HomeHoroscopHoroscop chinezesc Anul 2017 în zodiacul chinezesc

Anul 2017 în zodiacul chinezesc

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 754 views
Anul-2017-în-zodiacul-chinezesc in Horoscop chinezesc

Anul 2017 în zodiacul chinezesc aduce schimbări semnificative în viața fiecărui nativ. Dacă unele zodii au fost norocoase în anii trecuți, „ștafeta” va fi preluată anul acesta de către altele.

Anul 2017 în zodiacul chinezesc

Iată care sunt previziunile anului 2017 în zodiacul chinezesc.

Șobolan

Setea Șobolanilor va reuși să fie satisfăcută în anul 2017 numai prin obținerea reușitelor și atragerea laudelor din partea celor din jur, în special din partea superiorilor. Nativii acestui semn zodiacal vor fi axați pe muncă, iar sentimentele față de cei care îi interesează vor fi ținute sub semnul anonimatului.

Bou

Nativii acestei zodii sunt concentrați în noul an pe stabilitate și siguranță. Indiferent despre ce anume vine vorba, aceștia vor acționa cu mult calm, răbdare și vor analiza foarte atent orice detaliu. Graba este un element care nu va fi deloc prezent în viața acestor nativi în anul 2017.

Tigru

Căutați independență, un podium pe care să străluciți și veți înfrunta numeroase provocări. Doriți să vă satisfaceți pofta pentru înfrângere a inamicilor și a piedicilor, motiv pentru care vă concentrați toate energiile și puterile în această direcție. Mici sacrificii vor fi făcute în noul an, însă câștigurile nu vor întârzia să apară.

Iepure

Nu vă doriți să ieșiți prea mult de sub semnul anonimatului, motiv pentru care stați mai multă vreme izolați. Vă afundați în zona de confort, care vine împreună cu prezența persoanelor dragi, în special a prietenilor foarte apropiați. Nu țintiți foarte sus și vă mulțumiți cu lucrurile mărunte, dar care vă fac cu adevărat fericiți.

Dragon

Eliminați orice sursă energetică negativă din jurul vostru, chiar dacă este vorba de o persoană. Anul acesta țintiți spre prosperitate, înflorire și dezvoltare din toate punctele de vedere, lucru care vă determină să vă focalizați toate energiile și puterile în această direcție.

Șarpe

În anul 2017 vă concentrați asupra a tot ceea ce ține de latura intelectuală a vieții voastre. Vă străduiți să evoluați, să avansați și să fiți mai apreciați pentru munca și eforturile depuse. Atenție mare în ceea ce privește viața amoroasă, ar fi bine să nu călcați strâmb, deoarece ulterior veți regreta amarnic acest lucru.

Cal

Dacă intervine sau apare ceva în calea voastră care să vă priveze de libertate, cu siguranță veți face cale întoarsă fără a sta pe gânduri. Vă înclinați atenția asupra aspectelor care vă îmbogățesc fericirea sufletească și încercați să nu luați parte la niciun fel de activitate care ar putea afecta în mod negativ pe cineva din jur, chiar dacă este vorba de o persoană necunoscută.

Oaie

Evitați pericole, persoanele negative sau actele oarecum violente. Doriți ca noul an să fie un an al schimbării pozitive, așa că depuneți eforturi serioase pentru a atinge acest obiectiv bine stabilit. Acordați o mai mare atenție vieții sociale și vă lăsați ghidați de alte persoane în acest sens.

Maimuță

Dacă anul 2016 a fost anul Maimuței, lucrurile vor cunoaște schimbări semnificative în noul an. Sunteți focalizați asupra lucrurilor noi și, implicit, asupra învățării și cunoașterii. Încercați să lărgiți ariile de cunoaștere dobândite, lucru ca va ieși destul de puternic în evidență în cursul anului 2017.

Cocoș

Anul 2017 va fi anul Cocoșului. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi încărcați de energie pozitivă, iar cariera lor va atinge cote maxime ale succesului. Dacă aveți anumite probleme financiare de rezolvat, va trebui să vă ocupați de acest aspect încă de la începutul anului.

Câine

Nu renunțați la onestitate și sinceritate, indiferent despre ce anume vine vorba sau în ce proiecte sau activități noi vă implicați. Demonstrați celor din jur că sunteți o persoană pe care aceștia se pot baza și vă concentrați să vă duceți la un bun final orice proiect personal la care lucrați…

Porc

Încercați să nu vă lăsați duși de nas din cauza naivității care vă este caracteristică. Ar fi bine să nu lăsați ca bunătatea sufletească să vă ducă într-un punct în care să fiți neîncrezători în propriile puteri. În noul an economisiți mai mult și închideți portițele care au fost lăsate deschise în cursul anului trecut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed