Homecompatibilitate zodii Superstiții simpatice în care zodiile cred. Balanțele nu vor face niciodată asta la prima întâlnire

Superstiții simpatice în care zodiile cred. Balanțele nu vor face niciodată asta la prima întâlnire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 519 views
Superstitii simpatice in care zodiile cred. Balantele nu vor face niciodata asta la prima intalnire

Superstițiile reprezintă credințe populare și sunt foarte răspândite la noi în țară. Oricât am încerca să nu credem în ele, oricine se întreabă ce i se poate întâmpla dacă sparge o oglindă sau dacă îi taie calea o pisică neagră. Taurii cred în superstițiile legate de ghinion, Gemenii cred în superstițiile legate de zilele săptămânii, iar Scorpionii cred în superstițiile legate de conflicte.

Berbec
Berbecii cred în superstițiile legate de bani. Conform credințelor populare, dacă îi mănâncă palma dreapta, atunci vor primi o sumă de bani. În schimb, dacă îi mănâncă palma stângă, vor fi nevoiți să ofere bani.

Taur
Taurii cred în superstițiile legate de ghinion. În momentul în care uită ceva acasă, nu se întorc pentru a recupera acel lucru, conștienți fiind că această acțiune le va purta ghinion. Totodată, nu fluieră în interiorul locuinței, pentru a nu induce sărăcia în viața lor.

Gemeni
Gemenii cred în superstițiile legale de zilele săptămânii. Astfel, dacă ziua de luni începe prost, înseamnă că așa va decurge și restul săptămânii. Vinerea evită călătoriile, deoarece le poartă ghinion, iar ziua de marți este sortită nenorocului.

Rac
Racii cred în superstiția legată de pisicile negre. Dacă o felină neagră le taie calea, acesta este un semn de ghinion. Pentru a scăpa de nenoroc, scuipă de trei ori în sân și se dau trei pași înapoi. În secolele trecute, se considera că vrăjitoarele se transformau în pisici negre, pentru a putea pătrunde în locurile întunecate.

Leu
Leii cred că spargerea unei oglinzi înseamnă 7 ani de ghinion, fiind o superstiție destul de răspândită la noi în țară. Cei șapte ani ar fi echivalentul perioadei de care are nevoie un suflet să se reînnoiască, iar mitul datează din epoca romană.

Fecioară
Fecioarele cred în miturile legate de ploaie. Astfel, dacă plouă în ziua nunții, atunci vor avea parte de o căsnicie fericită și noroc la bani.

Balanță
Când pleacă la o primă întâlnire, Balanțele nu pornesc din casă cu piciorul stâng. Potrivit superstiției, dacă pornesc cu piciorul drept, înseamnă că ziua le va merge bine și vor sta departe de conflicte și ghinioane.

Scorpion
Scorpionii cred în superstițiile legate de conflicte. Dacă îi mănâncă nasul, înseamnă că urmează să certe cu cineva.

Săgetător
Săgetătorii cred în superstițiile legate de numere. Aceștia se feresc de numărul 13, conștienți fiind că le va purta mult ghinion. Nu încep planuri noi în această zi a lunii, nu călătoresc, nu poartă negru, nu se tund și nu se mută într-o casă nouă.

Capricorn
Capricornii cred în superstițiile legate de bârfă. Când sughiță, cred că cineva îi bârfește și încearcă să ghicească numele persoanei respective, pentru a scăpa de acest simptom. La fel se întâmplă și în momentul în care li se zbate o pleoapă sau le tremură involuntar buzele.

Vărsător
Vărsătorii evită să stea în colțul mesei, căci își pierd toate șansele de a se căsători. Totodată, atunci când împart sticla cu cineva, se asigură că beau ultima gură, altfel riscă ca persoana respectivă să le fure partenerul.

Pești
În noaptea de Revelion, Peștii au grijă să poarte un articol vestimentar roșu și să aibă bani asupra lor. Acest lucru le va purta noroc pe durata întregului an și le va aduce prosperitate. Totodată, acest ritual îi va ajuta să-și îndeplinească dorințele, culoarea roșu reprezentând puterea, viața, dragostea, șansa, dar și fericirea…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed