HomeHoroscop Horoscop de weekend 21-23 Iulie 2017: Fecioarele petrec momente unice cu prietenii

Horoscop de weekend 21-23 Iulie 2017: Fecioarele petrec momente unice cu prietenii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 882 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Horoscop-de-weekend-21-23-Iulie-2017.jpg

Fecioarele petrec momente unice cu prietenii, Capricornii vor avea parte de momente tensionate, iar Balanţele se vor bucura de liniştea familiei.

 

Berbec

În aceste zile vei avea nevoie de sfaturile prietenilor dragi şi de părerea lor în legătură cu un aspect al vieţii tale care te preocupă constant. Nu te îngrijora prea tare, pentru că vei primi cele mai bune sfaturi şi vei găsi soluţia ideală la problemele tale.

Taur

Te simţi neînţeles şi părăsit de toţi în această perioadă, din cauza unor probleme cărora nu le găseşti soluţia, însă dacă vei cere sfatul celor din jur, vei descoperi cu siguranță o cale nouă de a rezolva lucrurile. Totul se va  termina cu bine.

Gemeni

Ai unele probleme de comunicare în această perioadă şi crezi că nu eşti ascultat aşa cum ar trebui de cei din jur. Cu calm şi înţelegere, vei reuşi să rezolvi toate problemele şi să te bucuri de aceste zile libere.

Rac

Ai tendinţa de a te preocupa de probleme altora mai mult decât de cele proprii şi asta poate duce la o neînţelegere cu membrii familiei, care au nevoie de atenţia ta. Este indicat să rezolvi mai întâi treburile care te privesc direct şi abia apoi să te ocupi şi de ceilalţi.

Leu

Treci printr-o perioadă în care vezi lucrurile diferit faţă de cum o făceai acum ceva vreme, iar asta nu este decât benefici pentru tine, căci te ajută să găseşti căi noi de comunicare şi rezolvare a unor probleme amânate de mult timp.

Fecioară

Contezi mult pe sprijinul celor din jur în această perioadă, iar unele sfaturi ale prietenilor apropiaţi îţi vor fi de un real folos. Vei petrece majoritatea timpului alături de aceştia şi vei avea parte de momente de neuitat.

Balanţă

Gestionezi ceea ce se întâmplă cu claritate și înțelegi ce se aşteptări au cei din jur de la tine. Este esenţial să menţii dialogul în orice situaţie. Vei petrece aceste zile libere în confortul casei tale şi vei rezolva unele situaţii tensionate.

Scorpion

Mania ta de a controla tot ce mişcă în jur îşi va face simţită prezenţa în aceste zile şi va provoca unele discuţii tensionate cu cei dragi. Este necesar să te gândeşti mai bine la modul în care reacţionezi şi să fii mai flexibil în relaţiile cu cei din jur.

Săgetător

Chiar dacă nu a fost una dintre cele mai bune perioade pentru tine, azi soarele se va ivi şi pe strada ta şi vei profita din plin de ceea ce îţi rezervă viitorul. Prietenii sunt cei mai importanţi în aceste momente.

Capricorn

Vei avea momente contradictorii de-a lungul unei zile, pentru că îţi vei schimba starea de spirit foarte repede şi vei provoca astfel unele situaţii tensionate. Este indicat să te controlezi şi să gândeşti mai bine înainte de a acţiona.

Vărsător

Ideea ta despre un weekend grozav este egală cu petrecerea timpului liber alături de prieteni. De aceea, vei plănui o ieşire în aer liber alături de aceştia, o excursie la munte sau pur şi simplu o cină de care să vă bucuraţi cu toţii…

Peşti

Ai o perioadă mai dificilă, cu multe responsabilități, în care toţi cei din jur vor ceva de la tine. Este bine să rezolvi pe rând orice problemă care apare, pentru a te putea bucura de ceva timp liber alături de cei dragi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed