HomeHoroscop Horoscop 10 MAI 2017: Gemenii trebuie să facă niște compromisuri, iar Leii devin încrezători

Horoscop 10 MAI 2017: Gemenii trebuie să facă niște compromisuri, iar Leii devin încrezători

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 747 views
Horoscop-10-MAI-2017 in Horoscop

Horoscopul pentru 10 MAI 2017: Peștii îi motivează pe cei din jurul lor, Gemenii trebuie să facă mai multe compromisuri, iar Leii devin mult mai încrezători. Balanțelor nu le merge prea bine, din cauza presiunilor venite de la colegii de la birou.

horoscopul zilei de 10-MAI-2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi nu trebuie să ceri permisiunea pentru acțiunile tale și nici nu trebuie să aștepți vreo părere. Nu ține cont de nimic, ci fă doar ce îți dorești.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Colegii de muncă îți fac probleme? Nu-i băga în seamă. Este normal să fie invidioși din cauza performanțelor tale. Ești cea mai bună din echipă.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Astăzi trebuie să faci compromisuri. Deși nu ești genul și îți este greu să te gândești la așa ceva, cel mai indicat ar fi să lași de la tine și să te gândești și la cei din jurul tău. Mai târziu îți vei da seama că ai făcut o alegere corectă.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Înainte de a face un împrumut, ai nevoie de aprobarea familiei. Te bazezi mereu pe sfaturile venite din partea părinților și de aceea le ceri mereu o părere. Totuși, ar fi bine să mai iei decizii și singură.

LEU (23 iulie – 23 august)

Rezultatele din ultima vreme te fac să fii mult mai încrezătoare în forțele proprii. Astfel de rezultate, pozitive, te pot face să fii mult mai sigură pe tine și să iei decizii înțelepte de care să te bucuri o perioadă lungă.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Ai încredere în propriile tale forțe și încerci, din răsputeri, să îi determini pe cei din jurul tău să adopte aceleași convingeri ca ale tale. Această acțiune nu se dovedește a fi una cu un rezultat vizibil însă în timp vei obține ce ți-ai propus.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Cei din jurul tău vor să te demoralizeze și îți repetă, permanent, faptul că nu muncești atât cât ar trebui. Ai putea să ții cont de ceea ce spun ei și să le dovedești că poți mult mai mult.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Sora ta te invită la o sesiune de shopping exact atunci când te așezi la birou pentru a-ți îndeplini sarcinile. Ce vei alege?

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decambrie)

O plimbare până pe malul mării ar putea părea cea mai bună alegere, însă nu găsești companie. Nu te resemna. Poate mâine vei reuși ceea ce ți-ai propus. Trebuie să fii din ce în ce mai perseverentă.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu mai ține cont de părerile negative venite de la cei din jur. Bazează-te doar pe criticile constructive, care sunt venite de la prieteni. Astfel, ai putea evolua. Încearcă să atingi cote maxime. Visează!

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

S-ar putea să ai parte de o petrecere surpriză! Astăzi, îmbracă-te în cele mai frumoase haine, încalță cei mai înalți pantofi și pune-ți cele mai opulente bijuterii. Trebuie să te simți mai bine ca niciodată!…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Atitudinea ta pozitivă îi determină pe cei din jurul tău să te ia ca exemplu. Asta te bucură, iar încrederea în forțele proprii crește considerabil. Atitudinea este totul!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed