HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 2-4 Decembrie 2016

Horoscop de weekend 2-4 Decembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-de-weekend-2-4-Decembrie-2016.jpg

Weekendul Taurilor este unul relaxant, Racii își petrec timpul liber alături de cei dragi lor, iar Balanțele au motiv de sărbătorit.

Berbec

Ești tentată să sari în ajutorul cuiva drag, dar ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a trece la fapte. Poate ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane și nu asupra celor din jur; ai de lucrat la unele aspecte, în special acum, cât ai aceste două zile libere.

Taur

În prima zi din weekend tot ceea ce faci este să te odihnești. Munca din cursul săptămânii își spune cuvântul și nu mai vrei să te încarci cu nicio sarcină. Spre finalul weekendului vei ieși prin oraș alături de niște cunoștințe și vei intra în posesia unor informații care îți sunt de folos.

Gemeni

Weekendul acesta nu anunță niciun eveniment important. Nu vei face mare lucru, însă spre finalul acestuia vei primi o veste care te va neliniști într-o anumită măsură. Dacă nu este nimic clar, ar fi bine să nu te consumi fără rost. Mai așteaptă puțin și lucrurile se vor lămuri.

Rac

Weekendul acesta anunță numai clipe frumoase petrecute alături de familie. Nu prea ai avut timp ca să stai alături de ei în ultima perioadă, dar acum a venit momentul să te revanșezi și să recuperați timpul pierdut.

Leu

Vei primi o propunere care îți face cu ochiul, motiv pentru care vei petrece o mare parte din weekend analizând-o într-o manieră foarte atentă. Nu vrei să îți scape nimic important din vedere, așa că îți aloci timpul necesar.

Fecioară

Dacă în cursul zilei sâmbătă lucrurile nu decurg după cum te așteptai, pe finalul weekendului acestea vor începe să prindă conturul visat. Niciodată nu trebuie să te pripești, dacă ceva este dat să se petreacă, se va petrece la momentul oportun.

Balanță

Ești plină de energie pozitivă și reușești să-i binedispui și pe cei dragi. Weekendul tău va fi unul dintre cele mai reușite din ultima perioadă și se pare că ai chiar și un motiv pentru care să sărbătorești alături de familie.

Scorpion

Conjunctura astrală te favorizează în acest weekend, însă chiar și așa, nu trebuie să te culci pe-o ureche. Acordă atenție partenerului, acesta se simte cam neglijat în ultima perioadă, iar dacă nu iei măsuri, lucrurile ar putea cunoaște o schimbare nu foarte plăcută.

Săgetător

Weekendul acesta, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să separi locul de muncă de viața personală și să te concentrezi doar pe cea de-a doua. Nu te lăsa învăluită de volumul mare de muncă, ci încearcă să te și relaxezi atunci când ai ocazia.

Capricorn

Vei cheltui o sumă de bani mai mare decât cea previzionată în cursul acestui weekend. Se pare că febra shopping-ului pune stăpânire asupra ta, însă ar trebui să ai mare grijă, cu siguranță nu vrei să suferi mai târziu.

Vărsător

Weekendul acesta te lovești de trecut. Se pare că cineva iese din nou în calea ta și reușește să te dea oarecum peste cap. Nu te pierde cu firea, ci încearcă să fii rațională!

Pești

Dacă apare o ocazie să cheltuiești, ar fi bine să te abții. Nu ar fi deloc o idee rea să începi să faci niște economii, există mari șanse ca la începutul săptămânii să fii nevoită să apelezi la ele…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed