HomeStiri Mondene Iata unde ar trebui sa iti atingi barbatul atunci cand faceti dragoste

Iata unde ar trebui sa iti atingi barbatul atunci cand faceti dragoste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Iata-unde-ar-trebui-sa-iti-atingi-barbatul-atunci-cand-faceti-dragoste in Stiri Mondene

Pentru a avea parte de niște momente cu adevărat speciale și a-ți aduce iubitul pe culmile fericirii, ne-am hotărât să îți vorbim despre zonele erogene ale bărbaților.

Experții în relații intime ne vorbesc despre atingeri și ne sfătuiesc cu privire la aceste momente extrem de importante.

„Există anumite locuri pe corpul bărbatului care sunt efectiv puncte fierbinţi, încărcate de nervi sensibili care îl stimulează instantaneu”, a menționat Patti Britton.

Iată unde ar fi indicat să îți atingi bărbatul pentru un plus de plăcere:

Linia V – așa te poate vedea și el în acțiune. Atunci când e întins pe pat, atinge-l de sus până jos.

Sub buza de jos –  aceasta este o zonă extrem de erogenă. Experții au descoperit faptul că această zonă este extrem de sensibilă. În timp ce îl săruți, stimulează-i această zonă pentru un plus de plăcere.

Fața gâtului – mărul lui Adam este o zonă extrem de erogenă și de aceea nu ar trebui trecută cu vederea. Atinge zona cu buzele sau cu degetele fără a pune prea multă presiune.

Adâncitura de sub gleznă – Această zonă are un potențial pasional enorm deoarece este foarte sensibilă. Încearcă să îi masezi această zonă.

Perineu – Chiar dacă îți trebuie mai mult curaj pentru a insista pe această zonă, îți garantăm că îți va mulțumi pentru asta. Înainte de momentul final încearcă să îl atingi în această zonă.

Capul bărbăției – Este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului unui bărbat și, de aceea, atingând această zonă îl vei face să te adore.

Spatele – Atinge-l ușor cu unghiile pe partea inferioară a spatelui deoarece nervii stimulați sunt legați de plăcerile intime.

Lobul urechilor – această zonă este extrem de sensibilă și de aceea ar fi indicat să o atingi cu buzele. Sărută-ți partenerul pe gât și oprește-te înainte de a ajunge la ureche, apoi încercă să atingi ușor lobul…

Sfârcurile – nu mai e pentru nimeni un secret faptul că sfârcurile sunt extrem de sensibile. Încearcă să îți atingi ușor partenerul în aceste zone pentru o plăcere maximă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed