HomeHoroscop bani Horoscop bani Februarie 2024

Horoscop bani Februarie 2024

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/Horoscopul-banilor-pentru-luna-Februarie.jpg

Horoscopul banilor pentru luna Februarie 2024: Februarie se anunță o lună cu bucluc pentru majoritatea zodiilor. Banii vin și se duc. 

Leii trebuie să achite niște datorii mai vechi, Fecioarele fac plăți care nu sunt ale lor, iar Scorpionii sunt puși într-o situație delicată din punct de vedere financiar, conform previziunilor astrale pentru luna februarie.

Berbec

Îți revii încet și sigur. Câștigi bani, îți acoperi toate datoriile și consideri că te-ai redresat, când apar probleme care te scot din sărite. Cineva te încurcă într-o situație pentru că nu respectă termenii contractului, iar de aici vei avea o mulțime de încurcături.

Taur

După ce încasezi banii pe luna februarie, se pare că te atașezi sentimental de un obiect pe care vrei neapărat să-l cumperi. Faci calcule peste calcule ca să ți-l poți achiziționa, dar sunt tot felul de complicații financiare care apar; nu face pași prea îndrăzneți!

Gemeni

Așa cum iei banii, așa se și duc. În câteva zile ajungi să nu mai știi pe ce i-ai dat. Ai ceva datorii pe care este necesar să le acoperi, ai și cumpărături pe care nu le poți evita, dar și lucruri care ar mai putea să aștepte. E bine să faci diferența între ele!

Rac

Pentru tine luna februarie este bună din punct de vedere financiar, pentru că se pare că o sursă alternativă din care mai obții venituri este în plină dezvoltare. N-ar fi rău să pui ceva bani deoparte pentru zile negre.

Leu

Strângi bani pentru ceva anume, iar în februarie se pare că îți calculezi și ultimul leu, numai ca să iasă bine toate și să îți vezi visul îndeplinit. Economia excesivă pe care o faci la lucrurile uzuale e bine să fie rațională; nu-i obliga și pe cei din familie să sufere.

Fecioară

O încurcătură în care efectiv ai fost implicat în necunoștință de cauză reușește să te destabilizeze pentru câteva zile. Ești nevoit să faci niște plăți care nu sunt ale tale, dar bunul-simț și moralitatea te determină să ajuți.

Balanță

Ești echilibrat financiar în luna februarie, dar se pare că sunt câteva persoane care, poate conștient, poate inconștient, te determină să le dai bani sau să faci plăți în numele lor, ceea ce te deranjează foarte mult, dar deocamdată nu ai curaj să le spui.

Scorpion

Ești pus într-o situație financiară delicată din care nu știi cum să ieși; poate ai promis ceva mai demult, iar acum ai vrea să îți retragi cuvântul, poate un anumit bun sau serviciu este mai scump decât ai estimat. Luna februarie este destul de complicată.

Săgetător

Primești destul de mult de lucru în februarie, iar câștigurile nu întârzie să apară. Este o lună bună din punct de vedere financiar, dar astrele atrag atenția că nu trebuie să faci excese de niciun fel.

Capricorn

Faci haz de necaz pentru că primești o sumă de bani care te bucură nespus, dar imediat vei fi nevoit să o cheltuiești pentru că partenerul de viață se ridică încet cu pretenții și îți amintește că nu ai mai participat de mult timp la unele cheltuieli.

Vărsător

Posibil să ai unele avarii, poate legate de domiciliu, poate de automobil sau un alt obiect important, și să trebuiască să scoți bani frumoși de pe card sau din economii. E bine dacă reușești să nu te împrumuți, pentru că nu este o perioadă favorabilă pentru asta…

Pești

Luna februarie este cu bucluc din punct de vedere financiar, pentru că, indiferent ce ai face și cât ai ține de bani, se pare că tot nu ai parte de ei. Apar noi și noi cheltuieli pe care trebuie să le acoperi, iar unele nici măcar nu sunt ale tale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed