HomeHoroscop Horoscop de weekend 1-3 Septembrie 2017

Horoscop de weekend 1-3 Septembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 656 views
Horoscop-de-weekend-1-3-Septembrie-2017 in Horoscop

Leii au parte de spontaneitate în acest sfârşit de săptămână, Gemenii sunt plini de energie şi de voie bună, iar Fecioarele îşi vizitează locurile natale.

1-3-Septembrie-2017

Berbec:

Vremea nu este pe placul tău în acest sfârşit de săptămână, iar tu preferi să stai mai mult prin casă şi să leneveşti. Nu îţi recomand să stai chiar degeaba, ci mai degrabă să profiţi de timpul liber şi să găteşti ceva bun pentru familia ta.

Taur:

Nu ţi-ai terminat treaba de la serviciu iar acum trebuie să munceşti în weekend de acasă. Probabil nu ar trebui să îţi mai iei atâtea responsabilităţi ca să poţi avea şi timp de odihnă. Oricum, ai noroc că iubitul te va susţine şi va sta acasă cu tine.

Gemeni:

Eşti plină de energie şi de optimism în acest sfârşit de săptămână. Ai chef să dansezi şi să te distrezi, deci probabil că îţi vei petrece tot weekendul în club, cu prietenii tăi. Nu uita totuşi că ai nevoie şi de odihnă, altfel vei fi obosită toată săptămâna.

Rac:

În acest weekend vei primi o vizită din partea unor membri de familie. Casa ta va  răsuna de atâta hărmălaie câtă va fi. Încearcă să nu îţi pierzi cumpătul dacă vor mai apărea câteva discuţii în contradictoriu, este perfect normal să mai existe şi din astea.

Leu:

Definiţia perfectă pentru weekendul tău este „spontaneitate”. Deşi nu aveai nimic planificat, decizi deodată să pleci într-o scurtă vacanţă cu iubitul tău. Pur şi simplu aruncaţi câteva haine într-o valiză şi porniţi la drum.

Fecioară:

Parcă ţi s-a făcut dor de părinţii tăi şi de locurile pe unde ai copilărit, aşa că decizi să îţi petreci sfârşitul de săptămână în oraşul tău natal. Te vei bucura de toate bunătăţile pe care ţi le va pregăti mama ta la auzul acestei veşti!

Balanţă:

Prietenii tăi au organizat o scurtă excursie la munte şi te invită şi pe tine. Deşi aveai programat să stai acasă şi să te odihneşti, parcă sună mai interesant să mergi cu ei şi să te distrezi. La urma urmei, vei fi mai fericită dacă vei face un lucru plăcut şi distractiv cu prietenii, decât dacă ai sta singură acasă.

Scorpion:

O prietenă din copilărie se află pentru câteva zile în oraş, aşa că îţi telefonează ca să vă întâlniţi. Nu o poţi lăsa să stea la hotel, aşa că o vei invita să doarmă la tine. Asta o să vă aducă aminte de petrecerile în pijamale pe care le organizaţi atunci când eraţi mici.

Săgetător:

În acest sfârşit de săptămână trebuie să pleci în străinătate în interes de serviciu. Nu prea ai timp să te odihneşti, dar poate vei reuşi să vizitezi câte ceva în timpul liber pe care îl vei avea. Cert este că ai o viaţă foarte activă, nu ai timp să te plictiseşti.

Capricorn:

Vei folosi acest weekend pentru a medita la problemele care te apasă. Încerci să găseşti câte o rezolvare cât mai simplă, însă parcă intri mereu într-o buclă infinită. Încearcă să te laşi în voia sorţii şi toate lucrurile se vor rezolva de la sine.

Vărsător:

Nu ştii ce să alegi între a sta acasă cu iubitul şi a ieşi în oraş cu prietenele tale. Cert este că nu le poţi îmbina ca să le faci pe amândouă în acelaşi timp. Gândeşte-te cu cine te-ai văzut mai puţin în ultimul timp, şi ai grijă ca în următorul weekend să nu-l neglijezi pe cel pe care îl laşi baltă.

Peşti:

Tu vrei să ai parte de linişte weekendul acesta, aşa că alegi să îl petreci acasă cu familia. Oricum, în ultima vreme nu prea ai avut timp pentru ei, aşa că ar fi cazul să îi faci să îţi simtă prezenţa. Găteşte ceva bun, jucaţi-vă împreună sau discutaţi despre ce aţi mai făcut în ulimul timp.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed