HomeHoroscop Horoscop 28 Aprilie 2017 – Peștii își uimesc șefii, Leii au parte de întâmplări ciudate

Horoscop 28 Aprilie 2017 – Peștii își uimesc șefii, Leii au parte de întâmplări ciudate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 787 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/28-Aprilie-2017.jpg

Horoscop 28 Aprilie 2017: Peștii își uimesc șefii, Taurii ar trebui să fie mai încrezători, iar Leii au parte de întâmplări ciudate. Balanțele sunt foarte productive și de aceea își permit și un moment de liniște.

Horoscop 28 Aprilie 2017 BERBEC

Îți dai seamă că în ultimul timp nu ai luat decizii prea bune, abia în momentul în care observi că rezultatele nu sunt tocmai acelea pe care le așteptai. Nu te demoraliza și încearcă să faci lucrurile diferit pe viitor. Aceasta este doar o lecție binevenită.

Horoscop 28 Aprilie 2017 TAUR

Fii mai încrezătoare în forțele proprii și mai stăpână pe situație. Cei din jurul tău s-au săturat să te vadă plângându-te mereu că nu reușești să duci la bun sfârșit activitățile pe care le începi. Fii mai optimistă și gândește pozitiv. Nu ai de ce să te pierzi pe drum.

Horoscop 28 Aprilie 2017 GEMENI

Este indicat ca astăzi să nu intri în discuții prea lungi cu necunoscuții. Sunt șanse mari să vorbească gura fără tine și să dai din casă mai mult decât este cazul. Încearcă să spui doar lucrurile necesare, fără prea multe detalii care ar putea să te pună într-o lumină nu tocmai bună. Nu te mai lăsa dusă de val.

Horoscop 28 Aprilie 2017 RAC

Îți sunt puse la încercare limitele în momentul în care îți sunt repartizate mai multe sarcini decât ai putea duce. Când afli și că deadline-ul nu este departe, intri în panică și nu știi ce să faci pentru a ieși din această situație stânjenitoare. În primul rând, ar trebui să te liniștești și totul va veni de la sine.

Horoscop 28 Aprilie 2017 LEU

O întâmplare ciudată petrecută în această dimineață te va face să meditezi toată ziua. Nu știi cum s-a întâmplat, ce a însemnat și de ce îți dă atâtea bătăi pe cap, mai ales acum când ai foarte multă treabă. Ceva trebuie să te scoată din această meditație. Nu te poți concentra deloc.

Horoscop 28 Aprilie 2017 FECIOARĂ

Decizi să îți iei un concediu și să pleci la munte împreună cu partenerul tău. Vă gândiți de mult timp la această escapadă și îți dai seama că acum este cel mai bun moment pentru a pune în practică acest plan. Amândoi aveați nevoie de câteva zile liniștite, departe de agitația orașului.

Horoscop 28 Aprilie 2017 BALANȚĂ

Astăzi ai chef de plimbare și de aceea decizi să lași mașina în garaj și să mergi, toată ziua, doar pe jos. Îți propui să faci cât mai des acest lucru însă uneori chiar ești foarte grăbită și simți că nu ai putea să ajungi, în timp util, în toate locurile. Totuși, acesta este un început bun. Dacă reușești să faci acest lucru măcar de două ori pe săptămână, trebuie să fii mai mult decât mulțumită.

Horoscop 28 Aprilie 2017 SCORPION

Niște rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp decid să îți facă o vizită neașteptată. Nu te așteptai la așa ceva și de aceea, din primul minut, vei simți că stau pe capul tău și că nu poți face nimic din cauza lor. Te simți neputincioasă, devii irascibilă, iar ceea ce ar fi trebuit să fie o surpriză plăcută se transformă în cele mai urâte momente din ultimul timp și pentru tine, dar și pentru ele. Ar trebui totuși să încerci să fii mai drăguță.

Horoscop 28 Aprilie 2017 SĂGETĂTOR

Astăzi, Săgetătorii se lasă influențați de cei din jurul lor și ajung să facă lucrurile mult mai bine decât s-ar fi așteptat. Dacă, pentru ei, până acum influențele erau negative și total neinspirate, astăzi lucrurile au mers mai bine ca niciodată. Ar trebui să le mulțumești tuturor celor care te-au ajutat să fii mai bună.

Horoscop 28 Aprilie 2017 CAPRICORN

Starea ta se schimbă, în sfârșit, în bine. Nu poți să „funcționezi” la capacitățile tale maxime atunci când vremea nu este una plăcută. Nu îți place vremea răcoroasă și, de aceea, când este înnorat nu ai chef de nimic. De acum, te poți simți din nou sigură pe tine și productivă.

Horoscop 28 Aprilie 2017 VĂRSĂTOR

Ai de gând să faci un împrumut și te gândești foarte bine la toate aspectele. Ai în vedere toate condițiile și cauți cele mai bune oferte. Informează-te corespunzător și fă cea mai bună alegere. Este un lucru important, care necesită timp de gândire și de aceea nu trebuie să iei o decizie în grabă, doar pentru că vrei să îți cumperi cât mai repede o mașină nouă…

Horoscop 28 Aprilie 2017 PEȘTI

Astăzi, Peștii vor să intre în grațiile șefilor și de aceea încearcă să demonstreze cât de buni sunt în tot ceea ce fac. Se strofoacă să ducă toate sarcinile la bun sfârșit, într-un timp foarte scurt, își ajută colegii și vin cu idei foarte bune pentru proiectele noi. Este una dintre zilele lor cele mai bune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed