Un val de protecție astrală acoperă anumite zodii, aducându-le o perioadă de liniște și siguranță

Share

  • Berbecii vor prefera să stea în casă
  • Scorpionii vor fi destul de frustrați din cauza anumitor lucruri
  • Peștii vor trebui să rezolve o situație tensionată

Racii traversează o perioadă extrem de ocupată, Leii au lenevit în această perioadă, iar Fecioarele au reușit să scape de toate grijile care le dădeau târcoale.

Berbec
Berbecii vor prefera să stea în casă și să nu dea ochii aproape cu nicio persoană din jur, întrucât nu se simt în stare de a fi foarte sociabili. Nativii au nevoie de câtva timp pentru ei, pentru a se liniști și pentru a se relaxa.

Taur
Taurii vor simți o conexiune foarte mare cu o persoană pe care abia o vor cunoaște, lucru ce le va da destul de mult de gândit, încât nu s-ar fi așteptat niciodată ca lucrurile să evolueze atât de repede.

Gemeni
Gemenii sunt încercați de sentimente mixte și nu știu nici ei ce simt cu adevărat și nici cum ar trebui să acționeze, motiv pentru care sunt sfătuiți să își pună gândurile în ordine, deoarece îi țin pe loc pe cei din jur.

Rac
Racii traversează o perioadă extrem de ocupată, în care nu mai au timp pentru nimic altceva în afară de sectorul profesional, motiv pentru care, după ce vor termina totul, își vor lua o vacanță binemeritată pe care o plănuiesc încă de pe acum.

Leu
Leii au lenevit în această perioadă, motiv pentru care acum au extrem de multe lucruri de recuperat și trebuie să se pună serios pe treabă, deoarece timpul nu este în favoarea lor.

Fecioară
Fecioarele au reușit să scape de toate grijile care le dădeau târcoale, ceea ce le va oferi acestora oportunitatea de a face lucrurile pentru care nu au avut timp până acum. Nativii vor reîntregi gașca de prieteni și se vor simți ca acum multă vreme.

Balanță
Balanțele sunt încercate de niște stări sufletești destul de tensionate și trebuie să-și dea seama ceea ce le creează, pentru a ști unde trebuie să lucreze. Nativii nu trebuie să se lasă pradă acestor momente.

Scorpion
Scorpionii vor fi destul de frustrați din cauza anumitor lucruri pe care ei nu le au, însă trebuie să aibă răbdare, deoarece vor primi și ei tot ceea ce au cerut și tot ceea ce visează.

Săgetător
Săgetătorii vor fi destul de sensibili astăzi, ceea ce îi va face și foarte vulnerabili în fața celor din jur. Mai multe persoane vor încerca să se folosească de acest lucru în beneficiul propriu, însă nativii vor fi cu un pas înainte.

Capricorn
Capricornii trec printr-o situație mai delicată în ceea ce privește relația de cuplu și trebuie să se gândească foarte bine la decizia pe care vor să o ia, deoarece nu vor mai putea să dea înapoi.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să dea anumite explicații unor persoane, după ce cineva apropiat va afla de anumite lucruri pe care nativii au încercat să le facă pe la spatele lor. Aceștia vor încerca să rezolve problema cât de repede pot, deoarece nu vor să stea prea mult într-un mediu toxic.

Pești
Peștii vor trebui să rezolve o situație tensionată și să termine o discuție începută în urmă cu ceva timp și vor trebui să fie foarte atenți la cuvintele pe care și le vor alege, deoarece au fost prinși cu mâța în sac.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news