Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care vor avea un noroc incredibil la bani în 2021

Top 5 zodii care vor avea un noroc incredibil la bani în 2021

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Top 5 zodii care vor avea un noroc incredibil la bani în 2021

Anul 2021 se anunță unul prosper, în special pentru nativii din cinci zodii. Fie că își vor cumpăra mașina mult visată, se vor muta în casă nouă sau vor vizita cele mai exotice plaje ale lumii, aceștia vor fi un magnet pentru bani. Norocul nu-i va părăsi până la final de an, iar dacă vor cheltui rațional și vor pune în fiecare lună câte ceva deoparte, vor putea să-și facă provizii financiare pentru câțiva ani.

  1. După ce au tras linie la final de an, Berbecii au constatat că nu au rămas cu prea mulți bani în buzunar, ba mai mult, au ieșit pe minus cu unele cheltuieli. În 2021, în schimb, își vor putea satisface toate poftele, după ce își vor schimba, în sfârșit, locul de muncă. Răsfățurile nu vor începe însă decât după ce vă veți încheia socotelile cu anul ce tocmai s-a încheiat. Până-n vară, excursiile în Dubai se vor transforma în escapade de sfârșit de săptămână, iar shopping-ul va deveni un adevărat viciu pentru dumneavoastră.
  2. Nativii din zodiac Rac vor fi la fel de norocoși ca în anul precedent și își vor putea continua stilul de viață extravagant. Chiar dacă vecinii vă mai „vizitează” din când în când din cauza petrecerilor pe care le dați, sunteți sigur că încă nu ați depășit măsura. Dacă veți continua să mai și economisiți din bani, așa cum ați făcut-o până acum, în câțiva ani vă veți permite să vă mutați la Monaco, unde nicio petrecere nu va mai fi întreruptă de vreun vecin morocănos.
  3. Peștii vor fi anul acesta, de departe, cei mai norocoși când vine vorba despre bani. Chiar dacă veniturile pe care le încasați lunar abia vă ajung de câteva ieșiri la finalul fiecărei săptămâni, un pariu cu o miză fabuloasă pus cu o cunoștință sau un bilet la loterie va fi cel mai frumos cadou primit vreodată. Mașina aceea albă, din pozele pe care le tot distribuiți în ultimul timp pe rețele de socializare, va fi parcată în sfârșit în fața casei dumneavoastră.
  4. Cei născuți sub semnul zodiei Fecioară vor reuși să pornească într-o călătorie în jurul lumii, pentru care economiseau deja bani de ceva timp. Când vă veți aștepta mai puțin, veți face rost și de restul sumei necesare, iar în câteva ore vă veți îmbarca deja în avionul care vă va duce către prima destinație de vis. Aveți grijă să nu vă ia valul; luați-vă și partenerul cu dumneavoastră. Banii vor fi suficienți pentru amândoi.
  5. Săgetătorii trebuie să tragă puternic aer în piept. Chiar dacă niciodată n-ați fost cei mai buni contabili, cheltuind mereu banii pe mărunțișuri, fiind nevoit să vă împrumutați la fiecare sfârșit de lună de la prieteni, e timpul să învățați să vă gestionați fondurile, pentru că în anul 2021 nu mai vorbim doar de salariu, ci și de câteva venituri suplimentare, care nu sunt deloc de neglijat. Deși nu credeați vreodată că poate încăpea o sumă cu atâtea zerouri în contul dumneavoastră, veți reuși până la urmă să faceți investiții bune, care vă vor permite răsfățul pe care îl meritați…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed