HomeHoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 27 Martie – 2 Aprilie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 27 Martie – 2 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 983 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Zodiacul-chinezesc-saptamanal-27-Martie-2-Aprilie-2017.jpg

Șobolan

Problemele de familie vor lua amploare și vei avea nevoie de mult curaj și perspicacitate   pentru a le rezolva. Să nu-ți pară rău pentru tine: nimic nu este atât de rău precum îți imaginezi, așa că să ai curaj! Slăbiciunea rinichilor, indiferent dacă ești conștient de ea sau nu, va fi majoră; dar nu este nimic grav care să te îngrijoreze: acesta va fi doar momentul să bei cel puțin un litru și jumătate de apă pe zi, în scopul de a elimina toxinele din corp.

Bivol

Vei fi plin de idei noi și ai face bine să le pui în practică. Se recomandă să eviți o discuție violentă cu un superior sau reprezentant al legii. Vei avea puterea necesară să te angajezi pe termen lung într-o întreprindere. Există riscul de a apărea probleme de comunicare cu membrii familiei tale. Cei care au, în general, un nivel prea ridicat al colesterolului, vor observa o înrăutățire a stării; sunt predispuși, de asemenea, unor inflamații care ar trebui supravegheate îndeaproape sau tratate cât mai rapid.

Tigru

Vei fi fericit în dragoste. Vei avea idei originale, capabile de a îți permite să progresezi în cariera ta. Ferește-te să bei apă rece, mănâncă alimente care conțin amidon, cum ar fi paste sau orez integral. Zâmbește în toate circumstanțele. Relațiile tale cu prietenii se vor dovedi a fi explozive. Fiind foarte sensibil, vei primi cu greu critici, chiar și pe cele mai blânde; dacă ai posibilitatea de a-ți controla mai bine emoțiile, atunci atmosfera se va îmbunătăți.

Iepure

Gustul tău pentru creație va fi bine susținut și îți vei putea afirma originalitatea. Tulburările inflamatorii se vor diminua în mod vizibil. Există riscuri de intoxicație și tulburări gastrice. Să fii răbdător: ar trebui să ai în curând posibilitatea de a-ți exercita profesia într-un mod mai interesant și satisfăcător. Vei fi iubit și răsfățat, vei înflori.

Dragon

Pune planurile tale în aplicare. Pentru a fi sigur că îți vei atinge obiectivele, să fii bine organizat, să ai curaj și tenacitate. Vei fi plin de tact în mișcările tale și nu vei avea nicio dificultate de a face noi relații. Vei dori compania altora. Te vei simți în largul tău peste tot. Vei străluci la recepții și întâlniri și îi vei face pe anumiți oameni să fie geloși.

Șarpe

Vei avea o viziune foarte pesimistă asupra vieții: aceasta va părea deosebit de dură și nedreaptă. Cu toate acestea, încercă să iei totul cu umor și nu în mod tragic, dacă dorești să îți recuperezi liniștea sufletească. Nu te lăsa atras într-o aventură financiară fabuloasă de către cineva care pretinde să aibă idei geniale; riscurile vor fi prea mari, iar norocul îți va zâmbi cu greutate.

Cal

Cuplurile se vor afla într-un climat de rău augur; vor apărea certuri, de multe ori absurde, dar nu se va ajunge la agresivitate. Fiecare va încerca să facă lucrurile din punctul lui de vedere, în timp ce îl ignoră total pe celălalt. La finalul săptămânii, dieta nu va da rezultate pentru acești nativi și vor lua în greutate, așadar, se recomandă să evite pe o perioadă îndelungată excesele alimentare.

Oaie

Cuplurile certate se vor împăca, dar iubirea le va aduce zâmbetul pe buze și persoanelor singure. Acești nativi vor fi supuși unei constrângeri de natură financiară, pe fondul unor acuzații mai vechi. Ar putea fi momentul de a face economii mari.

Maimuță

Ferește-te de pierderi de energie prea mari! Ai tendința de a te suprasolicita, iar acest lucru îți poate aduce probleme. Vei primi o propunere noua și interesantă la serviciu, dar acest lucru va atrage tensiuni. Înainte de a o accepta sau respinge, nu ezita să te consulți cu persoane de încredere.

Cocoș

Nu vei ști cum să reacționezi dacă trebuie să te confrunți cu situații importante. Dar nu îți face griji: îți poți recupera toate capacitățile dacă îți controlezi mai bine emoțiile. În cazul în care dorești să eviți problemele gastrice și intestinale, precum și o flatulență foarte neplăcută, schimbă de urgență obiceiurile alimentare. Nu lăsa pe nimeni să se amestece în viața ta privată, deoarece pot apărea consecințe negative.

Câine

Vei avea posibilități reale de a-ți orienta destinul în direcția dorită. Prin urmare, să rămâi vigilent, nu pierde nicio ocazie bună, gândește-te bine înainte de a lua orice decizie. Pe plan familial, vei trăi momente plăcute, pline de liniște, în intimitate. Energia pe care o ai acum te va incita să încerci să domini pe toată lumea, uneori chiar în mod nejustificat…

Porc

Te vei concentra mai puțin pe ceea ce este util și riști să pierzi din vedere multe lucruri importante. Vei avea tendința să privești lucrurile în ansamblu, iar viața ta socială ți se va părea dezamăgitoare în acest moment. Îți vei da seama că prietenii adevărați sunt rari. Acest mediu astral va stimula imaginația ta creatoare; numeroase proiecte vor lua formă în mintea ta, dar vei avea dificultăți în a le alege pe cele mai bune dintre ele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed