HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 16-18 Septembrie 2016 – Săgetătorii se răsfață, iar Capricornii au motiv de sărbătorit

Horoscop de weekend 16-18 Septembrie 2016 – Săgetătorii se răsfață, iar Capricornii au motiv de sărbătorit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 778 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-de-weekend-16-18-Septembrie-2016.jpg

Gemenii sunt mai încrezători ca niciodată în forțele proprii, Săgetătorii se răsfață, iar Capricornii au motiv de sărbătorit.

Berbec

Ai multe idei în ceea ce privește modul cum să îți petreci acest weekend. Poate dacă apelezi la ideile prietenilor tăi vei reuși să găsești cea mai bună opțiune în această direcție, una care să-i includă și pe ei, bineînțeles.

Taur

Familia cade pe primul plan în cursul acestui weekend. Nu vrei să te desparți de cei dragi, motiv pentru care vei găsi cele mai bune activități pe care să le derulezi împreună cu aceștia.

Gemeni

Ești foarte încrezătoare în propriile puteri și vei derula o activitate care te solicită destul de mult din punct de vedere fizic. Chiar și așa, nu vrei să renunți și vrei să le demonstrezi celor din jur că ești capabilă de mult mai multe lucruri decât cred ei.

Rac

În cursul acestor zile vei analiza foarte mult aspectele ce țin de viața personală și vei realiza că o parte din cunoscuții tăi nu sunt ceea ce par. De acum înainte te vei asigura că aceștia nu participă prea mult la activitățile pe care le derulezi.

Leu

Dacă stai cu frica în sân că se va întâmpla ceva rău la începutul noii săptămâni, este posibil să atragi acest lucru în mod inconștient. Renunță la presupunerile negativiste și concentrează-te să faci lucrurile în cea mai bună modalitate posibilă.

Fecioară

Dacă primești niște vești care nu te bucură prea mult, ar fi bine să nu le lași să te indispună. Profită de weekend și concentrează-te asupra a ceea ce te face fericită.

Balanță

Unul dintre cunoscuți îți va face o propunere destul de interesantă, ceea ce te va surprinde, mai ales ca vine din partea lui. Chiar dacă prima intenție va fi să-l refuzi, ar fi bine să te mai gândești la ceea ce îți va propune.

Scorpion

Partenerul de viață îți va cere o favoare, una care pare destul de ieșită din comun. Cu toate acestea, nu-l vei refuza și îți vei da seama că ar trebui să repetați mai des astfel de experiențe.

Săgetător

Weekendul acesta cheltui niște bănuți cu scopul de a te relaxa și de a te răsfăța. Cu toate acestea, nu te aventurezi prea mult din această privință și îți vor rămâne economii și pentru zile negre.

Capricorn

Vei primi undă verde în a derula un proiect foarte important pentru cariera ta. Acest lucru îți va oferi un motiv de sărbătorit, ceea ce vei și face în cursul zilei de duminică alături de întreaga ta familie.

Vărsător

Ai parte de unele mici provocări la care nu te așteptai. Cu toate acestea, le vei face față cu brio și îți vei putea vedea de restul weekendului liniștită și lipsită de orice stres.

Pești

Vei fi nevoită să participi la un eveniment care este foarte important pentru unul dintre membrii familiei tale. Chiar dacă vei fi tentată să refuzi acest lucru, îți vei da seama că acesta ți-a fost mereu alături, la bine și la greu, și nu vei avea cum să spui „nu”, deoarece nu vrei să-l dezamăgești.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed