HomeHoroscop dragoste Ce trebuie să faci în funcție de zodie ca să uiți de fostul iubit

Ce trebuie să faci în funcție de zodie ca să uiți de fostul iubit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Ce trebuie sa faci in functie de zodie ca sa uiti de fostul iubit

Taurii se simt mai bine după ce își verbalizează problemele, Săgetătorii se dedică excursiilor, iar Berbecii realizează activități interactive. Află ce trebuie să faci în funcție de zodie ca să uiți de fostul iubit!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Atunci când trec printr-o despărțire, Berbecii vor căuta să realizeze activități interactive. Acestea îi vor ajuta să își detașeze gândurile de la relația ce le-a provocat suferință și, în același timp, îi va motiva să fie să mai productivi.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur sunt raționali și nu obișnuiesc să ia decizii pripite. Înainte de a pune punct unei relații, Taurii analizează situația din mai multe puncte de vedere. Vor să se asigure că vor fi 100% împăcați cu decizia luată și că nu va există nici urmă de regret, după care vor purta o discuție onestă și calmă cu partenerul lor.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Pentru ca Gemenii să treacă peste despărțirea de fostul iubit, este necesar să își ocupe mintea cu altceva. În acest sens, o carte nouă și captivantă poate fi soluția salvatoare pentru ei.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Despărțirea poate fi o experiență într-adevăr dureroasă pentru un nativ din zodia Rac. Fire sensibilă, acesta va renunța la relație doar atunci când va simți că nu există reciprocitate în sentimente din partea persoanei iubite. Chiar și în aceste condiții, Racul va încerca să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a salva relația.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Chiar dacă relația i-ar putea provoca mai mult rău decât bine, Leul tot nu va renunța la persoana de care s-a îndrăgostit. Acesta este motivul pentru care îi este aproape imposibil să își continue viața într-un mod pozitiv după o despărțire. Va suferi destul de mult însă nu va cere ajutorul nimănui în acest sens și se va regrupa pe cont propriu.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară vor face în așa fel încât să îi arate fostului iubit ce comoară a pierdut. Vor încerca să cunoască cât mai mulți oameni noi, iar acest lucru le va prinde de minune în dorința de a uita de fosta iubire.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele vor comunica problema cu care se confruntă și se vor asigura că, odată ce și-au expus onest gândurile, nu mai este cale de întors. Vor lăsa totul în urmă și se vor dedica propriei lor persoane.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion sunt cunoscuți pentru modul lor direct de a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă asta ar răni persoanele din jurul lor. În momentul despărțirii, aceștia vor spune ferm tot ceea ce îi deranjează și tot ei își vor asuma pe deplin decizia luată. Nu se vor uita cu regret în urmă și vor trece peste fără prea mari probleme.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Chiar dacă au rar parte de relații serioase, atunci când trec printr-o despărțire, acești nativi pot suferi profund. Pentru a uita de fostul iubit, se pot dedica veșnicei lor iubiri – aventura. O călătorie este bine-venită pentru a se repune pe picioare.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Atunci când vine vorba de despărțire, nativii din zodia Capricorn preferă să își expună gândurile și sentimentele, decât să se interiorizeze. Asta îi face să treacă mai ușor peste eventualele stări negative. Atunci când simt că discuția ar putea degenera față în față, preferă să o poarte telefonic, pentru a se asigura că nimic nu rămâne nelămurit.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii aleg să fie sinceri față de ei înșiși și față de propriile sentimente. Chiar dacă s-a decis o despărțire, ei doresc să rămână prieteni cu foștii parteneri și nu ar dori să știe că au rănit sentimentele cuiva. Tocmai de aceea, în cadrul discuției vor lămuri în amănunt ceea ce presupune conceptul de „prietenie” după despărțire…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii au nevoie de o prezență constantă a unor prieteni. Aceasta este singura modalitate prin care își pot lua gândul de la fostul iubit. Ieșirile în oraș pot constitui o adevărată terapie pentru ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed