HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 2 Decembrie 2016

Horoscop zilnic Vineri, 2 Decembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 785 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-zilnic-Vineri-2-Decembrie-2016.jpg

Gemenii fac un pas înainte, Leii primesc o veste ce reușește să le facă ziua mai frumoasă, iar Balanțele dobândesc noi experiențe sau informații care le sunt de mare folos.

Berbec

Pornești la drum cu un mic punct în minus, însă nu reușești să îți dai seama de acest lucru. Odată ce vei reuși să descoperi din ce cauză au mers prost lucrurile, te vei putea alege numai cu o învățătură de minte.

Taur

Dacă cineva cunoscut nu a reușit să facă ceea ce i-ai spus sau ceea ce i-ai cerut, nu trebuie să te lași descurajată de acest lucru. Uneori, lucrurile nu se petrec după cum vrem noi, mai ales dacă există și o altă persoană implicată în poveste.

Gemeni

Reușești să faci un progres în ceea ce privește stabilirea unor termeni ce țin de un anumit contract sau de o anumită colaborare. Simți că ai câștigat o bătălie, însă la fel de bine poate fi vorba doar de începutul unui război.

Rac

Ești plină de energie, însă nu pari să îți găsești locul, în special atunci când vine vorba de locul de muncă. Există șanse mari ca această stare să fie provocată de un eveniment care va avea loc în cursul acestei seri.

Leu

Primești o veste în cursul acestei dimineți, una care reușește să te entuziasmeze peste măsură. Întreaga zi, gândurile tale se vor îndrepta asupra acesteia și începi să faci diverse planuri în ceea ce privește viața personală.

Fecioară

Conjunctura astrală favorizează azi relațiile personale, în special atunci când vine vorba de familie. Te întâlnești cu unele rude pe care nu le-ai mai văzut de o perioadă destul de îndelungată, lucru care te ajută să găsești soluția la o anumită problemă personală care te cam necăjea.

Balanță

Discuțiile pe care le vei purta azi vor reuși să îți deschidă mai bine ochii și să te facă să privești lucrurile într-o manieră mai realistă, lucru care pică mănușă în această perioadă. Încearcă să fii cât se poate de atentă și de activă…

Scorpion

Atenția ta se îndreaptă azi în unele direcții care, pentru familia ta, nu par a fi unele tocmai bune, cel puțin la prima vedere, care este una destul de superficială. Ai încredere în instinctele tale.

Săgetător

Te preocupi de nevoile celor dragi, deoarece te simți oarecum îndatorată să faci acest lucru, asta de ceva mai mult timp. Încearcă să le arăți că ești alături de ei indiferent de situație.

Capricorn

Apele par să fie destul de liniștite azi și nimic ieșit din comun nu își face resimțită prezența. Îți vezi de treabă și dacă este nevoie oferi chiar și o mână de ajutor sau diverse sfaturi.

Vărsător

Emoțional, starea ta lasă de dorit. Ești copleșită de tot felul de situații și un roi de idei care se bat cap în cap îți dau târcoale prin minte. Poate ar fi cazul să încerci să iei o pauză mai lungă…

Pești

Trebuie să dai o veste cuiva drag, însă acest lucru nu te prea încântă, deoarece nu este o veste neapărat bună. Cu toate acestea, nu ai altă cale de ales și va trebui să treci la acțiune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed