HomeHoroscop Horoscop 4 MAI 2017: Taurii îşi neglijează sănătatea, iar Peştii au parte de noroc din toate părţile

Horoscop 4 MAI 2017: Taurii îşi neglijează sănătatea, iar Peştii au parte de noroc din toate părţile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 777 views
Horoscop-4-MAI-2017 in Horoscop

Horoscop 4 MAI 2017: Taurii îşi neglijează sănătatea, Scorpionii descoperă ce este romantismul, iar Peştii au parte de noroc din toate părţile.

4-MAI-2017

Horoscop 4 MAI 2017 BERBEC

Ai mare grijă la vorbele tale zilele acestea dacă vrei să eviţi certurile şi supărările. Nu arunca vorbe grele celor din jur numai pentru că ai parte de momente mai puţin plăcute din partea vieţii.

Horoscop 4 MAI 2017 TAUR

Cea mai mare greşeală pe care o poţi face este să uiţi că ai nevoie de odihnă după o zi lungă la serviciu. Concentrează-ţi atenţia asupra stării generale de sănătate şi nu neglija semnalele de alarmă pe care organismul tău ţi le oferă. Discută cu un medic pentru a preveni eventualele probleme de sănătate.

Horoscop 4 MAI 2017 GEMENI

Aceşti nativi adoră să se răsfeţe în perioada aceasta, motiv bun pentru a pune la cale planul pentru următoarele excursii. Mai mult decât atât, creativitatea va pune stăpânire pe tine şi vei găsi inspiraţia de care ai nevoie.

Horoscop 4 MAI 2017 RAC

Jonglezi cu timpul liber de care dispui, dar şi cu sarcinile care îţi sunt atribuite. Reuşeşti să menţii un echilibru între aceste două extreme şi ar fi de bun augur dacă ai lua lucrurile mai uşor, pentru a vedea fiecare aspect de care să ţii cont înainte de a lua orice fel de decizie.

Horoscop 4 MAI 2017 LEU

Se prea poate ca zilele acestea să ai parte de probleme în sfera comunicării cu cei din jur şi vei simţi că nu eşti ascultată şi înţeleasă aşa cum ţi-ai dori. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să îţi exprimi ideile cât mai clar cu putinţă.

Horoscop 4 MAI 2017 FECIOARĂ

Surprizele se ţin lanţ pentru tine, iar acest lucru îţi va menţine moralul la un nivel superior. Te gândeşti mereu ce lucruri bune se pot întâmpla în continuare, iar această energie benefică este cea care te îndeamnă să faci paşi destul de însemnaţi spre schimbările pe care vrei să le faci în viaţa ta.

Horoscop 4 MAI 2017 BALANŢĂ

Răspunsurile pe care le căutai de atâta vreme pot apărea pe căi la care nu te-ai fi gândit. Ceea ce era în trecut o problemă pentru tine îşi găseşte acum soluţia. Nu mai trebuie să faci tu eforturi susţinute pentru a găsi o cale de rezolvare.

Horoscop 4 MAI 2017 SCORPION

Chiar dacă nu prea eşti bună la exprimarea emoţiilor, acum a venit vremea să afli ce înseamnă romantismul cu adevărat. Lasă-ţi imaginaţia să zboare şi caută să laşi sentimentele să vorbească pentru tine. Nu este nimic greşit în a-ţi arăta afecţiunea faţă de persoana iubită.

Horoscop 4 MAI 2017 SĂGETĂTOR

Tinzi să trăieşti în viitor mai degrabă decât să te focalizezi pe ceea ce e cu adevărat important, şi anume clipa prezentă. Lasă planurile de viitor să rămână simple idei şi caută să trăieşti în prezent.

Horoscop 4 MAI 2017 CAPRICORN

Personalitatea ta puternică poate fi motivul principal pentru care pot ieși mici scântei în relaţiile cu cei din jur. Lasă perfecționismul deoparte şi acceptă ideea că fiecare om are şi puncte slabe. În loc să cauţi nod în papură tuturor, de ce nu încerci să vezi latura frumoasă a fiecăruia?

Horoscop 4 MAI 2017 VĂRSĂTOR

Ceea ce părea imposibil în trecut, devine acum la îndemâna ta. Ai muncit mult să ajungi până aici, drept pentru care poţi, în sfârşit, să te bucuri de ceea ce ţi-ai dorit dintotdeauna…

Horoscop 4 MAI 2017 PEŞTI

Norocul este de partea ta de data aceasta şi nu va mai fi nevoie să munceşti pe brânci să ai parte de o situație financiară satisfăcătoare sau de promovarea la care ai visat. Răsare soarele şi pe strada ta, iar acum e momentul cel mai potrivit să te gândeşti la ce proiecte vrei să lucrezi în continuare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed