Horoscop 9 Martie 2024. Vărsătorii schimbă reguli și ies din tipare, Racii devin tot mai activi

Share

Horoscop 9 Martie 2024: Alegeri. Poți să te gândești bine, dar alegerea trebuie făcută. Poți fi într-o singură parte. Alege ceea ce te face fericit, ceea ce te face să te simți împăcat cu ce ai decis. Poți ajuta, dar nu poți salva pe toată lumea.

Cuprins:

Vărsătorii schimbă reguli și ies din tipare, Berbecii pun accentul pe odihnă, Racii devin tot mai activi.

Horoscop 9 Martie 2024 Berbec

Ți-ai fi dorit să nu faci alegeri care oricum vor răni pe cineva. Într-o lume în care unii aleg doar să plece, pe tine te doare sufletul că nu te poți împărți într-o mie de părți. Vei fi înțeles și nicidecum judecat pentru ceea ce alegi. Te judeci tu prea aspru și este mai mult decât suficient. Simți cum durerea te sfâșie, dar astrele te asigură că totul va fi bine, iar alegerea ta se va dovedi a fi cea potrivită. Respiră, totul e bine!

Acordă mai multă atenție trăirilor interioare, relaxează-te cât mai mult posibil și evită astăzi locurile aglomerate.

Lasă în urmă problemele care îți răpesc de regulă liniștea, odihnește-te mai mult, ascultă-ți corpul și sufletul!

Horoscopul pentru Taur

Mereu ți-ai dorit ca și alții să fie fericiți, nu numai tu. Ai visat întotdeauna la o lume mai bună și te-ai implicat pentru a arăta că lumea nu este doar una urâtă, lipsită de sentimente. Ești atât de bun, dar va trebui să te detașezi puțin de toate, ca să poți vedea clar adevărul. Implicarea ta este un gest lăudabil – ai făcut tot ce s-a putut și a fost omenește posibil pentru a ajuta cât mai mulți semeni. Unii nu sunt responsabilitatea ta, ci sunt propria lor responsabilitate. Sunt cazuri care fac propriile alegeri, pentru care chiar nu mai ai ce să faci. Au ales doar să facă singuri ceea ce cred de cuviință.

Profită din plin de această zi specială, din care nu vor lipsi prietenii și persoanele dragi! Vei avea ocazia să îți exprimi punctul de vedere, să fii înțeles și să obții informații prețioase de la cei din jur.

Nu da curs conflictelor din relațiile parteneriale, fii mai relaxat și binevoitor. Astăzi, buna dispoziție își spune cuvântul.

Gemeni

Ai ales să ajuți, dar și să te ajuți. E nevoie să te oprești puțin și să privești adevărul în față: unii nu au nevoie de ajutorul tău. Vor ști fiecare intenție a ta, dar vor face alegerea de a răni, crezând că doar așa vei pricepe și vei renunța. Nu fi supărat pentru reacții, nici pentru vorbele negândite! Ești nevinovat, ești în siguranță, ești iubit! Acum ai tu nevoie de ajutor, mângâiere și vindecare. Te sfătuim să nu te ascunzi și să-ți exteriorizezi emoțiile. Fiecare alege pentru sine, până la urmă.

Gemenii, întotdeauna cu zâmbetul pe buze, adoră să intre în discuție cu oricine și au nevoie de comunicare. Cu toate acestea, trebuie să fie prudenți la discuțiile avute, pentru a fi înțeleși și apreciați.

Este posibil să treci printr-o perioadă de frământări, în care ești tentat să îți pierzi încrederea în ceilalți. De aceea, este indicat să îți îndrepți atenția către activități care să te deconecteze de realitate.

Rac

Dacă nu alegi să spui adevărul, așteaptă-te ca situația tensionată să persiste. Alegi să taci, culegi exact ceea ce vrei să eviți: suferința fiecăruia. Adevărul poate răni, dar eliberează, iar salvarea situației depinde doar de tine și de ceea ce este mai important pentru tine în acestă clipă.

Ești dependent de familie, trăiri intense, dragoste, afecțiune. Faci tot posibilul să fii pe placul persoanelor dragi, ești tot mai activ și te bucuri de ieșiri cu multă distracție.

Este o zi în care nu este favorabilă luarea deciziilor majore, putem spune. Evită, așadar, angajamentele majore, pe termen lung, provocările și pune mai degrabă accentul pe sănătatea emoțională.

Leu

Alegerea ta va pune punct unei etape. Acum pornește de la capăt fără negativitate, fără păreri de rău! Te poți descurca singur, poți face totul mai bine de unul singur. Teama te va ține pe loc. Alege să-ți asumi riscul și vei reuși mult mai mult decât te aștepți acum. E timpul potrivit să-ți asculți instinctul. Resuscitarea unor situații nu-și mai are rostul.

Este perioada în care ești preocupat întru totul de situația financiară. Îți analizezi cu atenție veniturile, cheltuielile și stabilești un plan de urgență care te va ajuta în folosirea cât mai rațională a resurselor materiale.

Visezi la un job nou care să îți aducă schimbări importante atât în mediul social, cât și în cel financiar. Prosperitatea financiară nu va întârzia să apară. Până atunci, revizuiește-ți realizările anterioare și stabilește-ți viitoarele ținte!

Horoscop 9 Martie 2024 Fecioară

Sinceritatea este alegerea ta. Vei pune pe tapet niște probleme care au tot fost evitate, nu din vina ta, ci din cauza iresponsabilității altora. Fii de partea adevărului și fii sigur că totul se va aranja perfect! Oferă timp pentru ca totul să fie înțeles. E mai bine să faci pauză, apoi să continui scopul comun. Se vor face alegeri care nu depind de tine – nu poți interveni, nu poți schimba nimic. Acceptă totul cu încredere!

Ambițioase de fel, Fecioarele dau dovadă în continuare de o inteligență financiară solidă. Cu sprijinul celor din familie vei trece cu bine peste momentele tensionate de peste zi.

Urmează colaborări fructuoase la locul de muncă. Mai mult decât atât, Fecioarele singure își pot găsi aici sufletul-pereche.

Balanță

Nicio alegere de până acum nu a fost greșită, așa cum crezi. Totul te-a adus aici, te-a modelat și a oferit tuturor varianta potrivită a ta. Ești absolut în regulă și ai un rol important în viață. Totul ți se pare potrivnic – doar pare, căci nu este. Fii liniștit, căci vei fi înțeles și acceptat, susținut în tot ce vrei să realizezi. Nu încerca să forțezi ceva, căci nu e nevoie să faci mai mult decât ai făcut deja până acum. Încrederea este atitudinea potrivită pentru tine acum.

Balanțele au parte astăzi numai de perioade benefice, atât în planul profesional, cât și în cel personal. Îți satisfaci fără probleme orice plăcere și nu eziți să îți oferi celor din jur ajutorul.

Pe de altă parte, este bine să acorzi mai multă atenție obiceiurilor alimentare care îți pot aduce mici probleme de sănătate în perioada care urmează.

Scorpion

Ai atitudinea perfectă față de o persoană din familie. Mai bine să nu înțelegi atitudinea ei față de tine, ignoră totul și vei fi mult mai liniștit acum, dar și mai târziu! Alege să-ți trăiești viața, în timp ce îi lași pe celălalt să aleagă cum vrea să trăiască. Fiecare va culege roadele faptelor sale. De ce ești așa îngrijorat?

Exigenți din fire, Scorpionii pun condiții rigide și întâmpină probleme în relaționarea cu colegii de serviciu.

Este important să îți analizezi relația cu partenerii de muncă, deoarece îți poate oferi o înțelegere mai bună asupra performanței tale.

Săgetător

Teama te cam împiedică să te bucuri de ceea ce ai primit de la viață. Pentru fericire nu trebuie să faci imposibilul, trebuie doar să alegi să o trăiești. Fericirea ta devine și fericirea altora. Ești singurul care te poate salva, ești unicul responsabil pentru fericirea ta sau opusul ei. Alege ceea ce vrei, căci și lipsa unei alegeri tot o alegere este, pe care trebuie să ți-o asumi în totalitate.

În perioada următoare faci din familia ta un refugiu. Ești dependent de afecțiunea naturală, de un mediu din care să nu lipsească respectul, comunicarea și iubirea.

De asemenea, simți nevoia să incluzi în acest mediu și persoane „din afară”, care îți fac bine prin simpla lor prezență.

Horoscopul pentru Capricorn

Cât de frumos se aranjează totul pentru tine! Cât de simplu este totul în acest moment, după ce decizia a fost luată! Ai ales să-ți asculți sufletul, să mergi pe o cale pe care mulți au evitat-o de foarte multe ori. Pe tine nu te sperie nimic, ești pregătit pentru provocări și necunoscut. Curajul tău va fi răsplătit cu vârf și îndesat!

Gândești sănătos și ești ponderat în tot ce faci. Acest lucru îți aduce succes în relații, viața profesională, dragoste și căsnicie.

Atenție însă la capacitatea de sacrificiu! Tinzi să soliciți la maximum puterile propriului corp. Evită în această zi orice formă de agitație inutilă.

Vărsător

Ți-a cam plăcut riscul întotdeauna, iar în majoritatea timpului ai avut parte de „câștiguri”. Ești norocosul zodiacului, iar când nu ai reușit, ai ales să nu te lași vreodată înfrânt de nimeni și nimic. Ar trebui să învețe mulți de la tine. Te-ai călit de acum și știi că niciun eșec nu te poate doborî… cu o condiție: să nu-i permiți asta niciodată!

Cu mai multă încredere în propriile puteri, nativul Vărsător reușește astăzi să impresioneze lumea din jur cu deciziile luate.

Vii cu ceva nou, schimbi reguli, ieși din tipare. Te ridici deasupra mulțimii, indiferent dacă riști să fii judecat sau blamat pentru atitudinea nonconformistă.

Horoscop 9 Martie 2024 Pești

Uneori e atât de greu, dar responsabilitatea este tot a ta. Nimeni nu poate alege pentru tine sau în locul tău, căci nimeni nu trăiește viața ta. Asumă-ți alegerile și, mai ales, învață să nu mai cauți vinovați pentru tot ce trăiești. Nimeni nu este cu adevărat vinovat. De fapt, vina este atât de nepotrivită atunci când oricum nu se mai poate face nimic pentru a schimba realitatea.

Percepția intuitivă, empatia și spiritul de sacrificiu îți pot pune piedici în viața de zi cu zi. Vor exista momente de cumpănă, peste care însă vei trece cu brio datorită forței tale interioare…

Este un moment bun pentru a lua decizii importante în viața profesională: dai dovadă de creativitate, îți folosești din plin imaginația și înclini pentru domenii artistice, trăind astfel toate emoțiile cu intensitate.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news