. Nu te focusa prea tare pe muncă acum, ai totul sub control. Încearcă să te pui pe picioare din punct de vedere emoțional și mergi pe premisa că toate se vro rezolva la timpul lor, intră în noul an fără stres.

SĂGETĂTOR
Iți dorești să fii mai implicată la muncă, dar simți că nu ai resursele sau sprijinul necesar. Poate ar fi bine să încerci să vorbești cu superiorul tău și să iți expui ideile, este foarte posibil să vrea să iți ofere o mână de ajutor și să considere că ai niște planuri originale și cu mult potențial. Acasă, lucrurile stau bine. Te înțelegi perfect cu familia și cu partenerul de viață, dar nu uita de ei atunci când vrei să fii cât mai bună la muncă, este timp pentru toate și te poți împărți în așa fel încât să împaci ambele tabere. Urmează o vizită de familie, întrucât vei afla că un nou membru este pe drum.

CAPRICORN
Ești îndrăgostită de cineva și nu știi dacă sentimentele iți sunt împărtășite sau nu, așa că încearcă să faci câteva acțiuni subtile, pentru a afla care este situația. Dacă sentimentele nu iți sunt împărtășite, nu iți face griji, iubirea perfectă pentru tine stă chiar după colț, doar că trebuie să deschizi ochii pentru a o vedea. Nu neglija munca, este momentul să dai tot ce e mai bun din tine, este posibil să urmeze o avansare sau chiar o mărire de salariu.

VĂRSĂTOR
Treci prin momente fragile cu partenerul tău pentru că aveți câteva discuții vechi, contradictorii, care așteaptă să fie reluate și rezolvate. Lucrul de care tu ar trebui să ții cont, este acela că fiecare parte are dreptatea ei și că nicio problemă de cuplu nu va fi rezolvată dacă nu se dă dovadă de indulgență. Toate vor fi bine, dar trebuie să lași de la tine puțin. Este posibil să apară o colaborare bănoasă la orizont, așa că fii cu ochii-n patru. Totodată, se anunță vești incredibile, cineva din familia ta va avea un copil.

PEȘTI
Te-ai plictisit de munca pe care o depui și simți că nu ți se mai potrivește și cel mai probabil ai dreptate, așa că încearcă să faci niște pași în acest sens, dar gândește-te bine și nu neglija aspectul financiar. Cere-i sfatul și partenerului tău, te iubește, te cunoaște și știe ce ți se potrivește. Detașează-te totuși puțin din când în când de ideea aceasta și petrece timp liniștitor alături de prieteni și familie. Încearcă să pătrunzi în anul 2023 fără stres.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news