Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 9-11 Septembrie 2016 – Leii au parte de unele dintre cele mai bune zile

Horoscop de weekend 9-11 Septembrie 2016 – Leii au parte de unele dintre cele mai bune zile

autor Elena Yvette
716 views

Taurii au parte de un weekend de neuitat alături de familie, Leii au parte de unele dintre cele mai bune zile, iar Vărsătorii primesc meritele mult așteptate.

Horoscop-de-weekend

Berbec

Prima zi din weekend te va ține ocupată cu treburile casnice și nu vei reuși să te relaxezi prea mult. Duminică, în schimb, lucrurile vor fi total diferite și vei avea ocazia să te relaxezi mai mult decât ți-ai propus, deoarece cineva se va asigura că nu ești nevoită să miști nici măcar un deget.

Taur

Familia ta a pregătit un weekend de neuitat, motiv pentru care ar fi bine să îți iei gândul de la alte planuri. Chiar dacă nu ești așa încântată la început de această idee, îți vei da seama pe parcurs că nimic altceva nu te putea face mai fericită.

Gemeni

Programul tău din acest weekend te ține în mișcare continuă și nu vei avea timp să te odihnești așa cum îți doreai. Cu toate acestea, vei reuși să te scapi de o multitudine de griji care nu îți mai dădeau pace.

Rac

Te pregătești pentru un eveniment ce va avea loc în cursul săptămânii ce vine. Ești foarte încântată de acesta și nu vrei să îți scape niciun detaliu din vedere.

Leu

Vremea de afară pare să te inspire și să te aducă pe drumul cel bun. Vei fi mereu cu zâmbetul pe buze și relația ta cu cei din juri va cunoaște îmbunătățiri, fapt care te va face fericită și te va elibera de orice gând negativ.

Fecioară

Vei aborda unul dintre membrii familiei tale pentru a te sprijini într-un proiect pe care vrei să-l derulezi în viitorul apropiat. Acesta va ezita pentru început, însă vei reuși să-l convingi și să-l faci să realizeze că este un lucru care-l avantajează și pe el.

Balanță

Ești pusă pe gânduri și vrei să vezi cum anume îți poți suplimenta venitul lunar. Ar fi bine să te implici în anumite activități care te ajută să te dezvolți, motiv pentru care ai putea aloca ziua de duminică identificării acestor activități.

Scorpion

Ar fi bine să nu mai iei în seamă comentariile venite din partea unor persoane care nu știu ce vor de la viață. Dacă vrei să vezi în care direcție ar trebui să te îndrepți, ar fi bine să te bazezi pe propriul instinct.

Săgetător

Vei avea o reacție destul de neașteptată în cursul acestui final de săptămână. Când credeai că lucrurile încep să se așeze la locul potrivit, vei avea parte de un „tunet” care te va face să te comporți într-o manieră care nu-ți este deloc caracteristică.

Capricorn

Ești plină de energie și nu te poți concentra pe nimic. Vrei să faci o mie de lucruri, deodată dacă ar fi posibil, însă nici nu vrei să te apuci de lucruri pe care știi că nu le vei putea finaliza într-o perioadă de timp scurtă.

Vărsător

Weekendul tău va fi încununat de succes, motivul fiind acela că vei reuși să finalizezi un proiect de care te-ai apucat de o perioadă lungă de timp. Ai muncit mult și meritele îți vor fi acordate în cursul acestor zile.

Pești

Finalul de săptămână te prinde destul de agitată, acest lucru fiind din cauza unor aspecte care au legătură cu viața personală. Poate ar fi bine să iei o pauză și să te deconectezi de lume pentru a-ți face puțină ordine în gânduri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed