HomeHoroscop dragoste Horoscop dragoste August 2023

Horoscop dragoste August 2023

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views 3 minute timp de citit
Horoscop dragoste August 2023

Horoscop dragoste August 2023. În august aproape toate zodiile vor avea parte de tot felul de presiuni și termene-limită în planul sentimental. Gemenii dau verdicte.

Fecioarele se simt presate de partenerul de viață, Scorpionii primesc un ultimatum, iar Capricornii sunt agitați, conform horoscopului sentimental pentru luna august.

Berbec

Ești presat de către partenerul de viață referitor la niște probleme casnice și astfel ajungi să duci fără să vrei relația pe un făgaș nu tocmai bun. Din lucrurile mici se nasc marile discuții și certuri.

Taur

Faci anumite lucruri care îl deranjează pe cel de lângă tine și ajunge să îți spună pe un ton răstit destul de multe nemulțumiri și reguli pe care să le urmezi. E august, ești în concediu și nu vrei să dai curs unor certuri de amploare, dar te consumi în sinea ta.

Gemeni

Partenerul de viață aproape că te somează să faci o alegere referitoare la voi doi. Ai fost atât timp în tratative și în verificări, încât nu mai știi să faci diferența între etapele relației voastre. Îți este solicitat un verdict.

Rac

Partenerul de viață îți cere să faci anumite lucruri și efectiv pune presiune pe tine. De aici este posibil să se nască discuții aprinse între voi și să preferați drumuri separate. Înainte de a lua o decizie, e necesar să discutați cu calm.

Leu

Nu lucrezi sub presiune, nu trăiești sub presiune. Îți place să ai control asupra situației și să faci totul în ritmul tău, iar tocmai asta nu te lasă partenerul de viață să faci. Vine cu idei care ți se par dubioase și lucrurile se aprind repede.

Fecioară

Te simți presat de partenerul de viață și vrei să închizi ochii sau să pleci într-un loc pustiu și toate să se termine. Simți că nu ai cu cine să discuți, pentru că nu ai fi înțeles și te retragi tot mai mult în singurătatea ta.

Balanță

Persoana pe care o iubești își găsește pe altcineva. Tu ești cel care încearcă să amenințe și să remedieze, dar se pare că situația ți-a scăpat deja de sub control și este imatur și inutil să mai duci o luptă care e pierdută din start.

Scorpion

Luna august este cea în care vei primi un fel de ultimatum. Se pare că partenerul de viață s-a săturat să fie doar el cel care susține relația și cel care te răsfață și îți impune să iei măsuri în acest sens, altfel își va vedea de drum.

Săgetător

Va fi un conflict mare de orgolii între tine și partenerul de viață. Nu veți lăsa niciunul de la voi, iar luna august se transformă într-un coșmar din care simțiți nevoia să ieșiți, dar fără să vă călcați pe mândrie.

Capricorn

Ești agitat pentru că persoana iubită a organizat un eveniment de amploare la care trebuie să ai o anumită conduită și trebuie să te comporți într-un anumit fel, ceea ce te stresează foarte mult.

Vărsător

Ai reușit să declanșezi un scandal pe care puteai foarte ușor să îl eviți dacă gândeai măcar cu cinci minute înainte. Tensiunile sunt mari, iar partenerul de viață vrea să iasă din relație tocmai pentru că vrea liniște…

Pești

Te lovești de fel de fel de situații care te irită și, din păcate, îți descarci nervii pe cel de lângă tine, uitând că el ți-a fost aproape mereu. Nu te grăbi să arăți cu degetul, pentru că cel pe care ar trebui să îl arăți poți fi chiar tu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed