HomeHoroscop bani Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Horoscopul-banilor-pentru-luna-Octombrie.jpg

Luna octombrie este foarte bună din punct de vedere financiar pentru toate zodiile. Scorpionii fac, efectiv, cadouri în bani.

Berbecii ajută pe cineva din familie cu bani, Peștii primesc o moștenire, iar Leii încheie niște contracte foarte profitabile, conform previziunilor astrale pentru luna octombrie.

Berbec

            Ai bani suficienți și reușești să pui deoparte din veniturile tale. Ba, mai mult, ajuți pe cineva din familie cu bani și suma pe care o dai nu se resimte. Octombrie este o lună cum nu se poate mai bună din punct de vedere financiar.

Taur

            Luna octombrie este una bună, iar datorită faptului că ți-ai acoperit datoriile, parcă simți nevoia de a face din nou cumpărături, chiar dacă asta presupune să umbli la cardul de credit sau la niște bani pe care i-ai pus deoparte nu de mult timp.

Gemeni

            Cu toate că ai bani și stabilitate din punct de vedere financiar, nu îți permiți să dai pe lucruri inutile, pentru că știi cât de greu este când vin datoriile ca bumerangul. Este foarte bine că economisești. Atenție în a doua parte a lunii!

Rac

            Se pare că prietenii îți vor face în luna octombrie mai multe surprize plăcute, iar în felul acesta nu vei cheltui prea mulți bani. În a doua jumătate a lunii primești din alte surse o sumă destul de importantă.

Leu

            În octombrie ești pe punctul de a încheia niște contracte foarte profitabile cu persoane pe care le-ai întâlnit recent. Dacă vei materializa colaborarea, vei avea multe beneficii financiare cu implicare nu prea mare.

Fecioară

            Un apropiat îți cere cu împrumut o sumă destul de mare de bani și ești pe punctul de a-l ajuta până în momentul în care afli ce are de gând să facă cu ei. Încearcă să fii diplomat și să ții la banii tăi, pentru că nu mai primești nimic înapoi dacă îl ajuți acum!

Balanță

            Vei primi niște bani în plus la salariu, o primă sau o altfel de recompensă pentru implicarea și efortul depus la locul de muncă. Dacă nu ai alte cheltuieli urgente de făcut, nu este rău să pui bani deoparte pentru sărbători.

Scorpion

            Ești nelămurit în privința unui cadou pe care trebuie să îl faci cuiva drag și petreci câteva zile căutând ceva util și drăguț, dar, pentru că nimic nu te mulțumește, preferi să dai, efectiv, bani drept cadou persoanei respective.

Săgetător

            Toate îți merg din plin și primești vești bune despre o colaborare apropiată cu cineva care îți va aduce o mulțime de beneficii. Din păcate, este posibil să ai nevoie de un control medical, iar asta va implica și unele cheltuieli.

Capricorn

            Te îngrijorezi puțin din pricina unor lucruri pe care le ai de terminat și care necesită cheltuieli importante pe care simți că nu ți le poți permite. Te ajută partenerul de viață, care pune la bătaie niște economii de care nici nu știai.

Vărsător

            Ești foarte satisfăcut de munca pe care o faci și de ceea ce câștigi la actualul serviciu. Primești bani mai mulți decât te-ai așteptat, pentru că efortul îți este răsplătit, iar faptul că te implici îți aduce și mai multe beneficii…

Pești

            În urma unor discuții importante cu ai tăi, se pare că îți va reveni o moștenire, un bun din familie pe care vor să ți-l lase. Luna octombrie este liniștită din punct de vedere financiar, iar gândul la ceea ce vei primi te face fericit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed