Zilele norocoase în Mai pentru fiecare zodie

Share

Zilele norocoase în mai pentru fiecare zodie le vor aduce nativilor multe surprize pe planul personal. Ultima lună de primăvară se anunță benefică și plină de evenimente pozitive.

Zilele norocoase în mai pentru fiecare zodie le vor oferi nativilor impulsul de care au nevoie pentru a depăși obstacolele întâlnite, dar și o eventuală întâlnire cu jumătatea potrivită.

Berbec

Pentru Berbeci, ziua de 13 mai le va aduce norocul mult dorit. Aceștia vor avea parte de evenimente favorabile pe planul financiar și vor reuși să depășească orice dificultate.

Taur

Taurii se pot bucura de noroc în data de 17 mai. Aceștia vor fi inspirați de astre în conceperea unor proiecte de mare viitor, dar și de punere în aplicare a unor planuri mai vechi.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de noroc în 1, 12 și 21 mai. Această lună este una extrem de norocoasă pentru Gemeni și se pare că toate lucrurile vor merge ca pe roate. Ei vor excela în tot ce își vor propune, astrele fiind de partea lor.

Rac

Cei din zodia Rac vor avea noroc în 8 mai deoarece Soarele, dar și planetele Venus, Mercur și Marte vor traversa această zodie. Evenimente favorabile pe planul afectiv se anunță de pe acum, astrele oferind Racilor multe surprize benefice.

Leu

Leii se pot bucura de un sfârșit de primăvara norocos. Data de 23 mai le va aduce un plus de energie și îi va ajuta să își împlinească dorințele personale.

Fecioară

Pentru cei din zodia Fecioară, luna mai le poate aduce acel impuls de a-și consolida cariera și de a-și duce la bun sfârșit niște planuri mai vechi. Primele opt luni din an sunt rezervate acestui scop, iar aceștia trebuie să îndeplinească ceea ce și-au propus, dacă vor să fie fericiți.

Balanță

Balanțele pot avea noroc în dragoste în luna mai. Primele cinci luni din an sunt rezervate acestui scop, astrele fiind de partea lor din acest punct de vedere. Balanțele atrag persoanele de sexul opus și vor reuși să cucerească pe oricine doresc să le fie alături.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se pot bucura de noroc pe 3 mai. Această zi de primăvară le va aduce noroc pe planul afectiv, aceștia având șansa de a depăși anumite blocaje sentimentale.

Săgetător

În luna mai, Săgetătorii pot avea noroc în dragoste doar dacă sunt dispuși să lase trecutul în urmă. Astrele sunt de partea lor pe durata februarie – iulie din acest punct de vedere. Nu este o zi anume în care aceștia pot avea noroc, însă pe toată această durată se anunță multe surprize pozitive.

Capricorn

Cei din zodia Capricorn vor avea noroc în ziua de 9 mai. Deși luna mai este una tensionată în relația de cuplu, ziua de 9 mai le poate aduce o soluție acestor nativi pentru rezolvarea problemelor de pe planul afectiv.

Vărsător

Vărsătorii pot întâlni oameni care să îi ghideze și situații favorabile care să îi ajute să treacă peste unele dificultăți în luna mai. Intervalul februarie – iulie este unul în care nativii din zodia Vărsător vor reuși să rezolve anumite probleme pe planul personal…

Pești

Nativii din zodia Pești vor avea noroc în ziua de 16 mai. Luna mai este una foarte bună pentru cei din zodia Pești deoarece aceștia au șansa să aibă parte de o iubire intensă și de neuitat.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news