HomeHoroscopcompatibilitate zodii Zodiile care vor suferi in luna Mai, dar isi vor reveni: Leu

Zodiile care vor suferi in luna Mai, dar isi vor reveni: Leu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Zodiile care vor suferi in luna Mai dar isi vor reveni

Pentru nativii din zodia Gemeni se anunţă o perioadă cu multiple suişuri şi coborâşuri, foarte intensă şi complicată. Mai degrabă, luna aceasta promite un mod nou de a privi resursele şi felul în care le utilizați. În această lună există unicitate în relațiile de prietenie ale nativilor din zodia Leu. Conectați-vă cu prietenii vechi și fiți deschiși la cultivarea de prietenii noi. Luna aceasta Peştii vor găsi puterea de a depăşi orice gând negativ şi obstacol care poate apărea pentru a zdruncina liniştea. Cea mai potrivită atitudine este cea plină de speranță şi curaj.

Berbec

Responsabilitățile și implicarea familiei vă pot îndepărta de dorințele și planurile personale. Nu luptați cu provocările și nu încercați să scăpați de îndatoriri! De fapt, te afli într-un moment în care poți elibera o anumită amintire sau limitare din copilărie. Starea de echilibru şi răbdare cu problemele familiei poate aduce o eliberare şi o nouă perspectivă asupra vieţii. Păstrați obiectivele personale ca visuri. Va veni momentul în care te vei putea ocupa de visurile tale, așa cum ai făcut întotdeauna.

Taur

Pozițiile planetare aduc acum promisiuni pentru perioada următoare. „Conștientizarea” este cuvântul-cheie pentru această lună. Oamenii și circumstanțele care intră în viața ta acum te deschid către experiențe noi în relație. Asta înseamnă că relațiile voastre capătă un sens nou. Puteți decide să vă înscrieți la un curs care va aduce modificări în procesul de învățare. Veţi profita de timpul liber pentru a vă reinventa.

Gemeni

Se anunţă o perioadă cu multiple suişuri şi coborâşuri, foarte intensă şi complicată. Mai degrabă, luna aceasta promite un mod nou de a privi resursele şi felul în care le utilizăm. Încercați ceva diferit luna aceasta cu banii. Închide ochii și încearcă să îţi asculţi inima şi să iei deciziile potrivite, exact aşa cum simţi. Intuiţia te va conduce în cele din urmă către zile mai bune.

Rac

Se poate părea că viața seamănă cu un bolovan care blochează gura unei peșteri. Asta ar fi o peșteră care te ține prizonier. Acesta este un moment bun pentru a face o evaluare a ultimelor luni. Ce valori şi deprinderi ai câștigat în acest timp? Care sunt noile responsabilități prin care ați dobândit măiestrie? Da, viața poate continua să fie grea ca un bolovan, dar reamintește-ți de multe ori că ești aici pentru a te bucura. Înțelepciunea pe care ați câștigat-o acum va fi un real ajutor pentru a vă menține drept, îndrăzneț și optimist.

Leu

În această lună există unicitate în relațiile de prietenie. Conectați-vă cu prietenii vechi și fiți deschiși la cultivarea de prietenii noi. Rămâi deschis și lasă-i pe ceilalți să te aleagă și să te descopere. În plus, deschideți-vă la activități de grup. S-ar putea să descoperi că acționezi ca un lider foarte iscusit. Utilizați regula de aur acum. Iubiți necondiționat și amintiți-vă că pentru a vă simți iubit, trebuie să iubiți. Vei primi cadouri de la cei pe care îi iubești.

Fecioară

Întrebați artiștii cum să pictați, iar ei vă vor spune, mai întâi, să vă îndepărtați de pânză și, în al doilea rând, să vă găsiți punctul de perspectivă. Punctul tău de perspectivă se găsește acum în a te îndepărta de agitaţia de zi cu zi și de a avea discuții profunde vechi cu multe persoane. Asigurați-vă că alegeți să discutați cu unii experți. Puteți învăța multe acum, puteți vedea şi înţelege multe lucruri care v-au fascinat de-a lungul timpului. Ești în căutare de adevăr şi iubire, iar perseverenţa îţi va fi aliat.

Balanță

Într-adevăr, ați intrat într-un fel de experiență de genul Alice în Țara Minunilor. Și, ca Alice, s-ar putea să mergi singur. Vor fi întrebări care te vor ajuta să găseşti răspunsurile potrivite şi vei ajunge pur și simplu să realizezi că puterea minții este la fel de vastă ca imaginația și adaptabilitatea ta. Familia şi prietenii te vor sprijini necondiționat şi vei reuşi să te regăsești mai puternic şi mai încrezător ca oricând.

Scorpion

Dacă nimeni nu ar privi și ai ști că nu vei fi judecat, ai urma calea pe care ţi-o doreşti? Energiile sunt potrivite pentru experiență și veți găsi timp şi oameni care vă vor fi alături. Aceștia pot veni ca noi prieteni, confidenți sau un partener nou. Bucuraţi-vă din plin de orice oportunitate și recâștigați acea strălucire tinerească! Mergeți înainte și faceți-vă lista dorințelor acum. Vă aşteaptă posibilități infinite.

Săgetător

Este posibil să nu fie clar în momentul de față, dar acțiunile voastre vă pregătesc pentru succesul în carieră. Mențineți conexiunile active, chiar dacă acestea ar putea arăta că nu duc nicăieri. Partenerii tăi aduc recompense și cadouri acum. Asigurați-vă că vă exprimați recunoștința într-un mod cu totul special.

Capricorn

Caută un maestru luna aceasta, o persoană specializată care să te îndrume. Vei găsi aici un nivel de prietenie care scoate la suprafaţă copilul din sinea ta. La rândul său, această conexiune îți va permite să joci rolul de maestru pentru cineva mai tânăr sau mai puțin experimentat decât tine. Înainte de sfârșitul lunii, fă o pauză şi bucură-te de o schimbare a peisajului din când în când.

Vărsător

Traversați o perioadă de incertitudine şi schimbări majore. În aceste experiențe trebuie să existe un mesaj divin. Dacă ți-ai da permisiunea să fii sensibil, transparent, ușor confuz, vulnerabil din punct de vedere emoțional și receptiv, ai face un salt important într-o lume nouă. Odată ce vă descoperiţi pe voi înșivă, îi puteți conduce pe alții spre libertăți noi…

Pești

Luna aceasta veţi găsi puterea de a depăşi orice gând negativ şi obstacol care poate apărea pentru a zdruncina liniştea. Cea mai potrivită atitudine este cea plină de speranță şi curaj. Indiferent ce provocare ar apărea în calea voastră, aveţi încrederea că o puteţi depăşi numai cu zâmbetul pe buze. Spre sfârşitul lunii, viaţa vă va zâmbi din nou şi veţi culege roadele curajului şi speranței de care aţi dat dovadă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed