Home Stiri Mondene Adela Popescu a vorbit despre motivele pentru care s-a întors la „Vorbește Lumea”! “Puţine mămici au şansa de a se întoarce la un serviciu de doar patru ore pe zi!”

Adela Popescu a vorbit despre motivele pentru care s-a întors la „Vorbește Lumea”! “Puţine mămici au şansa de a se întoarce la un serviciu de doar patru ore pe zi!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 691 views
14291732_1358259524203338_8515294847109975959_n in Stiri Mondene

Adela Popescu s-a întors, după două luni de la naștere, în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”. Vedeta a povestit motivele din spatele acestei decizii.

14291732_1358259524203338_8515294847109975959_n

„Am renunţat la câteva proiecte, la concertele cu DJ Project, la turneul de teatru etc., vrând totuşi să mă protejez cât pot de mult. Am hotărât totuşi să rămân la «Vorbeşte lumea». Aşa că din luna a treia până într-a opta, zi de zi am venit la muncă. Am râs mult, am dansat, m-am luat cu desfăşurătoare, rating-uri, invitaţi, documentări, iar simplul fapt că în fiecare zi cineva mă machia şi mă coafa era grozav pentru psihicul meu, mai ales în perioada în care deja luasem peste 15 kg, când ieşeam la WC de 275 de mii de ori şi când nicio haina nu prea mă mai «coafa».

Deşi hotărâsem cu Radu că din luna a șaptea să mă retrag, descopeream că mă simt perfect şi că realmente nu există un motiv real pentru care să o fac. Hai şi săptămâna asta, hai şi ailaltă, până când am ajuns în luna a opta şi soţul a zis, ca un soţ grijuliu ce este, «Mai femeie, gata, mai stai şi tu pe acasă! Orice mi-ai spune, stresul directului te consumă şi nu e OK». Vă spun sincer, am făcut-o mai mult de gura lui că altfel eu aş fi plecat de la emisiune direct la maternitate.

În ultima zi a mea de emisie am plâns mult. Acesta a fost singura neplăcere pe care mi-a adus-o emisiunea aceasta vreodată. Bun, asta a fost atunci. Între timp eu am născut, am plâns, am alăptat, nu am dormit, iar am alăptat, am râs, am descoperit dragostea deplină, iar nu am dormit, am alăptat şi tot aşa. O lună şi încă una. Noul sezon «Vorbeşte lumea» urma să înceapă la sfârşit de august. Alexandru ar fi împlinit atunci două luni. Să te întorci la muncă după doar două luni de la naştere? Curată nebunie.

Inconştienţă crasă. Lipsă de dragoste. Şi ce-o să faci cu copilul? Dacă ţi se opreşte lactaţia? O să pierzi etape din viaţă lui. O să regreţi! O să arunce oamenii cu roşii în tine etc. Cam asta auzeam din gura cunoscuţilor, dar şi din fundul conştiinţei mele. Ce am făcut noi? Eu şi Radu. Îmi amintesc perfect cum s-a întâmplat. Radu s-a dus la magazin şi a cumpărat un vin roşu pentru el şi o bere fără alcool pentru mine. Copilul dormea şi noi am ieşit în curte la masa albă de lângă balansoar. Eu eram cam cât o batoză. Pff, ce drăguţ mi se pare acum.

A:Ce facem? Am întrebat eu.

R: Iubita, tu vrei?

A: Vreau!

R: Crezi că o să poţi?

A: Nu ştiu!

R: Păi, hai să vedem ce înseamnă asta. Câte ore stai acolo?

A: Patru ore cu tot cu drum, machiaj, păr, costume, emisiune.

R: Nu e mult! Alexandru oricum mănâncă deseori cu pauză de trei, patru ore.

A: Aşa e.

R: Tu noaptea nu prea dormi, cum o să faci cu oboseala?

A: Gândul că mă duc la emisiune îmi dă o stare de bine şi în plus avem două bunici în putere şi gata oricând să fie alături de noi.

R: E clar!

A: Alo, mami, te muţi la Bucureşti?

Cum mă simt? Nu e uşor. Deloc. Sunt două ore şi ceva de direct, timp în care trebuie să fiu documentată, pe fază, în formă. Sigur că mă apucă uneori vinovăţia, sigur că mă întreb dacă e bine, şi nu spun că asta trebuie făcut. Puţine mămici au şansa mea, aceea de a se întoarce la un serviciu de doar patru ore pe zi. Cu toate astea, o fi bine? Cred totuşi că da… pentru mine cel puţin. Când văd că Alexandru râde mult şi eu odată cu el, îmi dau seama că nimic nu face mai bine unui bebeluş decât o mămică fericită, relaxată şi plină de încredere în sine“, a povestit Adela Popescu.

Sursa Foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed