Află de câte ori o să iubești în viață în funcție de zodie

Share

Iubirea e rară pentru că e specială și apare neprogramată între oameni. Ne iubim părinții, dar ne iubim și partenerul de viață și facem aceste lucruri în diferite moduri. Experimentăm sentimentele de iubire încă de mici copii, când avem primul animal de companie.

Persoanele iubite nu ne sunt programate în viață, se întâmplă pur și simplu. Chiar și atunci când iubirea e neîmpărtășită, ea continuă să existe. Iubim fiecare în felul nostru și ne îndrăgostim mai repede sau treptat, pe parcursul timpului.

Berbec

Berbecii își aleg cu grijă partenerii de viață. Preferă să aștepte persoana potrivită în loc să cunoască oameni incompatibili din punct de vedere emoțional. Dragostea adevărată nu se găsește la fiecare colț, de aceea vor iubi cu adevărat doar trei persoane. Relațiile vor fi de lungă durată.

Taur

Taurii cunosc mulți potențiali parteneri, dar când lucrurile devin serioase abandonează relația. Le lipsește acel ceva care să completeze relația. Până nu își vor rezolva problemele personale nu vor avea parte de iubiri adevărate. Vor iubi de cinci ori în viață, uneori mai superficial.

Gemeni

Numărul iubirilor nativilor Gemeni crește considerabil de la an la an. Găsesc o persoană, o iubesc un timp, apoi se plictisesc și pleacă. Însă, în adâncul sufletului, Gemenii visează acea iubire perfectă. Doar de doua ori vor iubi intens și suficient pentru o viață.

Rac

Racii nu caută perfecțiunea într-o iubire, ci vor să se simtă în siguranță lângă o persoană. Dacă nu primesc ceva, caută în altă parte. Numărul de iubiri va fi destul de mare, vor iubi cu adevărat șapte persoane. Poate fi vorba și de mai multe căsătorii.

Leu

Pentru Lei, este destul de dificil să primească iubire, având în vedere caracterul lor dificil. Regula după care se ghidează e simplă: nu oferă mai mult decât primesc. Nativii Leu nu pot face față multor iubiri, starea de fluturi în stomac îi face să fie confuzi. De aceea, se vor limita la două iubiri adevărate.

Fecioară

Pentru a trece peste o despărțire, nativii Fecioară se implică într-o altă relație. Perioadele de singurătate sunt scurte și nu pun preț pe sentimente. Nu sunt siguri atunci când spun că iubesc, dar când sunt lângă persoana potrivită simt iubirea prin toți porii. Vor avea prilejul să iubească de patru ori, dar nu tot timpul persoana potrivită.

Balanță

Balanțele își cântăresc cu grijă sentimentele, analizează situațiile și persoanele. Pentru nativii Balanță, iubirea e ceva special și își doresc să fie îndrăgostiți, iar sentimentul să fie reciproc. Iubirile vor fi în număr de trei și vor fi constructive.

Scorpion

Experiențele cu iubirea i-au descurajat pe Scorpioni și se așteaptă ca acea unică persoană pe care o vor iubi să apară ca o persoană salvatoare. Le place să se simtă răsfățați și au mari așteptări de la oamenii dragi. Totuși, vor iubi necondiționat de trei ori.

Săgetător

Săgetătorii nu își doresc decât o singură persoană demnă de iubit. Spre surprinderea lor, sentimentele o vor lua la fugă și vor iubi de trei ori.

Capricorn

Capricornilor nu le prea pasă de relații amoroase și nu ce oferi unei persoane iubite. Sunt de părere că, atunci când vor găsi partenerul de viață, vor simți asta, iar lucrurile vor veni de la sine. Nu se complică în iubiri inutile, de aceea se vor îndrăgosti de două ori.

Vărsător

Vărsătorilor le place să experimenteze și să cunoască înainte de a se implica în ceva serios. Persoana potrivită va fi mereu acolo pentru ei și au siguranța că orice s-ar întâmpla vor găsi iubire. Știu să atragă sentimente frumoase de partea lor și vor iubi de patru ori…

Pești

Visătorii Pești ar fi în stare să își „deseneze” partenerul de viață, doar așa poate ar găsi pe cineva demn de multitudinea de sentimente pe care o adăpostesc. Sunt posesivi într-o relație și vor iubi de șase ori, de fiecare dată mai intens.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news