HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018: Leii sunt mai productivi ca niciodată

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018: Leii sunt mai productivi ca niciodată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscop-săptămânal-15-21-Octombrie.jpg

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018: Leii sunt mai productivi ca niciodată, calitățile Săgetătorilor ies la iveală, iar Vărsătorii se înțeleg de minune cu cei dragi.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Berbec

Pe lângă slujba ta, care necesită petrecerea unui timp și a unui program limitat, vei petrece mare parte din vreme ocupându-te de activitățile casnice. Vei încerca să faci niște activități noi pentru tine, dar acest lucru te va stimula să depui un nivel de efort mai sporit decât de obicei.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Taur

Te gândești să faci schimbări în ceea ce privește stilul de viață pe care-l duci. Ți-ai dat seama că o parte din obiceiurile tale nu sunt unele dintre cele mai sănătoase, motiv pentru care vrei să iei măsuri în această direcție.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Gemeni

Acorzi prioritate relațiilor de prietenie, dar și celei amoroase. Vrei să interacționezi mai mult cu persoanele din jur și nu mai vrei să pui acest lucru pe un loc inferior în viața ta. Socializarea reprezintă un aspect important pentru tine, așa că nu mai vrei să o ignori.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Rac

Ar fi bine să arunci o privire asupra bugetului tău și modului în care îți gestionezi veniturile. Uneori cheltui mai mult decât este cazul, iar apoi te tot plângi că nu mai poți să îți satisfaci poftele pe care le ai sau chiar unele nevoi care sunt prioritare.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Leu

Reușești să ții pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, atât la locul de muncă, precum și acasă. Ești mai productivă ca niciodată și reușești chiar să-i ajuți și pe cei dragi cu soluționarea problemelor care le dau bătăi de cap.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Fecioară

Chiar dacă uneori preferi să stai de una singură și să nu discuți nimic cu nimeni, acest lucru nu te ajută deloc. Ieși din starea de confort în care ai obiceiul să te afunzi și încearcă să cunoști persoane noi, deoarece acest lucru ar putea să îți fie de mare folos.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Balanță

Adoptă o atitudine mai cerebrală și nu te mai lăsa influențată atât de ușor de cei din jur. Știi bine că numai tu ai de tras dacă faci o gafă, așa că ar fi bine să încerci să eviți să mai faci lucruri de acest tip.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Scorpion

Acceptă invitațiile pe care le vei primi în cursul acestei săptămâni. Încearcă să nu te focalizezi în totalitate numai asupra muncii de birou și mai relaxează-te din când în când. Munca nu trebuie ignorată, dar și relaxarea este mereu bine-venită.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Săgetător

Calitățile tale ies în evidență fără să vrei. Se pare că cei din jur reușesc să vadă o altă față a ta, nu că ai fi ținut-o ascunsă până acum, însă nu ai avut ocazia să interacționezi atât de mult cu aceștia încât să o poată descoperi.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Capricorn

În săptămâna aceasta ar fi bine să fii alături de partenerul tău mai mult decât de obicei. Acesta va trece printr-un moment destul de important din viața lui, așa că ar fi bine să-i dai de înțeles că ești alături de el în totalitate.

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Vărsător

Inițiativele tale în ceea ce privește viața familială sunt destul de îndrăznețe, lucru care nu este văzut ca fiind unul rău. Vei discuta mai deschis cu membrii acesteia și îți vei da seama că în acest mod reușești să te apropii mai mult de ei…

Horoscop săptămânal 15-21 Octombrie 2018 Pești

Comunicarea cu cei din jur merge ca pe roate și reușești să îți expui punctele de vedere fără niciun fel de problemă sau reținere. Ar fi bine să lași timiditatea la o parte de acum înainte, altfel te vei roti încontinuu într-un cerc vicios.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed