HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscopul săptămânal 13-19 Martie 2017

Horoscopul săptămânal 13-19 Martie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscopul-săptămânal-13-19-Martie-2017 in Horoscop astrocafe

Taurii reușesc să treacă peste dificultăți, lucrurile evoluează într-o direcție pozitivă în ceea ce-i privește pe Săgetători, iar săptămâna Peștilor este una cât se poate de bună.

13-19--Martie-2017

Berbec

Starea sănătății tale este una de invidiat, însă chiar și așa ar fi bine să acorzi mare atenție alimentației și obiceiurilor pe care le adopți. Aruncă un ochi și peste starea sănătății celor dragi, poate le poți oferi un sfat care să le fie de mare folos.

Taur

La birou vei fi destul de solicitat, dar nu este nimic din ce nu poţi face faţă. Reușești să treci cu bine peste orice obstacol care îți iese în cale și ești apreciat datorită acestiui lucru de către colegii de muncă și superiori.

Gemeni

Ai impresia că ești terminată din punct de vedere fizic și te simți lipsită de orice putere. Poate un consult nu ar fi o idee așa de rea, în special în această perioadă. Încearcă să nu te îngrijorezi și concentrează-te asupra ta, pentru a te încărca cu energia de care ai nevoie.

Rac

Nu prea pari a fi în apele tale în prima parte a acestei săptămâni, lucru care se va cunoaşte şi la locul de muncă, unde vei fi lipsit de energie. Chiar dacă pe finalul săptămânii ești suprasolicitată, vei reuși să îți duci treaba la bun sfârșit.

Leu

Nu prea ești de acord cu deciziile care se adoptă în mediul din care faci parte, însă va trebui să te conformezi din acest punct de vedere. Se anunţă tensiuni la birou la începutul săptămânii, dar trebuie să te menţii pe poziţie.

Fecioară

Cei din jur sunt de părere că nu vrei să fii de partea lor, lucru care nu este nici pe departe adevărat. Poate atitudinea ta din ultima perioadă lasă semne de întrebare. Mai lasă de la tine și lucrurile vor începe să se schimbe înspre bine.

Balanță

Răbdarea ta este pusă la încercare în cursul primelor zile ale acestei săptămâni. Chiar dacă ai obiceiul de a ține în frâu nervii, există șanse mari ca acum să te lași condusă de ei. Ai grijă să nu te descarci asupra unor persoane care nu au nicio vină.

Scorpion

Vei avea numeroase proiecte de predat la birou, iar timpul pare să pună presiuni asupra ta. Sentimentele negative vor încerca să te domine pe la mijlocul săptămânii, însă opune rezistență și încearcă să nu le lași să te influențeze într-o manieră care va atrage pierderi de partea ta.

Săgetător

La muncă lucrurile sunt destul de liniștite și nu par a interveni activități care să te solicite prea mult. Spre finalul săptămânii vei primi o veste care te va bucura și vei avea ocazia să faci cunoștință cu o persoană care te va ajuta destul de mult în viitorul apropiat în ceea ce privește cariera ta profesională.

Capricorn

Începutul săptămânii te găseşte destul de tristă, însă acest lucru nu trebuie să te îngrijoreze, este doar o fază trecătoare. Dacă iei parte la discuții în contradictoriu, ai mare grijă de partea cui te aliezi și ce acuzații aduci!

Vărsător

Atitudinea și comportamentul tău par să-i deranjeze pe unii colegi de la locul tău de muncă. E cazul să îţi reevaluezi atitudinea faţă de ei şi poate îi vei ajuta la proiectul nou care se desfășoară la birou…

Pești

Ai o stare de bine toată săptămâna şi eşti mai mult decât pregătită să stabilești planurile pentru acest weekend. Vrei să ai parte de o experiență de neuitat, motiv pentru care în acest sens vei apela la persoanele dragi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed