HomeHoroscop Horoscop de weekend 29-31 Decembrie 2017

Horoscop de weekend 29-31 Decembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 713 views
Horoscop-de-weekend-29-31-Decembrie-2017 in Horoscop

Horoscop de weekend 29-31 Decembrie 2017: Bucuria unei reuniuni de familie ar bucura pe oricine însă oare toți nativii vor avea parte acest weekend?

Horoscop de weekend 29-31 Decembrie 2017

Berbec (21 martie-20 aprilie)

– Sătul de monotonie, Berbecul decide să petreacă weekendul departe de aceleași locuri obișnuite. Intervine o singură problemă, și anume că membrii familiei nu sunt de acord. Puterea de convingere a Berbecului poate fi destul de mare.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

– Au fost weekenduri când Taurul a stat acasă singuratic. Chiar dacă se simte în largul său când este singur, datorită bunului-simț nu poate refuza invitațiile prietenilor pentru acest weekend.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

– În ceea ce privește weekendul, nativul din Gemeni se arată destul de deschis față de opțiunile prietenilor. De ce să facă aceleași lucruri, când ar putea încerca tot felul de noutăți, distractive de altfel?

Rac (22 iunie-22 iulie)

– Revederea unui prieten aduce fericirea pe chipul Racului în acest sfârșit de săptămână. Nativul acestei zodii este surprins plăcut de veștile bune și totodată are multe lucruri de povestit.

Leu (23 iulie-22 august)

– Sfaturile pe care le primește Leul ar fi utile dacă le-ar da ascultare. Pe tot parcursul weekendului are numeroase conflicte cu membrii familiei și cu partenerul de viață.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

– Când Fecioara vrea să petreacă, nimic nu îi stă în cale. Chiar dacă săptămâna i-a adus prea multe treburi casnice, sfârșitul acesteia pune capăt monotoniei.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

– Weekendul fie vă bucură așa de mult încât nu știți cu ce să începeți, fie chiar nu aveți nimic în plan. Nu sunt incluse probleme sau conflicte în acest frumos sfârșit de săptămână.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

– Viciile sunt din ce în ce mai multe în viața Scorpionului, iar în acest weekend se va dezbate în cadrul familiei această problemă a sa. Duminică sunteți atenți la detalii, căci acestea fac diferența.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

– Weekendul poate aduce tot felul de surprize plăcute din partea partenerului de viață. Săgetătorul așteaptă cel mai mult sfârșitul de săptămână, căci știe că va fi răsfățat.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

– Sâmbăta au loc cel puțin două evenimente la care Capricornul trebuie să fie prezent. Timpul este prețios, iar nativul din zodia Capricornului este sfătuit să nu piardă timpul cu lucrurile mărunte.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

– Timpul liber al Vărsătorului este dedicat în totalitate familiei. Chiar dacă în timpul săptămânii a părut că îi ignoră pe membrii familiei, singurul responsabil a fost stresul…

Pești (20 februarie-20 martie)

– Au fost momente tensionate pe tot parcursul săptămânii, dar nativul a dovedit suficientă maturitate pentru a le depăși. Sfârșitul de săptămână aduce vești de bine pentru Pești.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed