Home HoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 26 August – 1 Septembrie 2019: Racii au parte de succes in plan profesional

Horoscop saptamanal 26 August – 1 Septembrie 2019: Racii au parte de succes in plan profesional

autor Elena Yvette
259 vizualizari
Horoscop saptamanal 26 August - 1 Septembrie 2019

Horoscop saptamanal 26 August – 1 Septembrie 2019: Racii au parte de succes în planul profesional, Balanțele au parte numai de lucruri bune, iar Peștii leagă noi relații de prietenie.

Horoscop saptamanal 26 August - 1 Septembrie 2019

Berbec

În cursul acestei săptămâni vei fi pusă în fața adoptării unei decizii care pare a fi una dintre cele mai importante din viața ta. Ar fi bine să ții cont de toate detaliile, chiar și cele mai mărunte, altfel ai putea face o mare greșeală.

Taur

Emoțiile te vor conduce întreaga săptămână, indiferent de ce anume vei face sau unde te vei afla. Dacă simți că o problemă din trecut sau chiar o persoană nu îți dă pace, ar fi bine să iei măsuri în această privință, altfel vei avea de pierdut.

Gemeni

Ar fi bine să încerci să fii mai organizată și mai punctuală. Ai mai trecut prin momente în care ai avut de pierdut din aceste cauze, așa că ar fi bine să începi să înveți din propriile greșeli.

Rac

Intuiția te va ghida pe drumul cel bun și vei avea parte de o mulțime de avantaje și surprize în ceea ce privește cariera ta profesională. Există posibilitatea să primești o mărire salarială sau o promovare.

Leu

Trebuie să depui niște eforturi suplimentare însă meritele nu vor întârzia să apară. Vei deveni puțin agitată din această cauză, dar nu trebuie să te pierzi cu firea. Concentrează-te și toate lucrurile se vor așeza la locul potrivit.

Fecioară

Starea ta emoțională este puțin instabilă și nu știi cum anume să procedezi în ceea ce privește o problemă apărută în relația de cuplu. Ar fi bine să discuți cu partenerul tău în această privință, el este singurul care ar putea să te ajute.

Balanță

Săptămâna aceasta este una plină de surprize pentru tine. Atât acasă, cât și la locul de muncă se anunță numai lucruri bune. Încearcă să nu îți pui semne de întrebare din această cauză și bucură-te fără să te simți vinovată într-un anumit fel.

Scorpion

Cupidon are planuri serioase pentru tine în această săptămână. Dacă nu ai deja un partener de viață, pregătește-te să cunoști pe cineva care îți va întoarce lumea cu susul în jos, iar asta în sensul bun.

Săgetător

Săptămâna aceasta vei avea tot felul de idei, mare parte dintre acestea având legătură cu un proiect în care ești implicată la locul de muncă. Ar fi bine să nu le ții numai pentru tine, altfel cum vei putea primi laudele meritate?

Capricorn

Prima parte a săptămânii te vei concentra numai asupra locului de muncă. Odată ce vei reuși să rezolvi problemele ce țin de acesta, te vei focaliza asupra unor aspecte personale. Se pare că trebuie să faci o mică schimbare, așa că nu te lăsa distrasă de lucrurile care nu merită luate în seamă.

Vărsător

Câteva lucruri care sunt legate de un proiect la care lucrezi nu prea îți sunt foarte clare. Dacă nu te descurci de una singură în ceea ce privește clarificarea lor, ar fi bine să apelezi la cineva cineva este expert în domeniu…

Pești

Vei avea ocazia să cunoști niște persoane deosebite, unele dintre ele fiind persoane cu care ai mai avut legătură în trecut. Vei lega relații noi de prietenie și te vei umple de energie pozitivă de fiecare dată când vei avea contact cu aceste persoane.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies