HomeHoroscop Horoscop saptamanal 5-11 Februarie 2018

Horoscop saptamanal 5-11 Februarie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Horoscop-saptamanal-5-11-Februarie-2018.jpg

Horoscop saptamanal 5-11 Februarie 2018: În această săptămână succesul este garantat pentru Capricorni, iar nativii Pești se decid să schimbe ceva. 

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-pe parcursul săptămânii puneți punctul pe „i”. Începeți să vă exteriorizați mai mult față de cei din jur și puteți stârni neînțelegeri. Pentru nativul Berbec este rost de bani în acest sfârșit de săptămână.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

-o mică discuție intre patru ochi cu un apropiat îl va elibera pe nativul Taur de gândurile negative. Deși este obișnuit să fie pe cont propriu, Taurul va cere o mână de ajutor unui apropiat.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

-începutul săptămânii aduce beneficii materiale nativului din zodia Gemeni. Vă veți bucura poate de primul salariu sau de o primă pentru efortul depus, însă vor fi cheltuiți mult prea repede și astfel nu apucați sa vă bucurați de ei.

Rac (22 iunie-22 iulie)

-încerci să găsești motive pentru întreaga săptămână să nu accepți o invitație în oraș a unui apropiat. Nativul Rac poate fi inclus în activități care nu îi fac plăcere însă pentru a nu fi nepoliticos, va participa.

Leu (23 iulie-22 august)

-grija pentru membrii familiei este dusă la extrem de către nativul Leu în această săptămână. Deși poți crea conflicte din cauza comportamentului mult prea protector, nu vei renunța la a-ți face griji in privința celorlalți.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

-începutul săptămânii este promițător pentru nativul Fecioară în ceea ce privește un nou loc de muncă. Fecioara, deși înconjurată de mulți prieteni, încearcă să fie sociabilă cu cei din jur, cu scopul de a lega cât mai multe prietenii.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-vei fi de mare ajutor unui apropiat într-o problemă financiară, chiar dacă nici tu nu te situezi prea bine în clasamentul financiar. Este important pentru tine să știi că te-ai străduit pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-începutul săptămânii aduce nativului bani, dar știe că nu vor rămâne prea mult în buzunarul său, căci plănuiește alături de un apropiat o sesiune de cumpărături la sfârșitul săptămânii.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-vei face schimbări pe parcursul săptămânii. Fie că vei renunța la actualul loc de muncă, fie că este vorba de o schimbare a locuinței, vei fi entuziasmat de alegerea făcută. Nativul Săgetător se va bucura de susținerea celor din jur.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-sinceritatea nativului Capricorn poate fi uneori deranjantă, dar în același timp este constructivă. Spre sfârșitul săptămânii vei fi apreciat de către superiori pentru un proiect terminat înaintea colegilor tăi.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

-o invitație la un eveniment nu îl va lăsa să doarmă pe nativul Vărsător. Emoțiile cu privire la acesta îl determină să îşi împărtășească bucuria cu cei din jur pe parcursul întregii săptămâni. Un venit în plus este folosit pentru reparații, fie că este vorba de casă, fie de mașină…

Pești (20 februarie-20 martie)

-nativul din zodia Pești va cere sfatul unui apropiat cu privire la schimbarea locului de muncă sau în ceea ce privește un proiect important. Spre sfârșit de săptămână vei avea parte de o surpriză din partea partenerului de viață.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed