Homecompatibilitate zodii Vezi care sunt cei mai prefăcuți nativi ai zodiacului! Astrele i-au dat de gol

Vezi care sunt cei mai prefăcuți nativi ai zodiacului! Astrele i-au dat de gol

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 665 views 3 minute timp de citit
Vezi care sunt cei mai prefacuti nativi ai zodiacului! Astrele i-au dat de gol

Gemenii sunt extrem de prefăcuți, în special atunci când vine vorba de a obține ceva ce își doresc, leii nu suportă persoanele false și vor să aibă lângă ei doar persoane în care pot avea încredere, însă acceptă lângă ei și astfel de oameni, iar vărsătorii aleg, în unele situații, să spună doar lucrurile ce îi pot pune pe ei într-o lumină favorabilă.

Berbec
Berbecii spun întotdeauna ceea ce gândesc și nu suportă să aibă alături persoane false. Nativii fug de ele cât de mult pot și încearcă să le evite pe toate planurile.

Taur
Taurii au un suflet foarte mare, motiv pentru care acceptă lângă ei inclusiv persoanele care nu au coloană vertebrală, dar o fac pentru simplul fapt că își doresc să se înțeleagă cu toată lumea. Nativii sunt conștienți în fiecare secundă de cum stau lucrurile.

Gemeni
Gemenii sunt extrem de prefăcuți, în special atunci când vine vorba de a obține ceva ce își doresc. Nativii sunt în stare de a face absolut orice, doar pentru a obține ceea ce vor și sunt capabili să mintă chiar și când vine vorba de lucruri extrem de evidente.

Rac
Racii nu ar putea face nimic să-i rănească pe cei din jur, motiv pentru care întotdeauna spun adevărul, dar au grijă să o facă într-un mod cât mai puțin dureros.

Leu
Leii nu suportă persoanele false și vor să aibă lângă ei doar persoane în care pot avea încredere, însă acceptă lângă ei și astfel de oameni, doar ca ,în cazul în care, vreodată, vor avea nevoie de ajutor de la ele, să poată apela.

Fecioară
Fecioarele sunt firi destul de retrase și nu foarte sociabile, motiv pentru care nu prea au treabă cu nimeni din jurul lor. Nativii își văd de treaba lor și rămân apropiați doar de persoanele de care deja o fac.

Balanță
Balanțele sunt foarte atente la modul în care fiecare persoană se comportă și aleg să aibă lângă ele doar persoane în care se pot încrede.

Scorpion
Scorpionii nu acceptă niciun prefăcut lângă ei, indiferent dacă acesta face parte din familie sau din orice alt mediu. Nativii preferă să rămână singuri decât să trădeze ei pe cineva sau decât să aibă lângă ei persoane care poate face acest lucru.

Săgetător
Săgetătorii spun întotdeauna lucrurilor pe nume, fără să se teamă de consecințe, motiv pentru care sunt considerați a fi cei mai sinceri din zodiac. Nativii nu se ascund după deget și întotdeauna spun ceea ce gândesc.

Capricorn
Capricornii sunt firi dintr-o bucată, motiv pentru care niciodată nu se vor ascunde atunci când ceva nu le convine. Nativii nu vor spune vorbe frumoase de dragul nimănui și preferă adevărul în locul unei minciuni frumoase.

Vărsător
Vărsătorii aleg, în unele situații, să spună doar lucrurile ce îi pot pune pe ei într-o lumină favorabilă, oricât de multă încredere ar avea cei din jur în ei. Nativii greșesc foarte mult din acest punct de vedere și au tendința de a realiza mult prea târziu sau chiar deloc.

Pești
Peștii lasă de la ei în momentul în care sunt neîndreptățiți, în loc să tragă de mânecă persoana care le face rău. Indiferent de cât rău le-ar face cineva, nativii nu vor face același lucru la rândul lor și nu vor face nimic ce poate face persoana respectivă să sufere…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed