Homecompatibilitate zodii Trucuri prin care poți cuceri garantat zodiile. Iată ce trebuie să faci, dacă vrei ca partener o Balanță sau un Capricorn

Trucuri prin care poți cuceri garantat zodiile. Iată ce trebuie să faci, dacă vrei ca partener o Balanță sau un Capricorn

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views 3 minute timp de citit
Trucuri prin care poti cuceri garantat zodiile. Iata ce trebuie sa faci, daca vrei ca partener o Balanta sau un Capricorn

Racii au nevoie, în permanență, de pasiune, balanțele își doresc să aibă lângă ei o persoană la fel de răbdătoare și de echilibrată, iar capricornii își doresc să aibă în viața lor parte de onestitate.

Berbec
Berbecii pot fi cuceriți, dacă persoana care este interesată de ei le va oferi niște experiențe intense. Nativii se plictisesc extrem de repede, motiv pentru care au nevoie să fie ținuți în priză în permanență.

Taur
Taurii simt dragostea prin stomac, motiv pentru care cea mai bună modalitate prin care atenția acestora poate fi atrasă este prin mici gustări. Pentru cei mai gurmanzi nativi, felurile de mâncare mai consistente sunt cheia mai rapidă spre inima lor.

Gemeni
Gemenii adoră conversațiile spumoase și interesante, motiv pentru care, cu cât va fi mai important subiectul, cu atât mai mult vei avea șansa de a-i cuceri pe nativi. Nativii sunt foarte atenți din acest punct de vedere, deoarece își doresc un partener cu care să împartă aceleași pasiuni.

Rac
Racii au nevoie, în permanență, de pasiune, motiv pentru care acest ingredient este cel mai important într-o relație. Cu cât partenerul este mai pasional, cu atât nativii rac vor reuși să se apropie de acesta mai repede.

Leu
Leii vor putea fi cuceriți doar dacă persoana care vrea să aibă o relație cu ei va trece de toate testele pe care aceștia le încep. Nativii vor să se asigure că au persoana potrivită lângă ei, motiv pentru care o vor testa în fel și chip.

Fecioară
Fecioarele iubesc să știe că sunt în siguranță și că nimic nu le poate lua prin surprindere, motiv pentru care partenerul ideal trebuie să le ofere sentimentul de siguranță acestora. Dacă nativii simt că lucrurile se îndreaptă către o destinație necunoscută, vor fugi imediat.

Balanță
Balanțele își doresc să aibă lângă ei o persoană la fel de răbdătoare și de echilibrată, precum sunt ele, deoarece un comportament invers proporțional le poate destabiliza foarte mult.

Scorpion
Scorpionii pot fi cuceriți prin foarte multă sinceritate de care persoana interesată trebuie să dea dovadă, dar și prin gesturi prin care să li se demonstreze iubirea. Nativii își doresc să aibă lângă ei o persoană în care să poată avea încredere sută la sută.

Săgetător
Săgetătorii iubesc libertatea și acest lucru este definitoriu pentru ei. Dacă vrei să cucerești un nativ săgetător, trebuie să îi acorzi toată libertatea de care el are nevoie și trebuie să știi să gestionezi toate fluctuațiile sale de personalitate.

Capricorn
Capricornii își doresc să aibă în viața lor parte de onestitate, motiv pentru care vor fi extrem de atenți la persoanele care le fac curte. Nativii vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a afla dacă persoana respectivă are sau nu intenții serioase.

Vărsător
Vărsătorii vor putea fi cuceriți printr-o dragoste ce nu respectă nicio regulă. Nativii își doresc să fie iubiți din toată inima, iar cea mai mică abatere de la regula poate atrage cu sine despărțirea.

Pești
Peștii pot fi cuceriți prin gesturi romantice, deoarece acestea sunt lucrurile pe care și ei le oferă într-o relație. Nativii își doresc să aibă lângă ei o persoană despre care să simtă că îi poate completa..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed