Homecompatibilitate zodii Zilele cu succes în luna Septembrie pentru fiecare zodie

Zilele cu succes în luna Septembrie pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 978 views
Zilele cu succes in luna Septembrie pentru fiecare zodie

În luna Septembrie , compromisul bate la ușa fiecăruia, iar pentru a ieși din impas, este nevoie ca fiecare nativ al zodiei să renunțe la ceva, pentru altceva. Dar totul va fi bine, cu încredere și perseverență. Dar și câteva zile cu succes. Vom avea și timp destul să respirăm ușurați.

Berbec
Pentru tine lucrurile par să se așeze de la sine, dar tot va trebui să renunți, să faci un compromis, o promisiune, să semnezi un act, să demarezi mult mai repede un proiect. Va fi o perioadă aglomerată, dar cu foarte multă stăpânire de sine, vei avea parte de reușite pe tot parcursul perioadei. Zile cu succes pentru tine: 2, 19 și 26.

Taur
Renunți la încăpățânare și restul va veni de la sine. E cam greu să asculți de altcineva, dar va trebui să o faci dacă vrei să fie bine, să nu întârziați cu lucrul, iar apoi să vi se reproșeze incapacitatea de a lucra în condiții stresante. Ești sub testul presiuni, dar dacă știi să lași de la tine, lucrurile vor deveni mult mai ușoare. Zile cu succes pentru tine: 3, 11 și 25.

Gemeni
Te ții departe de tot ce înseamnă compromis, dar dacă alegi să fii implicată în toate aceste proiecte și activități, riști destul de mult: să faci față din ce în ce mai greu, să te poticnești și să răbufnești. Respiră și vezi… unde e nevoie mai mare de tine, unde vrei să te implici total. Pare imposibilă alegerea, dar fă pasul și..va fi bine. Dezamăgirea va sta departe dacă îți asculți intuiția. Zile cu succes pentru tine: 5, 12 și 30.

Rac
Pentru a suferi cât mai puțin este nevoie să fii sincer cu tine, să faci pasul spre eliberare înainte de a fi mult prea târziu. Va fi greu, dar lumea va continua, timpul va trece și le va rezolva pe toate. Zile cu succes pentru tine: 13, 20 și 29.

Leu
Pericol de ceartă și lucruri spuse la nervi. Asta te așteaptă dacă refuzi să te stăpânești. Tensiunea e la cote maxime, iar vina o poartă doar situația complicată în care ai intrat. Stop! Decide! Va fi bine! Compromisul e pentru alții, dar de această dată va trebui să te aliezi cu el. Și va mai trebui să te miști repede pentru a recupera timpul pierdut. Zile cu succes pentru tine: 28, 29 și 30.

Fecioara
Pasiunea pe care o pui în orice faci te va ajuta să faci mult mai ușor toată treaba. Ești sfătuită să îți amintești de oboseala acumulată, dar și de odihnă, altfel riști să dai în alte complicații. Va fi bine totul și de această dată. Zile cu succes pentru tine: 5, 18, și 26.

Balanța
Echilibrul caracteristic zodiei tale va avea de suferit. Pierzi energia pe care o ai enervându-te și învinovățind pe alții pentru posibilul eșec. Pauză, gândește la rece și acționează. Ești în siguranță! Zile cu succes pentru tine: 10, 18 și 29.

Scorpion
Faci acuzații grave din cauza unor rezultate mai altfel decât te-ai fi așteptat. Dar totul poate fi rezolvat cu calm, iar dacă ai soluția acestei probleme, mai ai nevoie doar de un strop de energie pentru a verifica din nou totul. Ești în termen și va fi bine, doar tu te grăbești inutil. Zile cu succes pentru tine: 15, 26 și 30.

Săgetător
Ești nevoit să ieși dintr-un proiect. Regretele sunt tardive, dar ai făcut tot ce a ținut de tine. Acum a venit vremea să pleci și să renunți la ideea că ești vinovat. Ceva mai bun și mai benefic pentru tine, va apărea în a doua jumătate a lunii septembrie. Zile cu succes pentru tine: 18, 26 și 29.

Capricorn
Alege doar ceea ce vrei să trăiești. Ți se cere să renunți la compromisul pe care vrei să-l faci de această dată, căci riști prea mult, iar rezultatul…va întârzia să își facă apariția. Zile cu succes pentru tine: 25, 29 și 30.

Vărsător
Faci doar ce îți place, iar când simți că ești folosit de altcineva, nu eziți să spui ceea ce crezi și apoi să pleci. Ți se dovedește că te-ai înșelat, dar ai alte planuri și refuzi categoric să te întorci. Ar trebui să revii la sentimente mai bune, asta dacă vrei să vezi adevărul cu ochii tăi. Zile cu succes pentru tine: 18, 23 și 27.

Pești
Ai făcut alegeri crezând că va fi bine, dar altul este adevărul. Spune opinia ta și mergi mai departe, fără a lua decizii radicale și tranșante, căci oricum lucrurile se vor rearanja de la sine. Zile cu succes pentru tine: 17, 24 și 26…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed