Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 6 cele mai posesive zodii într-o relaţie

Top 6 cele mai posesive zodii într-o relaţie

autor Elena Yvette
2185 vizualizari

Când vine vorba de dragoste, inima o ia la galop, răbdarea nu mai este ce era, iar mintea noastră o ia cu totul razna – apar filmele cu partenerul singur, nesupravegheat atent de către tine sau chiar mai apare în peisaj o a treia persoană. Dorinţa de a-l poseda intru totul este mult mai aprinsă la unele zodii, aşa cum afirmă şi zodiacul.

Şi de această dată, astrele şi Planetele ne influenţează această latură a personalităţii – la unii mai mult, iar la alţii, mai deloc.

Suntem siguri că v-am stârnit curiozitatea, aşa că haideţi să vedem împreună care sunt cele mai posesive zodii într-o relaţie.

  1. Leu

Nativul acestei zodii, de regulă, îşi doreşte să fie în centrul atenţiei, indiferent de câte sau de ce persoane este înconjurat – fie că este vorba de prieteni, familie sau chiar de persoana iubită. Nu face abstracţie de la nimic şi îşi revendică rolul cel mai important, indiferent de situaţie. Femeile sunt mult mai posesive decât bărbaţii, şi mai rău este că sunt conştiente de această “calitate” a lor, dar, cu toate acestea, şi-o exploatează la maximum, până când îşi va aduce partenerul la extrema de a pune capăt relaţiei.

  1. Taur

Un alt nativ puternic, ce cu greu îşi poate controla sau înfrâna această pornire. Într-o relaţie, Taurii sunt cei care trebuie să ia toate deciziile, iar ultimul cuvânt să le aparţină întocmai. Partenerul de viaţă va avea cu siguranţă nişte limite de la care nu va trebui niciodată să se abată, iar odată ce vor fi încălcate, vor reuşi să zdruncine cu totul viaţa Taurului, care credea că mentalitatea, măsurile şi regulile lui sunt cele mai bune.

  1. Gemeni

Poate nu v-aţi fi aşteptat, dar şi Gemenii sunt geloşi şi, mai ales, posesivi. Îşi doresc cu ardoare un partener care să facă exact aşa cum spun ei şi să le împărtăşească întocmai toate nebuniile. Cel mai mult apreciază când sunteţi pe aceeaşi “lungime de undă” însă până în acel punct va trebui să renunţaţi la o parte bună de păreri şi principii personale după care v-aţi ghidat până să-l întâlniţi.

  1. Fecioara

Fecioarele îşi doresc mai mult timp; îşi doresc ca partenerul de viaţă să depindă de ele şi să nu mai caute atenţie din partea prietenilor sau familiei. Odată ce v-aţi gândit să formaţi un cuplu cu o Fecioara, trebuie să fiţi capabil să renunţaţi la orice altceva şi să va axaţi doar pe nevoile acestui nativ. Nu va accepta cale de mijloc, mai ales dacă va doriţi ceva trainic. Controlul asupra relaţiei, activităţilor şi dumneavoastră, se va afla la el.

  1. Săgetător

Săgetătorii se îndrăgostesc foarte rar şi extrem de profund. Teama de abandon atinge cote maxime în interiorul unei astfel de relaţii şi, din această cauză, gelozia le va lua deseori minţile. Posesivitatea lor vine exact din acest unghi – unde îşi vor dori mai mult decât orice ca timpul liber al partenerului să le fie alocat în totalitate. Când nu e timp liber, vor începea discuţiile, paranoia, ce vor deranja până la extreme…

  1. Peşti

Peştii iubesc pătimaş însă nu vor arăta întregii lumi ce au ei în relaţie. Vor încerca să stârnească milă, tocmai pentru a-i face pe cei din jur să joace după cum vor cânta ei. În interiorul relaţiei sunt extrem de sensibili, pornesc diferite certuri din cauza instabilității lor emoţionale şi ajung chiar la despărţire din motive extrem de nesemnificative, care pentru ei sunt colosale.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies