Homecompatibilitate zodii Urmează conjuncția Lună Marte de pe 17 septembrie. 6 zodii trebuie să fie foarte atente la acest fenomen

Urmează conjuncția Lună Marte de pe 17 septembrie. 6 zodii trebuie să fie foarte atente la acest fenomen

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 691 views
Urmeaza conjunctia Luna Marte de pe 17 septembrie. 6 zodii trebuie sa fie foarte atente la acest fenomen
  • Conjuncția Lună Marte de pe 17 septembrie
  • Astrele par să le rezerve unele dezamăgiri câtorva dintre zodii

Berbecii se vor desconsidera fără motiv, Racii vor uita să mai aibă timp și pentru ei, iar Săgetătorii vor descoperi că au fost trădați, dar asta le va da și mai multă încredere în ei că pot realiza tot ce își propun.

Berbec
Berbecii vor avea parte de frustrări din cauza problemelor pe care nu au reușit să le rezolve așa cum și-au dorit. Evoluția lor din ultimul timp pare să nu fie mulțumitoare pentru aceștia. Din cauză că au așteptări mult prea mari de la ei, așteptări ce nu pot fi îndeplinite din cauza cantității mari de muncă într-un timp scurt, le scade încrederea în sine. Sunt sfătuiți să ia totul cu calm și să nu se învinovățească pentru ceva ce nu le-a ieșit exact cum și-au dorit, dar pentru care au dat tot ce aveau mai bun.

Taur
Taurii sunt foarte descurcăreți, mai ales la locul de muncă. Acest lucru îi ajută să treacă ușor peste situațiile neprevăzute ce se ivesc ocazional. Totuși, invidia nu poate să lipsească, așa că, aceștia trebuie să aibă mare grija la cei ce îi înconjoară, mai ales la colegii de serviciu. Este posibil ca cineva să încerce să îi facă o fentă, încât să cadă într-o lumină proastă în fața șefului, fără ca măcar să știe despre ce este vorba.

Gemeni
Gemenii trec printr-o perioadă mai proastă și este foarte bine pentru ei să interacționeze cât mai puțin. În caz contrar, în cazul unor sarcini suplimentare, nu vor reuși să își adune gândurile și să se mobilizeze. Dacă au posibilitatea să lucreze de acasă o perioadă, le va prinde foarte bine o așa-zisă pauză. Au nevoie de puțin timp cu ei înșiși pentru a se regăsi și a prinde forțe noi, departe de oamenii ce îi pot indispune.

Rac
Riscurile stau să apară și la Raci. Aceștia sunt foarte buni în ceea ce fac la locul de muncă, se remarcă în conversații și se pricep de minune la negocieri. Totuși, din cauză că se dedică mult prea mult serviciului, în relația de familie lucrurile vor înceta a mai fi roz. Există deja o oarecare tensiune de care este nevoie ca Racii să își dea seama cât mai curând, altfel, neglijarea familiei va genera certuri atât cu partenerul de viață cât și cu copiii.

Leu
Leii vor avea parte de oportunități noi, care la prima vedere par foarte rentabile. Acestea vor fi pe plan profesional, și vor constitui posibilități suplimentare de a face bani. Totul va decurge foarte bine până când lipsa de timp pentru a petrece momente cu partenerul de viață își va spune cuvântul. Certurile nu vor ezita să apară, așa că, dacă înmulțirea banilor nu este un scop pentru ambele părți, este mai bine să vă limitați la ce aveți în prezent, și să nu vă aventurați în obținerea unor sume cât mai mari.

Fecioară
Fecioarele se consumă exagerat de mult din lucruri minore și asta le va duce la capătul puterilor. Trebuie să învețe să nu mai ia personal orice și să aibă mai multă încredere în propria persoană, altfel riscă să cadă în depresie. Au nevoie să se înconjoare de cât mai multe persoane în așa fel încât să nu stea prea mult timp singure. Persoanele dragi le sunt alături, este nevoie doar ca Fecioarele să fie mai deschise și să nu se îndepărteze de cei ce le înconjoară.

Balanță
Balanțele sunt predispuse la a avea momente de slăbiciune. Trebuie să fie foarte cumpătate, pentru că riscă să se bage în buzunar mai mult decât își permit. Au nevoie de cineva cu capul pe umeri, care să le ajute să uite de supărări, pentru nu a nu căuta consolare în magazine. Riscul ca Balanțele să ajungă la faliment din această cauză este destul de mare.

Scorpion
Scorpionii sunt puși pe depănarea amintirilor, iar asta îi face să se gândească din nou la planurile pe care nu au încercat să le pună în practică, dar care încă par destul de rentabile. Au curaj să riște și să viseze cu ochii deschiși la obiectivele pe care și le impun, de data aceasta cu o mai puternică hotărâre.

Săgetător
Pentru Săgetători se anunță zile pline de dezamăgiri din partea persoanelor pe care le considerau apropiate. Vor descoperi cum au fost bârfiți și trădați de persoanele dragi lor. Asta nu îi va demoraliza, ci din contra, îi va face să muncească mai mult decât până atunci, ca să își demonstreze capacitatea. Vor reuși să facă mai multe decât credeau chiar ei că se poate, și vor vedea în urâtul incident un impuls pentru a scoate la iveală tot ce au mai bun în ei.

Capricorn
Capricornii, precum Săgetătorii, vor avea o stare de spirit bună și vor reuși să judece corect situațiile indiferent de cât de neplăcute sunt. Nu se vor lăsa acaparați de probleme, ci se vor detașa de griji și se vor concentra pe circumstanțele de față pentru a și le rezolva. Lucrurile îi vor părea clare, așadar, le va fi destul de ușor să aleagă varianta optimă.

Vărsător
Vărsătorii vor dori să ia o pauză și să mediteze asupra a tot ce au reușit sau nu au reușit să realizeze. Vor analiza unde au procedat bine sau poate au procedat greșit, și de ce. Vor să se înțeleagă pe ei înșiși încât să corecteze ce e greșit. Pentru asta își vor acorda o zi numai pentru ei.

Pești
Peștii trebuie să aibă încredere în ei mai mult ca niciodată, pentru că au nevoie de putere să treacă peste obstacolele ce vor urma. Efortul va fi bine meritat, căci dacă vor reuși să treacă peste ele, vor fi împliniți și la locul de muncă, dar și acasă. În plus, va urma o perioadă calmă, în care nimic nu le va mai perturba liniștea…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed