Te numeri si tu printre cele 4 zodii care nu vor sa auda de CASATORIE? Afla ACUM!

Share

Fericirea în cuplu este cea mai importantă, iar dacă ea durează, dacă partenerii reușesc să o multiplice, să o simtă în fiecare zi, să trăiască în armonie și înțelegere, până la nuntă nu mai e decât un pas.

Sunt fel și fel de situații, de persoane și cupluri. În timp ce unele sunt adeptele unei singure relații, altele își doresc să experimenteze cât mai mult, deci… se țin departe de orice relație „pentru toată viața”.

Deși acest pas important nu trebuie să schimbe nimic în relația lor, mai există și cazuri din acestea, iar unele familii înțeleg abia mai târziu că nu se simt bine, că nu era cel mai potrivit moment pentru acest eveniment în viața  lor, că le era mult mai bine fără acte semnate.

Suntem foarte diferiți, iar de la cuplu la cuplu diferă și modul de a iubi, felul în care percep relația în care sunt, diferă nevoile fiecăruia, ideile, valorile, concepțiile despre tot ce implică viața în doi după masa, felicitările și dansul bucuriei.

Se schimbă iubirea după semnarea unei hârtii? Se ajunge mai greu la fericire după ce femeia preia numele soțului? Scade atât de mult încrederea în partener? Sau poate că motivele se reduc doar la graba celor doi.

Graba este unul dintre cele mai frecvente motive care duc la divorț. Iar dacă ne referim la refuzul de a accepta căsătoria, atunci teama că lucrurile s-ar putea înrăutăți împiedică unele persoane să spună „Da”.

Din punct de vedere astrologic, lucrurile nu stau nici aici prea bine, căci sunt patru zodii care fug tare de căsătorie. Nativele celor patru semne zodiacale fug de căsătorie, căci nu le aduce bucurie, cea mai mare bucurie, cel puțin.

Cele patru zodii sunt foarte concentrate pe altceva, sunt dedicate muncii și profesiei, iar viața privată pică pe locul al doilea… sau poate chiar pe ultimul loc în viața lor.

Pun accent și pe relațiile de prietenie solidă, familie, iubirea necondiționată, care nu ține cont de bunurile materiale.

Rac – familistă convinsă, dar se poate și fără nuntă

Femeia Rac este cea mai mare adeptă al ideii de familie, este dedicată acesteia, face orice pentru ea. Familia este cea mai importantă latură a vieții. Familia este sprijinul Femeii Rac, sensul ei de a trăi și a munci, motivul pentru care poate face orice. Pe cât e de importantă familia, pe atât de lipsită de sens pare să fie pentru ea semnarea unor acte… care ce fac? Nu are nevoie de confirmări sau dovezi scriptice pentru a simți iubirea față de cei dragi.

Fecioara – iubește, dar nu crede în semnătura de pe certificat

Rațională și de o verticalitate de nezdruncinat, femeia Fecioară vede foarte bine ce se întâmplă în jurul ei: certuri, separări, divorțuri, suferință. De ce ar alege calea spre nefericire? Poate fi femeia unui singur bărbat, dar ei nu actele îi dovedesc iubirea partenerului. Iubirea adevărată este necondiționată și este liberă (așa cum vrea să rămână și ea), liberă de contract.

Scorpion – nu duce lipsă de relații, așa că nu vrea să încurce pe nimeni

Femeia Scorpion știe foarte bine secretul succesului în viața privată, cunoaște arta seducției și atrage cât bărbați vrea. Știe și cum să-i țină lângă ea toată viața, dacă vrea, dar vrea? Nu se știe niciodată ce aduce clipa, așa că nu vrea să încurce niciun bărbat, dar nici să fie încurcată de nimeni…

Capricorn – muncă și iar muncă, iar căsnicia o încurcă

Nu ai să vezi vreo nativă a zodiei Capricorn atentă sau preocupată de altceva în afară de muncă. Aceasta crede în ea și în ceea ce face, dar nu și într-un contract care i-ar putea lua banii și încurca planurile de viitor din carieră. Ar putea spune totuși „Da”… cu o singură condiție: soțul să aibă o situație financiară foarte bună, un partener de afaceri alături de care să ajungă pe culmile împlinirii profesionale. Dar până atunci.. rămâne „fata lu′ tata”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news