HomeHoroscop Horoscop 12 MAI 2017: Taurii vor fi surprinși plăcut, iar Leii au parte de presiuni

Horoscop 12 MAI 2017: Taurii vor fi surprinși plăcut, iar Leii au parte de presiuni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscop-12-MAI-2017 in Horoscop

Horoscopul zilei de 12 MAI 2017: Peștii trebuie să fie mai încrezători, Taurii vor fi surprinși plăcut, Racii ascultă prea multă muzică, iar Leii au parte de presiuni din partea familiei.

horoscopul pentru 12 mai

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Deși ți se va reproșa că ai greșit, nu vei recunoaște acest lucru nici în ruptul capului. Stima de sine este una extrem de ridicată, în cazul tău, iar acest lucru nu poate fi decât unul pozitiv. Oamenii care au încredere în ei au parte de cele mai bune rezultate.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Astăzi vei primi un buchet de trandafiri și toată ziua vei cerceta în speranța că vei afla din partea cui este. Toți din jurul tău par suspecți, dar totuși nu pare a fi de la unul dintre cunoscuți. Noi admiratori secreți?

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Astăzi refuzi să ieși din casă. Îți faci o ciocolată caldă, te bagi în pat și vrei să citești. Totuși, un telefon neașteptat te determină să părăsești căldura căminului, deși acest lucru nu îți face plăcere.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Ai o nouă piesă preferată și o asculți de dimineața până seara, în disperarea celor din jurul tău. Mereu ai prostul obicei de a deveni obsedată de o piesă. O asculți neîntrerupt, timp de o zi, iar apoi ajungi să o urăști.

LEU (23 iulie – 23 august)

Apar presiuni din partea familiei referitoare la noua ta relație, iar asta te face să fii extrem de neliniștită. Încearcă să le explici tuturor motivele pentru care ai făcut anumite alegeri și roagă-i să nu se mai amestece în viața ta. Dacă îți sunt, cu adevărat, apropiați, vor observa că îți fac rău și te vor lăsa în pace.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Astăzi ești foarte geloasă! Nici tu nu îți poți explica de ce însă totul este foarte vizibil și pentru cei din jur. Încearcă să îți manifești aceste trăiri doar în sânul familiei. Nu trebuie să știe toată lumea problemele tale.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Ar trebui să nu te mai pui pe locul doi. De multă vreme nu ai mai făcut ceva doar pentru tine, ceva ce îți face plăcere cu adevărat. Învață, o dată pentru totdeauna, faptul că tu ești cea mai importantă și că tot ce faci trebuie să faci, în primul rând, pentru tine.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Credibilitatea ta are de suferit în momentul în care șeful tă află că boala din cauza cereia ai lipsit de la serviciu a fost doar un pretext. E normal să te simți rușinată și să nu știi cum să reacționezi. Adună-te! I se poate întâmpla oricui.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Noua ta rețetă de tort cu ciocolată a fost extrem de apreciată printre colegii de la birou. Atât rețeta, cât și abilitățile tale culinare au fost subiectul principal de discuție printre colegi, iar aceștia așteaptă o nouă degustare. Ce rețetă vei alege de data aceasta?

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai de gând să dai o nouă comandă de cosmetice pe internet însă ai rețineri. Cere sfatul unei prietene sau citește pe bloguri niște păreri înainte de a plasa comanda. Nu ai vrea să fii dezamăgită.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Ai umplut casa de decorațiuni și nimeni nu înțelege de ce ești așa de obsedată de acestea. Totuși, dacă ție îți face plăcere să procedezi astfel, vei fi apreciată și de cei din jurul tău datorită simțului tău artistic…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Nu te-ai săturat să aștepți să fii descoperită de alții? Promovează-te singură! Arată-le celor din jurul tău ce calități ai și vei avea doar de câștigat. Cu timiditatea ai doar de pierdut. Fii mai încrezătoare!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed