Homecompatibilitate zodii Weekendul se anunță unul stresant și cu mulți nervi. 4 zodii trebuie să se controleze, deoarece ar putea strica relații importante

Weekendul se anunță unul stresant și cu mulți nervi. 4 zodii trebuie să se controleze, deoarece ar putea strica relații importante

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 508 views 3 minute timp de citit
Weekendul-se-anunta-unul-stresant-si-cu-multi-nervi.-4-zodii-trebuie-sa-se-controleze,-deoarece-ar-putea-strica-relatii-importante
  • Patru nativi au parte de un weekend stresant
  • Câțiva nativi își dedică momente de relaxare
  • Astrele îi favorizează pe unii

În acest weekend, se anunță momente de relaxare, dar și mult stres și situații solicitante. Taurii au parte de multă iubire, Balanțele petrec timp cu persoanele dragi, iar Capricornii își reîncarcă bateriile.

Berbec
Berbecii au parte de un weekend destul de aglomerat. Pentru că au amânat mai multe sarcini în timpul săptămânii, a venit momentul să recupereze și să se pună pe treabă. În ciuda volumului de responsabilități, le rămâne timp și pentru distracție și relaxare. Astrologii îi sfătuiesc să fie mai constanți în activitățile pe care le desfășoară.

Taur
În acest weekend, Taurii au parte de foarte multă iubire. Petrec momente speciale cu partenerul de cuplu și își redescoperă latura sentimentală. Acest lucru s-ar putea extinde și la nivelul relațiilor cu prietenii sau cu membrii familiei. Astrologii îi sfătuiesc să se reconecteze cu persoanele dragi din viața lor.

Gemeni
Gemenii au parte de un weekend relaxat, fără evenimente imprevizibile. Nimic nu le poate perturba starea de bine și au posibilitatea să-și încarce bateriile la maxim. Astrologii îi sfătuiesc să nu amâne rezolvarea unor sarcini, căci urmează o săptămână destul de încărcată și plină de situații tensionate.

Rac
În acest weekend, Racii au parte de tensiuni în familie. Discuțiile pornesc de la bani și se pot transforma în adevărate conflicte. O reacție impulsivă din partea acestor nativi ar putea să încheie definitiv relația cu un membru al familiei. Astrologii îi sfătuiesc să fie cumpătați și să nu vorbească la nervi.

Leu
Leii au parte de un weekend armonios. Totul se va petrece exact așa cum și-au propus. În planurile lor, se regăsesc ieșirile cu prietenii, reconectarea cu partenerul de cuplu și concentrarea pe hobby-urile lor. Astrologii îi sfătuiesc să rezolve un conflict mai vechi cu un prieten.

Fecioară
Fecioarele au parte de un weekend agitat. Deși și-au propus să se relaxeze, acestor nativi li se va solicita ajutorul pentru diferite treburi și vor resimți stresul din plin. Din fericire, pe parcursul săptămânii, lucrurile vor decurge mai lent și vor avea ocazia să-și reîncarce bateriile. Astrologii îi sfătuiesc să refuze unele solicitări, căci riscă să refuleze.

Balanță
În acest weekend, Balanțele petrec mai mult timp cu persoanele dragi din viața lor. Traversează o perioadă în care au simt să fie iubiți și apreciați, nevoi pe care și le pot satisface în prezenta oamenilor care contează pentru ei.

Scorpion
Scorpionii au parte de un weekend lipsit de griji. Sunt cu toate responsabilitățile la zi și nimic nu îi va solicita suplimentar. Totul decurge exact așa cum și-au dorit.

Săgetător
Un weekend plin de stres și nervi pentru Săgetători. Trebuie să termine unele proiecte de la locul de muncă, deși își doreau să-și petreacă zilele libere într-un mod diferit. Astrologii îi sfătuiesc să nu deschidă o discuție aprinsă, căci riscă să piardă tot ce au obținut până în acest moment pe plan profesional.

Capricorn
Capricornii au parte de un weekend liniștit și armonios. Au parte de întâlniri cu persoanele dragi sufletului lor și scapă de unele responsabilități care le dădeau bătăi de cap în ultima vreme.

Vărsător
În acest weekend, Vărsătorii nu vor fi în apele lor. Au mai multe treburi de rezolvat și nu dispun de energia necesară pentru a face acest lucru. Unele obstacole le vor crea foarte mult stres și nervi. Astrologii îi sfătuiesc să-și păstreze calmul, căci riscă să compromită o oportunitate de viitor.

Pești
Peștii au parte de un weekend așa cum își doresc. Vor avea parte de momente de relaxare și de clipe romantice cu partenerul de cuplu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed