HomeHoroscopcompatibilitate zodii Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce meserie vei avea

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce meserie vei avea

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Spune-mi-ce-zodie-ești-ca-să-ți-spun-ce-meserie-vei-avea in compatibilitate zodii

Întotdeauna s-a știut că meseria pe care o avem este influențată de zodie. Dacă unii sunt buni matematicieni sau informaticieni, alții excelează în alte domenii, cum ar fi jurnalismul sau PR-ul. Aceste lucruri nu sunt întâmplătoare și de aceea ar fi indicat să ne alegem meseria în funcție de zodia pe care o avem.

Berbec

Berbecilor le plac lucrurile fixe și de aceea li se potrivesc meseriile ce presupun științele exacte. Cei mai mulți Berbeci sunt matematicieni, informaticieni sau mecanici auto. Bineînțeles că nu există o regulă însă cei mai mulți dintre ei se îndreaptă spre aceste ramuri.

Taur

Taurii sunt atrași de ramurile ingineriei și de aceea iubesc aceste meserii. Taurii sunt buni ingineri și de aceea cei mai mulți nativi ai acestei zodii optează pentru această meserie frumoasă și bănoasă.

Gemeni

Gemenii sunt atrași de istorie și din acest motiv tind să se apropie foarte mult de acest domeniu. Fie că este vorba de arheologie sau alte ramuri, Gemenii vor fi mereu satisfăcuți de avantajele acelei meserii și nu vor alerga niciodată după avere.

Rac

Racilor le place forte mult să comunice și să scrie și de aceea jurnalismul, PR-ul sau Publicitatea vor fi ramurile cele mai tentante pentru nativii acestei zodii. Racii sunt cei mai buni jurnaliști, iar atunci când vei da de o persoană care stăpânește cu adevărat arta oratoriei, să știi că nu poate fi într-o altă zodie decât Rac. Dacă ești un nativ al acestei zodii și ești nehotărât cu privire la un eventual job, optează pentru o astfel de meserie și vei fi mai mult decât mulțumit.

Leu

Leii sunt atrași de medicină și, de aceea, meseria de medic este cea care li se potrivește cel mai bine. Nu vei da greș dacă te vei înscrie la o facultate de medicină, indiferent de vârstă. Această meserie îți va aduce o satisfacție enormă, dar și un venit considerabil.

Fecioară

Fecioarele iubesc învățământul și de aceea cel mai bine s-ar simți la catedră. Adoră să împărtășească cu cei mai mici tot ceea ce știu. Doar cu această meserie se pot simți împlinite și de aceea nu trebuie să aibă nicio ezitare în a încerca să intre în acest domeniu.

Balanță

Nativii din Balanță sunt șoferi buni și de aceea simt nevoia să conducă mai mult. Aceștia ar trebui să opteze pentru o meserie ce presupune și deplasări, deoarece le vor aduce cea mai mare satisfacție. Multe Balanțe optează pentru postul de agent imobiliar, agent vânzări sau vatman.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de comozi și de aceea ar prefera să lucreze de la un birou. Această muncă îi satisface pe toate planurile și de aceea ar fi cea mai bună decizie pentru nativii acestei zodii. Le place lucrul în echipă, își îndeplinesc cu succes toate task-urile însă nu sunt dispuși la deplasări și nici la lucrul pe teren.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte stricți și sunt mereu atrași de disciplină. Din acest motiv, sunt atrași de orice post este legat de armată sau de unele instituții ale statului. De aceea, nativii acestei zodii nu ar trebui să aibă nicio reținere și să aplice pentru o astfel de meserie, deoarece doar așa pot fi cu adevărat împliniți.

Capricorn

Capricornilor le place să filosofeze, să cugete și să scrie, cât e ziua de lungă. Mulți nativi ai acestei zodii nu se gândesc deloc la partea materială, ci preferă doar să ajungă cunoscuți pe plan literar. Nu contează că e zi sau noapte, iarnă sau vară, Capricornii iubesc să stea la birou, să își imagineze povești de viață și să scrie.

Vărsător

Vărsătorilor le place să se afle în lumina reflectoarelor și de aceea încearcă din răsputeri să se remarce într-un anumit domeniu. Își doresc să apară la televizor, să ajungă mari cântăreți, prezentatori de televiziune sau modele. De aceea, majoritatea Vărsătorilor optează pentru Facultatea de Jurnalism sau pentru o Școală de Televiziune pentru a ajunge acolo unde își doresc. Dacă talentul îi ajută, nici nu se mai gândesc la niște studii, ci încearcă să se remarce cu ajutorul concursurilor de talente…

Pești

Peștii au o înclinație către cercetare și indiferent de domeniul pe care îl preferă, aceștia își doresc să facă descoperiri pe acel plan și să aducă o contribuție semnificativă. Sunt atrași și de mediul universitar și de aceea ajung să fie și profesori la facultate, acest lucru mulțumindu-i deplin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed