HomeHoroscopHoroscop dragoste Horoscop dragoste fecioara 2015

Horoscop dragoste fecioara 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 899 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/12/Horoscop-dragoste-fecioara-2015-334x425.jpg

Horoscop dragoste fecioara 2015Descopera horoscopul de dragoste pentru fecioara din 2015 si afla ce ti-au pregatit astrele in acest an. Daca anul precedent nu a fost unul tocmai bun, nu este cazul sa te ingrijorezi. 2015 aduce schimbari pe toate planurile, insa in dragoste, vei avea parte de cele mai multe surprize placute.

Afla, asadar, totul despre horoscopul de dragoste pentru fecioara din 2015 si paseste in noul an increzatoare in tine! Foloseste previziunile astrale in avantajul tau si invata sa eviti situatiile mai putin placute care ar putea interveni in relatia de cuplu.

General

Horoscopul de dragoste pentru fecioara din 2015 evidentiaza un an favorabil. Este indicat, totusi, ca pe plan sentimental sa incerci sa fii ceva mai temperata si sa nu lasi incapatanarea si orgoliul sa iti afecteze partenerul si, implicit, relatia cu acesta. Pentru nativele care se afla la varsta propice mariajului, este posibil ca persoana potrivita sa se afla chiar langa ele si sa faca pasul spre aceasta noua etapa.

In ceea ce priveste cuplurile casatorite, horoscopul de dragoste pentru fecioara atrage atentia, in 2015, asupra sanatatii partenerului si, mai ales, asupra comunicarii dintre voi. Trebuie, asadar, sa acorzi mai multa importanta problemelor celui de langa tine si sa fii dispusa sa il asculti, atunci cand are o problema.

Dragoste si cuplu

Horoscopul de dragoste pentru fecioara din 2015 anunta o perioada benefica pentru prima parte a anului, in cazul in care sunteti singure. In primele luni te vei simti, asadar, mult mai bine in pielea ta si vei avea mai multa incredere in tine. De aceea, sansele sa intalnesti pe cineva cresc, iar o relatie inceputa acum ar putea deveni o frumoasa poveste de iubire. De asemenea, pentru cele implicate intr- o relatie, exista sanse sa fiti cerute in casatorie. Cu toate acestea, este posibil sa va confruntati cu o serie de stari contradictorii si sa nu stiti ce decizie sa luati. Abordati situatia cu mult calm si stabiliti-va prioritatile.

Spre sfarsitul verii horoscopul de dragoste pentru fecioara din 2015 atrage atentia asupra posibilitatii de a va crea iluzii. In aceasta perioada este indicat sa fiti mai cerebrale si sa cantariti mai mult hotararile pe care le luati, pentru a nu regreta mai tarziu. Tot in aceasta perioada cresc sansele de a va implica intr-o relatie de scurta durata.

Spre sfarsitul anului unele dintre native pot constata ca norocul nu le-a suras nici de aceasta data in dragoste. Daca te numeri printre ele, te sfatuiesc sa nu te descurajezi. O solutie buna ar fi sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta, care sa te ajute sa treci peste aceasta perioada. Este indicat, de asemenea, sa fii in continuare deschisa si sa nu te inchizi in tine, deoarece ar putea exista o persoana de sex opus dispusa sa iti ofere sprijinul necesar. Fie ca este vorba despre cineva cunoscut recent sau despre un prieten mai vechi, aceasta situatie v-ar putea apropia si exista sanse ca aceasta apropiere sa se transforme, incet, incet intr-o relatie de lunga durata, bazata pe incredere si respect.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed