HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii obsedate de slabit

Top 5 zodii obsedate de slabit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Top-5-zodii-obsedate-de-slabit.jpg

Indiferent de sex, toate persoanele ajung sa fie la un moment dat obsedate de un lucru; in cazul nostru, obsedate de slabit. Poate le-a aparut in viata un nou partener sau poate pur si simplu nu se mai simt bine in pielea lor – sunt doar doua motive pentru o dorinta arzatoare de pierdere a kilogramelor in plus.

Poate va este greu sa credeti, insa si in acest demers astrele si Planetele lucreaza si influenteaza, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cele cinci zodii de top care se pot declara, fara alte dubii, obsedate de slabit si care, uneori, este bine sa fie tinute sub supraveghere, deoarece pot exagera cu acest fenomen.

Berbec
Nativii acestei zodii sunt persoane impulsive si, din acest motiv, de multe ori exagereaza cu un simplu lucru sau o actiune care le face placere – in cazul de fata, cu tot ce inseamna slabit si o imagine cat mai aproape de perfectiune. Chiar daca poate nu mai este cazul de mult, ei vor continua cu o dieta cat se poate de stricta, deoarece sunt de parere ca trupul este templul lor si tot ce intra trebuie mai mult decat controlat si masurat in fel si chip. Nu vor face excese alimentare si, daca vor fi invitati la asemenea petreceri, va vor refuza categoric.

Gemeni
Avand in vedere ca nativii Gemenii sunt persoane care iubesc tot ce inseamna flirt, isi doresc tot timpul sa arate cum nu se poate mai bine. Din aceasta cauza, de multe ori cad in cealalta extrema si duc pana la limite toate metodele de a scapa de kilogramele nedorite si vor apela chiar si la bisturiu sau la diete exagerate, cand este cazul. Daca nu primesc ajutor din parte familiei sau prietenilor, se vor afunda tot mai tare in aceasta obsesie si vor dezvolta afectiuni serioase.

Balanta
Balantele sunt si ele obsedate de slabit, dar dintr-un singur motiv: in momentul in care intalnesc o persoana de sex opus cu potential, vor face tot ce le sta in putere pentru a o impresiona si a o duce acolo unde isi doresc, chiar daca asta inseamna sa renunte la stilul de viata actual. De la una la alta ajung foarte repede si pot da de “gustul” pierderii in greutate, deoarece acestia sunt predispusi la o constitutie nu tocmai atletica. Insa, daca vor da de o relatie mai serioasa in care vor avea parte de siguranta, usor, usor, obsesia va trece de la sine.

Sagetator
Va plictisiti foarte repede de tot ce se intampla in jurul dumneavoastra, asa ca mai mereu sunteti in cautare de nou, sunteti un tip de om energic si din aceasta cauza trebuie sa fiti mereu intr-o forma de zile mari, deoarece nu stiti unde veti mai pleca la drum si cu cine. Fiind mai tot timpul ocupat, uitati uneori de mesele principale, de cele mai importante, si poate trece si o zi intreaga fara a gusta o mancare solida si sanatoasa. Nu sunteti obsedat sa slabiti, insa in mod inevitabil si inconstient, o faceti…

Pesti
Nativii acestei zodii sunt persoane care se streseaza din orice lucru, cel mai mult daca, din punct de vedere sentimental, lucrurile nu ies cum si-ar dori sau cum ar spera in prima instanta. In momentul in care sunt refuzati, de cele mai multe ori dau vina pe aspectul fizic si intra in depresii usoare. Au tendinta de a pierde mult in greutate pentru a se incadra in anumite “norme” pe care ei le cred a fi in ordine.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed