HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 3 zodii care se „închid” de teama de a nu suferi: Vărsător…

Top 3 zodii care se „închid” de teama de a nu suferi: Vărsător…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.9K views 3 minute timp de citit

Una dintre cele mai mari temeri din viața femeilor este aceea de a nu ajunge să sufere, fie din dragoste, fie din alte considerente. Indiferent că vorbim de relații amoroase ori de relațiile pe care le au cu cei din jur, există unele persoane care pur și simplu se țin captive în propria „cușcă”, doar ca să nu sufere.

Iată care sunt cele trei semne zodiacale care se „închid” doar pentru a alunga teama suferinței.

Vărsător

O inimă rănită este una dintre cele mai mari temeri ale Vărsătorului. Numai gândul că ar putea ajunge să sufere din dragoste îl devastează și-l distruge din toate punctele de vedere. Nu crede că există o durere mai mare decât aceasta, motiv pentru care încearcă din toate răsputerile să nu ajungă într-un astfel de moment.

Riscurile nu sunt pe placul acestui nativ, motiv pentru care nici nu și le asumă. Nu se implică în jocurile riscante și nici nu încurajează pe nimeni să facă asta.

Să intri adânc în viața unui Vărsător este un lucru greu de realizat, dacă nu chiar imposibil, așa că nu îți forța norocul din acest punct de vedere.

Chiar dacă relația ta cu Vărsătorul pare a fi una prietenoasă, ei bine, probabil din perspectiva sa lucrurile nu sunt chiar așa.

Fecioară

Meticuloasă, cu un spirit analitic puternic dezvoltat și minuțioasă, Fecioara nu lasă ca lucrurile să se întâmple după voia sorții. Ea vrea să știe mereu ceea ce gândesc cei din jur, însă dacă schimbă placa, este total în dezacord.

Chiar dacă pare o persoană sociabilă și deschisă, Fecioara nu lasă pe oricine să pătrundă în interiorul ei, mai ales atunci când vine vorba de sentimentele pe care le poartă față de ceva sau cineva. Vrea să pară una dintre cele mai prietenoase persoane existente pe fața pământului, însă se folosește de acest lucru numai pentru a se putea integra în societate. Nu place pe oricine, dar nici nu lasă ca acest lucru să fie unul evident.

Chiar dacă încearcă să fie ca un detectiv sub acoperire, există șansele ca cineva să ajungă să o „miroasă”.

Săgetător

Crezând că toată lumea caută să aibă parte de un câștig folosindu-se de relația pe care o are cu el, Săgetătorul tinde să pună un fel de barieră între exterior și trăirile sale interioare.

În majoritatea cazurilor, are impresia că cei din jur au ceva cu el sau că cineva vrea să îl trădeze, în special în cazul prietenilor, dar totul este doar un scenariu prost care rulează în mod continuu în mintea sa…

Atunci când trece prin momente grele, nu lasă ca acest lucru să fie vizibil, existând șanse să ceară sfatul cuiva doar atunci când se simte încolțit deja de situație. Doar în momentele în care este deja disperat, Săgetătorul va spune ceea ce se întâmplă în interiorul lui și va ajunge să ceară o mână de ajutor, altfel, tace mâlc! Se izolează emoțional și încearcă să se ferească de părerile lumii pe cât de mult poate, dar, cu toate acestea, este o persoană sociabilă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed