Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii infidele alaturi de care nu este bine să ai o relatie

Top 5 zodii infidele alaturi de care nu este bine să ai o relatie

autor Elena Yvette
1054 vizualizari

Foarte puţini sunt cei care rămân stabili în sentimente şi comportament pe tot parcursul unei relaţii. Unii se schimbă în bine, alţii în rău şi foarte rău – aceasta fiind cauza certurilor sau, în cazuri excepţionale, a divorţurilor.

Astrele şi Planetele ne influenţează comportamentul când vine vorba de partenerul de viaţă, şi nu numai. În cele ce urmează, vom vedea împreună care sunt cele cinci zodii care nu se dau la o parte când vine vorba de înşelat şi cum acţionează acestea.

  1. Săgetător

Nativul acestei zodii este mereu înclinat înspre distracţii, nou, extravaganţă. Urăşte monotonia şi va căuta mereu o persoană care-l poate stimula din toate punctele de vedere. În momentul în care îşi ia angajamentul faţă de un partener de sex opus, se aşteaptă că acesta să facă şi imposibilul, dacă este necesar pentru binele lui. Chiar şi aşa, cu toate strădaniile, asta nu înseamnă că nu va ceda în faţa unei persoane care-l va provoca la o partida incendiară de amor.

  1. Vărsător

Vărsătorul poate zbura din floare-n floare fără că tu măcar să te gândești la asta. Îşi ascunde urmele foarte bine şi chiar dacă se întâmplă nefericirea să fie prins, va găsi motive puerile sau poate chiar te va părăsi zâmbind, dacă nu-i accepţi toate nebuniile. Este o persoană care se plictiseşte foarte repede şi, dacă nu-şi găseşte echilibrul în relaţia actuală, se va simţi nevoit să-şi caute toate cele necesare în afara acesteia, cu diferite necunoscute care-i stârnesc imaginaţia.

  1. Scorpion

Suntem siguri că v-aţi gândit şi la Scorpioni, din simplul motiv că sunt acele persoane care nu vor refuza niciodată o partida de sex, mai ales dacă interlocutorul îi atrage din acest punct de vedere. Pun mare preţ pe tot acest capitol, iar simplul motiv pentru care îşi vor caută „alinarea” în alte părţi este lipsa experienţelor sexuale în cuplu. Chiar dacă este implicat total într-o relaţie, nu prea pune preţ pe sentimente, ci mai mult pe plăcere. Oricum, din dorinţa de a nu răni şi de a-şi păstra legătura existentă, va căuta să menţină totul secret.

  1. Leu

Leul este acela care îşi doreşte să fie întotdeauna în centrul atenţiei, indiferent de circumstanţe. Când vine vorba de actul cuceririi, Leii îşi doresc să fie primii, mai ales dacă totul se desfăşoară în compania unor prieteni. Orice este văzut ca o competiţie, în care, bineînţeles, ei trebuie să fie câştigătorii. Chiar dacă au o relaţie stabilă, serioasă, în momentul în care o persoană de sex opus începe un discurs presărat cu multe complimente, cedează fără a sta prea mult pe gânduri…

  1. Gemeni

Chiar dacă probabil îţi va spune că la tine se va opri, fii sigur că nu este aşa! Prin natură, Gemenii sunt persoane duale, care azi îşi doresc ceva şi mâine, altceva. Astăzi se poate simţi bine cu tine, iar mâine să caute în altă parte ca şi cum nu ai exista. Este cea mai infidelă zodie, deoarece chiar dacă este vorba de sentimente, relaţie de durata sau căsnicie, acești nativi vor călca strâmb, vor înşela şi chiar vor avea relaţii în paralel, în unele cazuri nefericite.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies