HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai nervoase zodii – este bine sa nu comentezi in fata lor

Top 5 cele mai nervoase zodii – este bine sa nu comentezi in fata lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,5K views 3 minute timp de citit

Bineinteles ca fiecare zodie este aparte si influentata diferit de ascendentii existenti asupra sa in fiecare luna. Cu toate acestea, este alegerea noastra cum sa reactionam la stresul cotidian si cat de bine sa ne controlam cand suntem pusi in fata unei probleme care trebuie rezolvata imediat sau in fata unei mici dispute cu cei din jur.

Propun sa vedem in cele ce urmeaza cum reactioneaza cele mai rele zodii in momentul in care cineva le atinge punctele sensibile si/sau le calca pe nervi.

Berbecul

Berbecul este primul pe lista, deoarece are o fire vulcanica si foarte usor de provocat. Este cunoscut pentru faptul ca se enerveaza foarte repede si ii trece la fel de repede, dar in cazul in care nu ii trece furia, poate ajunge chiar si la violenta pentru a-si impune punctul de vedere si nu cedeaza cu una, cu doua. Insa, cu toate acestea, daca cel cu care intra in conflict este o persoana linistita, care se controleaza, nativul se va calma si in cele din urma chiar el va face primii pasi spre impacare, stiind cand sa-si ceara scuze si chiar si in ce mod.

Fecioara

Acesti nativi sunt cunoscuti datorita faptului ca isi controleaza destul de bine emotiile interioare, dar ce nu se stie despre ei este faptul ca pot izbucni exact cand nu te astepti, intr-o adevarata criza de furie sau gelozie. In momentul in care sunt calcati pe coada, incep sa tipe si chiar sa sparga tot ce gasesc la indemana; e bine sa nu stai in calea lor, din cauza ca uneori pot fi si violenti. Nu sunt persoanele care accepta atunci cand au pierdut, refuza acest lucru, au tendinta de a nu trece foarte usor peste esecuri si poarta pica.

Sagetator

Nu sunteti o fire sensibila si nu va controlati prea bine emotiile, dar nici nu vreti sa faceti acest lucru. Va enervati repede, iar cei din jur doar stau si va privesc cat de usor pot reusi sa va scoata din minti. Nu ridicati vocea si nici nu va certati pana la epuizare, ci doar incercati sa-i impuneti celui cu care ati intrat in conflict ca aveti dreptate si vina este in totalitate a lui. Dumneavoastra ati fost doar neinteleasa. Cu toate acestea, puteti rupe cu usurinta legatura cu o persoana doar pe motivul ca v-a suparat mult prea mult si nu si-a reparat greseala.

Pesti

Nu in cele din urma, zodia Pesti. Sunteti o fire sensibila si emotiva, atenta la sentimentele celor din jur, foarte rar aveti intentii rautacioase; insa, cand va dati seama ca aveti de-a face cu persoane care va doresc raul, nu va intereseaza nimic; folositi cuvinte aspre si fara perdea. Nu va intereseaza ce valuri creati in jurul dumneavoastra in momentul respectiv, tot ce doriti este sa spuneti ce aveti pe suflet si nimeni si nimic nu va poate opri in momentele acelea, deoarece refuzati absolut orice argument si orice ajutor spre o impacare. Cand va calmati, sunteti persoana care cauta sa se impace, isi cere scuze si merge mai departe, fara ranchiuna…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed