Home HoroscopHoroscop chinezesc Zodiacul chinezesc saptamanal 29 Mai – 4 Iunie 2017

Zodiacul chinezesc saptamanal 29 Mai – 4 Iunie 2017

autor Elena Yvette
239 vizualizari

Șobolan

Relația ta de cuplu pare să „scârțâie” puțin și totul se datorează instabilității partenerului tău, lucru care te bagă în ceață și nu mai știi cum anume să te comporți. Pe lângă acest fapt, se pare că ai și unele mici probleme de sănătate care te incomodează. Nu pare să fie una dintre cele mai bune săptămâni pentru tine.

Zodiacul-chinezesc-saptamanal-29-Mai---4-Iunie-2017

Bivol

Ai impresia că toți cei din jur sunt împotriva ta, lucru care este doar în capul tău. Nu te interioriza și încearcă să te înconjori mereu de persoanele dragi, iar dacă o problemă îți dă bătăi de cap, încearcă să o rezolvi și nu să o tot amâni.

Tigru

Din cauza unor lipsuri în plan profesional, ai tendința de a fi absentă din viața celor dragi. Nu mai lăsa munca să te stăpânească, dacă ceva nu merge bine la locul de muncă, poți oricând să iei în calcul noi oportunități.

Iepure

Săptămâna aceasta este una dedicată familiei, în special celei viitoare dacă ai în plan să te căsătorești în perioada ce vine. Aceste zile le vei petrece foarte mult în compania partenerului tău și veți stabili multe detalii legate de viitorul vostru împreună.

Dragon

Toate probleme ce țin de familia ta le vei lua în „cârcă” și vei încerca să le rezolvi una câte una. Nici la muncă nu ești absentă și vei reuși să vii cu niște idei care vor fi imediat „îmbrățișate” de superiorii tăi, lucru care te va mulțumi peste măsură.

Șarpe

Săptămâna aceasta vei părea ușor sensibilă și frivolă, motiv pentru care cei din jur te vor ignora într-o mică măsură. Aceștia nu vor să te supere și mai mult, dar ar trebui să le dai de înțeles ce anume te deranjează ca aceștia să nu creadă că vina pentru starea ta este a lor.

Cal

Se pare că ești îndrăgostită până peste cap, iar situația ta financiară este și ea în plină ascensiune. Totul merge ca pe roate în această săptămână pentru tine, iar la finalul ei vei avea parte de o surpriză la care parcă te așteptai deja de ceva timp.

Oaie

La începutul săptămânii vei primi o veste care te va bucura foarte mult și va fi sursa ta de motivație pentru tot restul ei. Vei fii foarte activă și vei da dovadă de multă seriozitate și productivitate din toate punctele de vedere.

Maimuță

Dacă tot ești prinsă în muncă și parcă nu mai vrei să de desparți de biroul tău, se pare că dragostea se „strecoară” cumva în acesta și te va lovi din plin. Vinovatul pentru „lovitura” primită poate fi chiar unul dintre colegii tăi, unul pe care până acum nici nu l-ai observat.

Cocoș

Chiar dacă ai avut impresia că ai muncit mai puțin decât în alte zile, se pare că superiorii tăi nu văd lucrurile la fel. În prima parte a săptămânii vei primi o remunerație destul de frumușică, una care îți va permite să te răsfeți în weekend.

Câine

Ți se vor oferi numeroase oportunități de afirmare profesională, dar se pare că nu toate vor fi pe interesul tău. Vrei să te dedici în egală măsură atât vieții profesionale, cât și celei personale, poate chiar mai mult în ceea ce o privește pe cea de-a doua…

Porc

Intuiția pare a fi punctul tău forte și este principala care te ajută să faci față obstacolelor care vor apărea pe parcursul acestei săptămâni. Chiar dacă munca la birou este destul de multă, vei reuși să te implici și în unele planuri ce țin de viața ta personală.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies