HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai rele soacre in functie de zodie

Top 5 cele mai rele soacre in functie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/05/cele-mai-rele-soacre-in-functie-de-zodie.jpg

Intr-adevar, soacra iti poate face viata un calvar sau te poate ajuta si intelege mai ceva ca o mama. In cazul in care va stiti a fi in prima tabara, poate va doriti uneori ca cineva sa va fi avertizat inainte de a face acest pas si a va casatori cu un „baiat al mamei”. Acum insa una dintre cele mai cunoscute metode de a determina ce fel de soacra iti doresti este cu ajutorul zodiei.

Si in acest caz, semnele zodiacale influenteaza instinctul matern si de aparare mai mult decat este cazul, uneori, asa ca hai sa vedem in continuare care sunt cele mai rele soacre!

Taur

Chiar daca nu este caracterizata de incapatanare, este foarte curioasa. Intotdeauna va sti ce se intampla in familia copilului ei si nu va vrea decat sa fie si ea prezenta ori de cate ori se va lua cate o decizie importanta. Nu-si va anunta mereu vizitele, ii plac „surprizele”, prilej de a-si baga nasul si mai mult in problemele familiale. De la ea vor porni certurile intre tine si sotul tau, deoarece aveti pareri diferite si credeti ca sotului i-a venit timpul sa se maturizeze si sa nu mai aiba nevoie de „mamica”.

Scorpion
Chiar daca alegerea ii apartine pe deplin copilului dumneavoastra si ati avut pana acum incredere in el ca a luat exact cele mai bune decizii, acum nu mai sunteti de aceeasi parere. Nu o veti accepta niciodata pe nora, considerand ca nu va fi nici in o suta de ani buna pentru el. Este copilul dumneavoastra, i-ati acordat cea mai buna educatie, este cel mai frumos si cel mai destept si nicio alta femeie nu va va putea locul in viata lui, chiar daca sentimentele de iubire sunt diferite. Vor fi certuri dese, foarte dese, in care sotul, din nefericire, nu are un cuvant de spus, fiind pus intre ciocan si nicovala.

Rac
Deoarece semnul dumneavoastra zodiacal este caracterizat prin grija deosebita pentru cei dragi din familie, ca soacra, va veti aduce nora pe calea disperarii. Veti dori sa fiti in centrul universului lor, veti vrea ca parerile sa va fie luate in considerare, iar parerea dumneavoastra, sa conteze. Va veti autoinvita sa locuiti cu ei si sa va implicati activ in viata nepotilor. Nu acceptati refuzuri si puteti parea destul de ostila. Chiar daca intentiile dumneavoastra sunt foarte bune si nobile, exista riscul ca aceste relatii dintre voi sa se rupa.

Leu
Ca regina a „junglei”, tot ce faceti este bine si trebuie sa fie luat drept exemplu de ceilalti. Bineinteles ca nu acceptati ca nora dumneavoastra sa nu se supuna acestor reguli si sa faca propriile alegeri si greseli pe care le-ati facut inainte. Incercati sa o impingeti spre anumite directii, impunandu-va punctul de vedere si mai mult ordonand, nu dand sfaturi, iar din aceeasta cauza relatiile vor deveni tensionate si, de multe ori, se ajunge la cearta…

Balanta
Sunteti in zodia care este ingrozita la aflarea vestii casatoriei baiatului dumneavoastra. Cu greu acceptati faptul ca va pleca de sub ochii si grija dumneavoastra si ca altcineva va va lua locul in aceasta ecuatie. Aveti tendinta sa credeti ca sunteti data la o parte si va simtiti respinsa, desi nu e deloc asa, iar pe alocuri exagerati. Sunteti excesiv de geloasa si nu apreciati niciun gest facut de nora pentru a va atrage spre ea; o considerati a fi inamica.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed